Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til Barnas gudstjeneste!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til Barnas gudstjeneste!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til Barnas gudstjeneste!
Askim kirke, søndag 7. juni 2009

2 Nå vil vi invitere, vi vil ha deg med. Kom inn, du er velkommen her
Nå vil vi invitere, vi vil ha deg med! Kom inn, du er velkommen her! En plass står alltid ledig når du mangler her, du er vår venn, kom stå oss nær når vi:

3 Ref: (x2) synger halleluja, vi synger halleluja, vi synger halleluja-a-a-a

4 Vi samles her i koret for å synge høyt, om Jesus som er vennen vår
Vi samles her i koret for å synge høyt, om Jesus som er vennen vår. Hver og en er viktig, alle har en plass, vi synger sammen her vi står, når vi: Ref:

5 Vi tenker på en gang der oppi himmelen, der alle smiler og kan le
Vi tenker på en gang der oppi himmelen, der alle smiler og kan le. Det spiller ingen rolle hvordan du ser ut, der oppe får du være med, når vi: Ref: (x2) synger halleluja, vi synger halleluja, vi synger halleluja-a-a-a

6

7 Bønn: Herre, vår Gud, du kjenner oss og elsker oss alle
Bønn: Herre, vår Gud, du kjenner oss og elsker oss alle. Du vet at vi har gjort deg imot. Vi har glemt deg og det du vil vi skal gjøre. Vi har tenkt mer på oss selv enn på andre. Tilgi oss, for Jesu skyld.

8

9 Ref: Jesus, vi kommer nå til deg. Vi er små, men vi trenger deg og
Ref: Jesus, vi kommer nå til deg. Vi er små, men vi trenger deg og. Her i dag gikk det galt, vil du ha det fortalt? For nå står vi og lurer litt på.

10 (x2) Kan du tilgi oss alt det som skjedde i dag, og no'n ting som er glemt fra i går. Vi er lei oss og vet at vi gjør feil, derfor trenger vi deg i en fei. Ref:

11 (x2) Kan du hjelpe oss å be om tilgivelse
(x2) Kan du hjelpe oss å be om tilgivelse. Vi vil rydde opp i alt som ble galt. Det er vanskelig å si "unnskyld meg". Hjelp meg å få det sagt: jeg er lei! Ref:

12 (x2) Kan du hjelpe oss å tilgi de andre i dag
(x2) Kan du hjelpe oss å tilgi de andre i dag. Vi vil tilgi slik du tilgir oss. Hjelp oss glemme og å bli venn igjen, kanskje også få gitt bort en klem Jesus, du er en virkelig venn.

13 Prest: Guds ord sier: ”Men dersom vi bekjenner våre synder, er han trofast og rettferdig, så han tilgir oss syndene og renser oss for all urett.”

14

15 Ref: Gud skapte meg. Han skapte deg
Ref: Gud skapte meg. Han skapte deg. Ja, du kan se deg rundt omkring og tenke: hva var det som virk'lig hendte - da Gud skapte jorden vår og alt det som er her! Ja, Gud er nær.

16 Jeg er glad at jeg kan tro at Gud har skapt alt på jord
Jeg er glad at jeg kan tro at Gud har skapt alt på jord. Fuglene som flyr av sted, og alt som spirer og gror. Hver minste lille ting jeg ser er tegnet på Guds kjærlighet. Jeg er fylt med stor takknemlighet.

17 Ref: X2 Gud skapte meg. Han skapte deg
Ref: X2 Gud skapte meg. Han skapte deg. Ja, du kan se deg rundt omkring og tenke: hva var det som virk'lig hendte - da Gud skapte jorden vår og alt det som er her! Ja, Gud er nær.

18 Gud skapte meg, (Gud skapte meg), Gud skapte deg, (Gud skapte deg) osv.

19

20 Gud, du har gitt meg livet. Du er min beste venn. Du elsker meg
Gud, du har gitt meg livet. Du er min beste venn. Du elsker meg. Jeg vet - du går sammen med meg!

