Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Kristen tjeneste har med mer enn nådegaver å gjøre Oppdage gavene.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Kristen tjeneste har med mer enn nådegaver å gjøre Oppdage gavene."— Utskrift av presentasjonen:

1 Kristen tjeneste har med mer enn nådegaver å gjøre Oppdage gavene

2 Jesus sa: Når sannhetens Ånd kommer, skal han veilede dere til hele sannheten. Han skal herliggjøre meg, for han skal ta av det som er mitt, og forkynne det for dere. Joh 16,13-14 Hvordan gjør Ånden Jesus herligere for oss? Jo: Ånden legger Jesu personlighet inn i oss, og Ånden deler ut Jesu evner i menigheten. Slik blir menigheten Jesu legeme i verden!

3 Åndens gaver = Jesu evner som gis til menigheten. For eksempel hans undervisning, hans evne til å helbrede og hans beredskap til å lide. Åndens frukt er kjærlighet, glede, fred, overbærenhet, vennlighet, godhet, trofasthet, ydmykhet og selvbeherskelse. Gal 5,22-23 Åndens frukt = Jesu personlighet som Ånden preger inn i hans disipler. Åndens gaver Den ene og samme Ånd deler ut sine gaver til hver enkelt slik han vil. Slik kroppen er én selv om den har mange lemmer, og alle lemmene utgjør én kropp enda de er mange, slik er det også med Kristus. 1 Kor 12,11-12

4 Åndens gaver = Jesu evner Ånden sender gaver med deg til menigheten. En nådegave er en gave Gud har sendt med deg til menigheten. Til menigheten! Åndens frukt = Jesu personlighet Frukt vokser frem innenfra, ut fra et hjerte som er født på ny.

5 Åndens frukt og Åndens gaver

6 Oppdage gavene 1. Åpne deg for Gud i bønn

7 Åpne deg for de blå gavene • Disse gavene demonstrerer Guds overnaturlige kraft 1.Gaver knyttet til kompromissløs tillit til Gud 2.Gaver knyttet til å bringe budskap fra Gud til menigheten 3.Gaver knyttet til å formidle Guds overnaturlige kraft i kritiske situasjoner •Forbønn/åndsformidling: 2 Tim 1,6: Derfor vil jeg minne deg om dette: La Guds nådegave i deg flamme opp på nytt den du fikk da jeg la hendene på deg!

8 Oppdage gavene 2. Vær klar til å ta gavene i bruk

9 Oppdage gavene 3. Skaff deg innsikt

10 Oppdage gavene 4. Finn ut hva som gir deg glede Hjertesak

11 Oppdage gavene 5. Eksperimenter så mye som mulig. Hopp i det!

12 Oppdage gavene 6. Gå nøkternt igjennom din virksomhet

13 Oppdage gavene 7. Søk andres vurdering


Laste ned ppt "Kristen tjeneste har med mer enn nådegaver å gjøre Oppdage gavene."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google