Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tenn lys. Et lys skal brenne for denne lille jord

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tenn lys. Et lys skal brenne for denne lille jord"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Tenn lys. Et lys skal brenne for denne lille jord
    Tenn lys !  Et lys skal brenne for denne lille jord. Den blanke himmelstjerne, der vi og alle bor. Må alle dele håpet så gode ting kan skje. Må jord og himmel møtes. Et lys er tent for det. Eyvind Skeie

3 Dåp og Tekstlesing

4 Det skjer et under i verden hver gang et barn blir til, over det gryende livet lyser Guds skapersmil Ingen på jorden er himmelen så nær som barnet Han tar i sin favn som barnet Han tar i sin favn.

5 Det skjer et under når barnet møter oss hud mot hud, øynene speiler Guds himmel, gir oss et glimt av Gud Ingen på jorden er himmelen så nær som barnet Han tar i sin favn som barnet Han tar i sin favn.

6 Det skjer et under i kirken større en verden vet Barnet får del i Guds rike Svøpt i Hans kjærlighet Ingen på jorden er himmelen så nær som barnet Han tar i sin favn som barnet Han tar i sin favn.

7 Det skjer et under i dåpen. Her skapes liv av ord
Det skjer et under i dåpen. Her skapes liv av ord. Barnet er størst i Guds rike, skjønt det er minst på jord Ingen på jorden er himmelen så nær som barnet Han tar i sin favn som barnet Han tar i sin favn.

8 Så la oss synge i glede, nå er Guds ånd oss sendt, vannet blir kilden til livet, her har et under hendt Ingen på jorden er himmelen så nær som barnet Han tar i sin favn som barnet Han tar i sin favn.

9

10 Forsakinga og trua Eg forsakar djevelen og alle hans gjerninger
og alt hans vesen. Eg trur på Gud Fader, den allmektige, som skapte himmel og jord.

11 Eg trur på Jesus Kristus, Guds Einborne Son, vår Herre,
som vart avla ved Den Heilage Ande, fødd av Maria møy, pint under Pontius Pilatus, vart krossfest, døydde og vart gravlagd, for ned til dødsriket, stod opp den tredje dagen,

12 sit ved høgre handa åt Gud, den allmektige Fader,
for opp til himmelen, sit ved høgre handa åt Gud, den allmektige Fader, skal koma att derifrå og døma levande og døde.

13 Eg trur på Den Heilga Ande, ei heilag, allmenn kyrkje,
eit samfunn av dei heilage, forlating for syndene, oppstoda av lekamen og evig liv. Amen.

14 Dåp og Tekstlesing

15 Vi tror på Gud vår Far som skapte oss

16 Vi tror på Jesus Kristus som har befridd oss

17 Vi tror på den hellige ånd som gir oss liv

18

19 Gud er hos meg Gud er hos deg Han er overalt i verden, ja, Gud, er her hos meg Gud gir oss liv, er som en mor Alle barn er i Guds hjerte for Gud har skapt vår jord

20 Herren din Gud er hos deg Han er en helt som har makt til å frelse Han gleder og fryder seg over deg, og gir deg på ny sin kjærlighet!

21 Jesus, Gud Sønn, kom til vår jord, for å vise oss sin godhet i gjerninger og ord Født i en stall, død på et kors, Jesus Kristus er vår konge som gav sitt liv for oss!

22 Herren din Gud er hos deg Han er en helt som har makt til å frelse Han gleder og fryder seg over deg, og gir deg på ny sin kjærlighet!

23 Dåp og Tekstlesing

24 En krybbe var vuggen som ventet ham her, det lille barn Jesus, vår Frelser så kjær. Men stjernene lyste helt inn der han lå, det lille barn Jesus, på leiet av strå.

25 Så enkelt og stille kom Gud til vår jord
Så enkelt og stille kom Gud til vår jord. Så høyt er jeg elsket av Jesus, min bror. Han kom fra Guds himmel, Gud selv var han lik, men Jesus ble fattig, og jeg er blitt rik.

26 Fra krybben til korset gikk veien for deg, slik åpnet du porten til himlen for meg. Velsign oss, vær med oss, gi lys på vår vei, så alle kan samles i himlen hos deg!

27

28 Fader vår, du som er i himmelen. Lat namnet ditt helgast
Fader vår, du som er i himmelen! Lat namnet ditt helgast. Lat riket ditt koma. Lat viljen din råda på jorda så som i himmelen. Gjev oss i dag vårt daglege brød.

29 Forlat oss vår skuld, som vi òg forlét våre skuldmenn
Forlat oss vår skuld, som vi òg forlét våre skuldmenn. Før oss ikkje ut i freisting, men frels oss frå det vonde. For riket er ditt, og makta og æra i all æve. Amen.

30

31 Må Gud velsigne deg. Må Gud velsigne deg
Må Gud velsigne deg! Må Gud velsigne deg! Hvert minutt av din tid, hver en dag av ditt liv. Må Gud velsigne deg!

32


Laste ned ppt "Tenn lys. Et lys skal brenne for denne lille jord"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google