21 Ref: Jeg har en sang jeg vil synge til deg
Ref: Jeg har en sang jeg vil synge til deg. Du er der når jeg snakker med deg. Jeg vet at du vil alle det beste. Du ber meg om å elske min neste.

22 Gud, hjelp meg å få sagt det. Jeg trenger deg mer og mer
Gud, hjelp meg å få sagt det. Jeg trenger deg mer og mer. Jeg ber til deg. Du hjelper meg. Jeg vil, Gud, bli mer sånn som deg. Ref:

23 Gud, takk at jeg får bo her. Takk, Gud, at jeg får be. Jeg takker deg
Gud, takk at jeg får bo her. Takk, Gud, at jeg får be. Jeg takker deg. Jeg vil fortelle andre om deg. Ref x2

24

25 Dåpssalmen 1. Det skjer et under i verden hver gang et barn blir til, over det gryende livet lyser Guds skapersmil. Ref: Ingen på jorden er himlen så nær /:som barnet han tar i sin favn,:/

26 2. Det skjer et under når barnet møter oss hud mot hud, øynene speiler Guds himmel, gir oss et glimt av Gud. Ref: Ingen på jorden er himlen så nær /:som barnet han tar i sin favn,:/

27

28 Forsakelsen og Trosbekjennelsen: Jeg forsaker djevelen og alle hans gjerninger og alt hans vesen.

29 Gud skapte meg og jorda og Han liker oss, Gud er glad i meg
Gud skapte meg og jorda og Han liker oss, Gud er glad i meg. Han hersker over alt i himmel og på jord, Gud er glad i deg.

30 Ref: Gud skapte deg og meg – med sin veldige kraft, men Adam og Eva hoppet ut av Guds pakt. Så reddet Jesus alle – Han tok skylda på seg. Han seiret over døden som en gave til meg

31 Guds sønn er Jesus, Han ble født i Betlehem, Maria var Hans mor
Guds sønn er Jesus, Han ble født i Betlehem, Maria var Hans mor. Han døde og stod opp for å ta skylda vår - for alle folk på jord. Ref:

32 Guds Ånd Han lever inni de som tror på Ham - slik er Gud på jord
Guds Ånd Han lever inni de som tror på Ham - slik er Gud på jord. Og når vi samles er Han her i sangen vår, nå synger vi i kor: Ref x 2:

33

34 3. Det skjer et under i kirken, større enn verden vet
3. Det skjer et under i kirken, større enn verden vet. Barnet får del i Guds rike, svøpt i hans kjærlighet. Ref: Ingen på jorden er himlen så nær /:som barnet han tar i sin favn,:/

35 4. Det skjer et under i dåpen, her skapes liv av ord
4. Det skjer et under i dåpen, her skapes liv av ord. Barnet er størst i Guds rike skjønt det er minst på jord. Ref: Ingen på jorden er himlen så nær /:som barnet han tar i sin favn,:/

36 5. Så la oss synge i glede, nå er Guds Ånd oss sendt, vannet blir kilden til livet, her har et under hendt. Ref: Ingen på jorden er himlen så nær /:som barnet han tar i sin favn,:/

37

38 Gud, du er hos meg – jeg ser på deg nå
Gud, du er hos meg – jeg ser på deg nå. Du er helt nære – kom inn til meg nå. Ref: Men jeg er så liten, og du er så stor: Jesus, jeg ser, vis meg mer.

39 Alt mitt er ditt Gud – du skapte det godt
Alt mitt er ditt Gud – du skapte det godt. Alt er fantastisk – jeg ser det er flott. Ref: Men jeg er så liten, og du er så stor: Jesus, jeg ser, vis meg mer.

40 Gud, se jeg er vakker – det har du selv sagt
Gud, se jeg er vakker – det har du selv sagt. Skapt i ditt bilde – jeg skjønner det knapt. Ref: Men jeg er så liten, og du er så stor: Jesus, jeg ser, vis meg mer.

