Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har det, og kan erfare en salig lykke.

3

4

5

6

7 Da Gud åpnet vinduet til himmelen i dag morges; ja, da så han meg og spurte: « Mitt kjære barn, hva er ditt aller største ønske for dagen i dag?»

8

9

10

11

12 Jeg svarte : « Herre, jeg ber deg om å ha omsorg for akkurat denne personen som nå leser dette budskapet, for dets familie og dets gode venner. Det er det virkelig verdt og jeg er veldig glad i dette mennesket.» Ja, Guds kjærlighet er som en osean, du kan se hvor den begynner, men aldri hvor den slutter.

13

14

15

16

17 Akkurat i dette øyeblikk begynner dette budskap å virke. Hvis du overhodet tviler: Den personen som sende meg dette budskapet, var meget forbauset over hvor raskt det virket. La oss se om det stemmer...

18

19

20

21

22 Ja, engler finnes! Det er bare det, at som oftest har de ingen vinger. Vi kaller dem for «Venner»

23

24

25

26

27 Send dette budskapet til dine venner og noe vakkert kommer til å skje deg innen klokken 23.23 i kveld. Ja, noe som du har ønsket deg.

28

29

30

31

32 Dette er ingen spøk. Noen vil garantert ringe deg og fortelle deg noe du har ventet på, eller kanskje en egngel sender deg en nyhet i dine drømmer i natt. Ikke bryt denne kjeden av budskap! Vær så snill og videresend dette budskapet til minst 7 mennesker, samt til den personen som har sendt dette til deg...

33

34

35

36

37 SOURIEZ

38 Oversatt, bearbeidet og tilrettelagt for Grand Cru Kameratene av ( link   )


Laste ned ppt "Les meilleures photos de L'année 2005 D'après NBC Livet fortjener virkelig en kjærlig omtale, slik at vi strekker oss mot himmelen, ser hvor godt vi har."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google