Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

"Ting er ikke altid slik, de synes å være."

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: ""Ting er ikke altid slik, de synes å være.""— Utskrift av presentasjonen:

1 "Ting er ikke altid slik, de synes å være."
Les denne – helt til siste ord, ikke stopp midt i. Du vil se at ting ikke alltid er slik de synes at være.” To reisende engler stoppet for natten i en rik families hus. Familien var uhøflig og nektet englene å sove I familiens gjesteværelse. I stedet fikk de en liten plass i husets kalde kjeller. Da de la seg ned på det hårde og kalde gulvet, så den eldste engelen et hull i veggen og reparerte det. Da den yngste engelen spurte HVORFOR,? svarte den eldste engelen: "Ting er ikke altid slik, de synes å være."

2 Den neste natt sov de I huset til en meget fattig, men gjestfri bonde og hans kone. Etter at de hadde delt det de hadde av mat med dem, lot de englene sove I deres seng, hvor de sov godt. Da solen neste morgen sto opp, fant englene bonden og hans kone I tårer. Deres eneste ku, hvis melk hadde vært deres eneste inntektskilde, lå død på bakken. Den yngste engelen ble rasende og spurte den eldste engelen, hvordan han kunne la dette skje? "Den første mannen hadde alt, allikevel hjalp du ham", sa han anklagende. “Den andre familien hadde lite og du lot kuen dø. “

3 “Ting er ikke alltid slik, de synes å være", sa den eldste engelen.
Da vi hvilte I hovedhusets kalde kjeller, oppdaget jeg, at der var gull I hullet I veggen. Fordi eieren var så begjærlig og ikke ville dele sin lykkelige skjebne, forseglet jeg veggen, så han ikke skulle finne gullet. Da vi så siste natt sov i bondens seng, kom dødsengelen for å hente hans kone. Jeg gav ham kuen isteden. Ting er ikke alltid slik, de synes å være.“ Noen ganger er det nøyaktig det som skjer, når det viser seg at ting ikke er slik de skulle være. Hvis du har tro, skal du merke deg at ethvert resultat er til din fordel. Du merker det kanskje ikke før der er gått en tid...

4 Noen mennesker kommer inn i vårt liv og forsvinner fort...
Noen mennesker blir våre venner og blir en stund... og etterlater spor I våre hjerter... og slik er det med oss, fordi vi har blitt venner!!

5 “I dag” er en gave. Derfor heder det også: Presang.
Jeg synes livet er vakkert... Lev og nyt hvert øyeblikk... Dette er ingen generalprøve! Ta denne engelen og holde den tett, det er din skytsengel, sendt for å passe på deg.

6 Når du har du har lest det. Deretter kan du ønske deg noe....
Dette er en spesiell skytsengel.... Du må sende denne videre til 5 mennesker Når du har du har lest det. Deretter kan du ønske deg noe.... Når du har sendt det videre, blir ditt ønske oppfylt og din skytsengel vil passe på deg..... Hvis ikke, vil tårer renne og ingen ønsker bli oppfylt. Noen må motta dette fra deg.


Laste ned ppt ""Ting er ikke altid slik, de synes å være.""

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google