Guds Apotek.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vitenskapelsen 1.
Advertisements

Velkommen til Barnas gudstjeneste!
Åpenbaringen om Jesus Hvem er Jesus Kristus?.
SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
For å sitte og ikke gjøre noen ting
“Fra ord til liv” Februar
Tro & Tilhøre, Tilbe & Tjene 4 verdier å bygge livet og menigheten på.
Messa for travle familier
Kanskje Gud vil at vi skal treffe noen mennesker som er feil for oss før vi treffer den ”rette”, så vi er bevisst på hvor takknemlig vi skal.
Harald Kaasa Hammer Knattholmen Guds kjærlighet og vår.
Music: Nightengale Serenade
Fra ord til liv Mars 2011.
Fra ord til liv August 2012.
Gudstjeneste med Skattejakt.
Under regnbuens tegn 1. Mosebok 9, 8-17.
Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har.
”Ærligere sammen” Anne Brigitta Langmoen Kvelland.
NERVER OG HUD.
Fra ord til liv april 2011 «Men ikke som jeg vil, bare som du vil.» (Mark 14,36)
Et bekymringsløst liv – er det mulig? Matteus 6,23-34
Hva er det som driver meg? Greiner på det gode treet.
Kristen tjeneste har med mer enn nådegaver å gjøre Oppdage gavene.
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
Julemesse, Misjonssalen Sandnes 30. november 2013 Asbjørn Kvalbein
Åpenbaringen av Jesus Del 1. Jesu lengsel.
Guds vrede.
Fra ord til liv tekst av Chiara Lubich januar 2009.
Vintreets hemmelighet Livet i ordet, bønnen og gleden Joh 15:7-11
Fra ord til liv desember 2012 «Men alle som tok imot ham, dem ga han rett til å bli Guds barn» (Joh 1,12)
HISTORIEN OM DE 4 LYSENE.
ORGANSYSTEMENE OG KROPPEN VÅR:
Velkommen til skolegudstjeneste
Med sekken full av penger!
"Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Velkommen til gudstjeneste
Sterkere: Normisjons diakonale mulighet v/ Arne Kristian Rokseth.
Richard Dawkins ”Hvisker du en hemmelig bekjennelse til deg selv? Ville du ikke likt å bli klonet? Jeg har aldri innrømmet det før, men jeg tror jeg ville.
lig velkommen til høsttakkefest med dåp i Botne kirke
Tenn lys. Et lys skal brenne for denne lille jord
Et Moderne Eventyr Froskekongen HappyC.
Fra ord til liv Fra ord til liv Mai 2012 Mai 2012.
Johannes 16, Om sorg og glede
Skattejakt-samling på torsdag
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
8.mars 09 Barnegudstjeneste Velkommen til
Hvis du dør i natt, tror du at du kommer til Himmelen?
Johannes 21,11-19.
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
”Jeg er ikke god nok for Gud!”
Tro & Tilhøre Gode vaner for å pleie forholdet til Jesus.
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Fra ord til liv April 2010.
Guds Apotek.
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
I DINE HENDER ER NÅDE Å FÅ
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
STILLE BØNN Takk Gud, Han som er din Far
Er uglen smart? Vi har forsket litt og her er svarene.
”Skapt i Kristus” Efeserne 2,1-13
Mennesket spiser organske stoffer fra dyr
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Kroppen som Gud har villet
Kjærlighet – mellom søsken
«Verden er grunnleggende urettferdig.»
“Disippel-høring”.
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
La oss lage mennesker i vårt bilde, fiskene i havet og fuglene under himmelen, over feet og alle ville dyr og alt krypet som det kryr av på jorden så.
Hva er egentlig en menighet -og hva er vår oppgave.
KJÆRLIGHET OG KJØNNSROLLER
Utskrift av presentasjonen:

Guds Apotek

Det er blitt fortalt at først skilte Gud saltvann fra ferksvann, deretter skapte han det tørre land og plantet en hage, skapte dyrene og fiskene … Alt sammen før han skapte mennesket. Han skapte og bidro med det vi måtte trenge før vi ble født. Alt dette er best og mest næringsrikt når det spises rått. Gud satte oss på sporet av hvilke mat som hjelper hvilke del av vår kropp! Men vi er så trege i oppfattelsen ... Guds Apotek!  Forbløffende og fantastisk!