41 Alle omkring meg – du kjenner dem jo
Alle omkring meg – du kjenner dem jo. Hjelp meg å se dem – jeg vil være god. Ref: Men jeg er så liten, og du er så stor: Jesus, jeg ser, vis meg mer.

42 Vi står her i sammen – tett inntil deg Gud
Vi står her i sammen – tett inntil deg Gud. Hjelp oss å elske – og holde ditt bud. Ref: x2 Fordi jeg er liten, og du er så stor: Jesus, jeg ser, vis meg mer.

43

44 Prekentekst: 5. Mos. 6,4-7 Hør, Israel! Herren er vår Gud, Herren er én. Du skal elske Herren din Gud av hele ditt hjerte og av hele din sjel og av all din makt. Disse ord og bud som jeg gir deg i dag, skal du bevare i ditt hjerte. Du skal gjenta dem for dine barn og tale om dem når du sitter hjemme og når du går på veien, når du legger deg og når du står opp.

45

46 Jesus, du er midt i blant oss. Vi kan kjenne du er nær
Jesus, du er midt i blant oss. Vi kan kjenne du er nær. Vi vil sitte litt på fanget – for vi vet du har oss kjær.

47 Ref: Vi vil spise fra det bordet som du setter fram til oss
Ref: Vi vil spise fra det bordet som du setter fram til oss. Vi vil smake på det livet som du, Jesus, vant for alle oss. Ja, som du, Jesus, led og vant for oss.

48 Jesus, du er ved min side, vi får sitte ved ditt bord
Jesus, du er ved min side, vi får sitte ved ditt bord. Vi er glade for det livet som du ga for oss på jord. Ref:

49 Jesus, du har vunnet seier, du ga livet ditt for meg
Jesus, du har vunnet seier, du ga livet ditt for meg. Når de naglet deg til korset lagde du en vei for meg. Ref:

50 Jesus, la meg smake livet. Gi meg brød og vin fra deg
Jesus, la meg smake livet. Gi meg brød og vin fra deg. Vi vil dele maten sammen. Vi er alle her hos deg. Ref:

51

52 Barnas bønn Vi er små, men vi tror at dine ord er verdt gull på jord. La oss åpne hver tanke, så vi sammen kan sanke, av dine skatter og la dem i hjertet gro.

53 Ref: Herre vi ber, at du oss ser, dine små som hos deg står
Ref: Herre vi ber, at du oss ser, dine små som hos deg står. Sammen med deg, lyser vår vei, til det evige himmelrike.

54 La oss være en venn, for de som savner å få en klem
La oss være en venn, for de som savner å få en klem. Hjelp oss å være nøye, til å bruke vårt øye, og finne dem som gjerne vil bli med oss hjem. Ref:

55 Tenk om alle kan se, at hver en dag lar du under skje
Tenk om alle kan se, at hver en dag lar du under skje! Herre, vi folder hender, ber for alle vi kjenner, gi hele verden din velsignelse og fred. Ref:

56

57 Alle ber: Fader vår, du som er i himmelen! La ditt navn holdes hellig.
La ditt rike komme. La din vilje skje på jorden som i himmelen. 57

58 Gi oss i dag vårt daglige brød.
Forlat oss vår skyld, som vi òg forlater våre skyldnere. Led oss ikke inn i fristelse, men frels oss fra det onde. For riket er ditt, og makten og æren i evighet. Amen.

59

60 Velsignelsen Velsign oss, Gud Fader! Velsign oss, Guds Sønn!
Prest: La oss prise Herren Alle synger: Velsign oss, Gud Fader! Velsign oss, Guds Sønn! Velsign oss, Guds Hellige Ånd! Amen, amen.

61 Stille bønn - 3 x 3 klokkeslag. Kunngjøringer
Stille bønn - 3 x 3 klokkeslag. Kunngjøringer. Offer til IKO ved utgangen. I Prestegården: Kirkekaffe/saft. Aktiviteter for barna!


Laste ned ppt "Velkommen til Barnas gudstjeneste!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google