Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Med sekken full av penger!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Med sekken full av penger!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Med sekken full av penger!
Velkommen til Teatergudstjeneste! Med sekken full av penger!

2 Her er det plass for alle Her er det plass for alle
Vi reiser oss for prosesjonen: Plass for alle Her er det plass for alle Her er ei åpen dør Her får du komme inn Her er liv og godt humør Her er det plass for alle Guds rike er for deg Her er ditt rette hjem Bibelen viser deg vei

3

4 Gå Du med oss, for veien er lang Lytt Du til oss, når sorga er tung
Kjære Jesus; Gå Du med oss, for veien er lang Lytt Du til oss, når sorga er tung Tal Du til oss, gi meining og liv Du er med oss, vi tilhører deg! Amen.

5

6 Måne og sol, skyer og vind og blomster og barn skapte vår Gud
Måne og sol, skyer og vind og blomster og barn skapte vår Gud. Himmel og jord, allting er hans, Herren vår Gud vil vi takke. Ref: Herre, vi takker deg, Herre, vi priser deg, Herre, vi synger ditt hellige navn!

7 Jesus, Guds Sønn, død på et kors for alle, for oss, lever i dag
Jesus, Guds Sønn, død på et kors for alle, for oss, lever i dag. Ja, han er her, ja, han er her. Herren vår Gud vil vi takke. Ref: Herre, vi takker deg, Herre, vi priser deg, Herre, vi synger ditt hellige navn!

8 Ånden, vår trøst, levende, varm og hellig og sterk, taler om Gud, bærer oss frem dag etter dag. Herren vår Gud vil vi takke. Ref: Herre, vi takker deg, Herre, vi priser deg, Herre, vi synger ditt hellige navn!

9 Teater del 1

10 Ut å prøve lykken Ut å prøve lykken, trallalala
Ref: Ut å prøve lykken, trallalala Med lomma full av penger virker alt så bra Du får med penger, sies det, alt du vil ha! Nå har jeg fått mange penger Jeg gidder ikke være her lenger Her hjemme er det så kjedelig Nå vil jeg ut, føle meg fri Nå har jeg penger, nå kan det skje Jeg drar til et land langt avsted

11 Ut å prøve lykken, trallalala
Ref: Ut å prøve lykken, trallalala Med lomma full av penger virker alt så bra Du får med penger, sies det, alt du vil ha! Fine klær og nye venner Bli midtpunkt for alle jeg kjenner Spiser og bor der det er best Hver eneste dag skal bli en fest Nå har jeg penger, nå kan det skje Jeg drar til et land langt avsted

12 Ut å prøve lykken, trallalala
Ref: Ut å prøve lykken, trallalala Med lomma full av penger virker alt så bra Du får med penger, sies det, alt du vil ha!

13 Teater del 2

14 Blant griser Jeg reiste fra hjemmet mitt var tøff, tøff, tøff
Ref: Jeg reiste fra hjemmet mitt var tøff, tøff, tøff Nå er jeg blant grisene, nøff, nøff, nøff Jeg trodde alt skulle bli så bra Men når pengene tar slutt, hva får man da? Jeg har ikke en krone igjen Pengene bare forsvant Plutselig var det absolutt tomt Jeg var raka fant Den jobben som jeg nå har fått Den gir meg i hvert fall mat Her kan jeg spise det jeg vil Fra grisenes fat

15 Jeg reiste fra hjemmet mitt var tøff, tøff, tøff
Ref: Jeg reiste fra hjemmet mitt var tøff, tøff, tøff Nå er jeg blant grisene, nøff, nøff, nøff Jeg trodde alt skulle bli så bra Men når pengene tar slutt, hva får man da? Det stanker og lukter over alt Møkka den gror blant griser Her legger jeg meg, her står jeg opp Sover og spiser Et svineri av verste slag Det er det å havne her Nå drømmer jeg om hjemmet mitt Jeg skulle ha vært der!

16 Jeg reiste fra hjemmet mitt var tøff, tøff, tøff
Ref: Jeg reiste fra hjemmet mitt var tøff, tøff, tøff Nå er jeg blant grisene, nøff, nøff, nøff Jeg trodde alt skulle bli så bra Men når pengene tar slutt, hva får man da?

17 Teater del 3

18 Solosang: Vil ikke!

19 Teater del 4

20 ”Det kribler i beina” Det kribler i beina jeg kan´ke stå stille
For livet er fullt av musikk! Ja, nå vil jeg danse og synge og spille Og bruke de evner jeg fikk. Jeg vil synge, jeg vil spille, jeg vil danse for Herren i dag.

21 Jeg vil synge, jeg vil spille, jeg vil danse for Herren, å ja,
jeg vil love ham med alt hva jeg kan og alt hva jeg er. Jeg vil prise ham, med kropp og sjel og ånd og vise at jeg er glad-ah! Bli med da vel istedenfor å stå der sur og sær.

22 Det bobler i hjertet, Jeg kan´ke ti stille for livet er fullt av musikk! Ja, nå vil jeg danse og synge og spille Og bruke de evner jeg fikk. Jeg vil synge, jeg vil spille, jeg vil danse for Herren i dag.

23 Jeg vil synge, jeg vil spille, jeg vil danse for Herren, å ja,
jeg vil love ham med alt hva jeg kan og alt hva jeg er. Jeg vil prise ham, med kropp og sjel og ånd og vise at jeg er glad-ah! Bli med da vel istedenfor å stå der sur og sær.

24 Det kribler i fingra, jeg må bare spille for livet er fullt av musikk
Det kribler i fingra, jeg må bare spille for livet er fullt av musikk! Ja, nå vil jeg danse og synge og spille Og bruke de evner jeg fikk. Jeg vil synge, jeg vil spille, jeg vil danse for Herren i dag.

25 Jeg vil synge, jeg vil spille, jeg vil danse for Herren, å ja,
jeg vil love ham med alt hva jeg kan og alt hva jeg er. Jeg vil prise ham, med kropp og sjel og ånd og vise at jeg er glad-ah! Bli med da vel istedenfor å stå der sur og sær.

26

27 Forbønn Presten ber Alle synger: Herre, hør vår bønn
Alle synger: Herre, hør vår bønn. Amen

28 Fader vår Fader vår, du som er i himmelen! La ditt navn holdes hellig.
La ditt rike komme. La din vilje skje på jorden som i himmelen Gi oss i dag vårt daglige brød.

29 som vi óg forlater våre skyldnere. Led oss ikke inn i fristelse,
Forlat oss vår skyld, som vi óg forlater våre skyldnere. Led oss ikke inn i fristelse, men frels oss fra det onde. For riket er ditt, og makten og æren i evighet. Amen.

30 barne- og ungdomsarbeid
Nattverd og Offer til kirkas barne- og ungdomsarbeid

31 Velsignelsen Prest: La oss prise Herren
Alle: Gud være lovet. Halleluja, halleluja, halleluja Presten lyser velsignelsen Alle: Amen, amen, amen. 3x3 klokkeslag. Vi ber i stillhet.

32

33 Her er det plass for alle Her er det plass for alle
Her er ei åpen dør Her får du komme inn Her er liv og godt humør Her er det plass for alle Guds rike er for deg Her er ditt rette hjem Bibelen viser deg vei

34 Velkommen til kirkekaffe 

35


Laste ned ppt "Med sekken full av penger!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google