En avskåret gulrot ligner på menneskets øye. Pupillen, iris og de utstrålende linjer ser akkurat ut som menneskets øye... Og JA, vitenskapelig forskning viser nå at gulrøtter øker blodgjennomstrømmningen til øyet og bidrar til dets funksjon.

En tomat har fire kammer og er rød. Hjertet vårt har fire kammer og er rødt. All forskning viser at tomater er proppfulle av lycopine og er i sannhet ren næring til hjerte- og blod.

Druer henger i klaser formet som et hjerte. Hver drue ligner på en blodcelle og all dagens forskning viser at druer er dyptvirkende og vitaliserende føde eller næring for både blod og hjerte.

En valnøtt ser ut som en liten hjerne, en venstre og høyre hemisfære, storehjernen og lillehjernen. Til og med nøttens “skrukker og rynker” ser faktisk ut som hjernebarken.  Vi vet nå at en valnøtt hjelper til med å utvikle mer enn tre (3) dusin nervetråder (neuron-transmitters)for å styrke hjernefunksjonen.

Bønner som denne, også kalt Kidney Beans (nyre bønner) helbreder faktisk og hjelper ivaretakelsen av nyrefunksjonen. … og ja, i tillegg ser de akkurat ut som et menneskes nyre.

Stangselleri, rabarbra og mange andre ser akkurat ut som bein. Disse planter virker målrettet på å styrke beinstrukturen. Bein består av 23% natrium/sodium og disse inneholder hele 23%. Hvis maten din ikke inneholder nok, trekker kroppen det ut av beinene og gjør beinstrukturen skjør.  Disse etterfyller skjelletets behov.

Avocado, aubergin og pære retter seg i mot sunnhet og funksjon av livmor og livmorhalsen hos kvinner – og de ligner disse organer. Dagens forskning viser at dersom en kvinne spiser en avocado I uken, skaper det balanse i hormonene, tar bort uønsket vekt etter fødsel, og forebygger kreft i livmorhalsen. Og hvor uutrgunnelig er ikke dette?  Det tar eksakt ni (9) måneder å dyrke frem en avocado i fra blomst til moden frukt. Det er over 14,000 fotosyntetiske næringsstoffer i hver eneste av disse (moderne forskning/vitenskap har kun studert og gitt navn til 141 av dem hittil).

Fiken er fulle av frø og henger alltid parvis to og to i naturen.  Fiken øker mobiliteten til mannlig sperm, de øker antall sædceller, samt bidrar til unngåelse av sterilitet.

Søtpoteter ligner på bukspyttkjertelen og balanserer faktisk den glycemiske index til diabetikere.

Oliven bidrar til sunnhet og funksjon hos eggstokker .

Appelsiner, grapefrukt, og andre sitrusfrukter ser akkurat ut som kvinnelige brystkjertler og bidrar faktisk til brystenes sunnhet og lymfenes bevegelser ved utvidelser og sammentrekninger.

Løk minner om kroppens celler. Dagens forskning viser hvordan løk bidrar til fjerning av avfalssstoffer fra alle kroppens celler. Dessuten “produseres” tårer som renser øyets epitele lag. En god “samarbeidspartner”, nemlig hvitløken, bidrar også til fjerning av avfallsstoffer og farlige frie radikaler i fra kroppen – i tillegg til at siste britiske forsning beviser at den også vedlikeholder potensen.

Se på datoen da det hele startet så skjønner du. Vær så snill og send dette videre til minst én person slik at ikke informasjonen stopper opp. Se på datoen da det hele startet så skjønner du. Tusen takk! 

MERK DEG HELT PÅ SLUTTEN, DATOEN DA DETTE LYS BLE TENT. DET VIL GI DEG GÅSEHUD. Jeg vil ikke være den som lar dette dø ut. Jeg fant dette meget troverdig  ---

Dette lys ble tent den 15. september 1998.   Noen som er glad i deg har holdt det i live ved å sende det videre til nettopp deg.

Tilbage til www.susan-ekberg.dk Ikke la lyset for Kjærlighet, Håp og Vennskap – få dø ut! Videresend det til alle du kjenner og er glad i! Jeg mottok det for første gang i dag og jeg håper virkelig at det kommer i retur en vakker dagI Please keep this candle alive! Tilbage til www.susan-ekberg.dk