Dykk ned i ragnarokk og kaos

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Vitenskapelsen 1.
Advertisements

Åpenbaringen om Jesus Hvem er Jesus Kristus?.
Angst / - døds-skriket Den aktiviserer ASTRALE hjelpere
Fra ord til liv Mars 2011.
Barnegudstjeneste 14.februar 2010
Fra ord til liv August 2012.
Novelle En novelle er en skjønnlitterær fortelling.
Gudstjeneste med Skattejakt.
Litterære virkemidler
1 Resymé  -Den nåværende sivilisasjon er kun en av flere høytekniske sivilisasjoner som har eksistert på jorden – men de fleste spor fra de fortidige.
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
Guds vrede.
Hvem er Jesus?.
Fra ord til liv januar 2010 Fra 18. til 25. januar feirer man i mange land i verden uken for bønn om kristen enhet, mens i andre land legges denne feiringen.
Velkommen til skolegudstjeneste
lig velkommen til høsttakkefest med dåp i Botne kirke
Tenn lys. Et lys skal brenne for denne lille jord
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Velkommen til stabbegudstjeneste. Velkommen til stabbegudstjeneste.
Tro - å komme til tro. Tro - å komme til tro Sakkeus og morbærtreet.
KRL Av Karina Schjølberg
Skattejakt-samling på torsdag
Jeg tror på Gud Fader, den allmektige, himmelens og jordens skaper.
Deg være ære, Herre over dødens makt!
Etikk HiAk høst - 06.
Fagskole i kommunehelsetjenester 2011
Hosianna, Davids sønn! Velsignet være han! Velsignet Davids sønn som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det høye, hosianna, Davids sønn! Velsignet,
Priviligerte mennesker, lever livet uten grenser, graver og pumper opp
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
”Jeg er ikke god nok for Gud!”
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
Fellesskap med Gud.
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Den store bibelske fortellingen
Fra ord til liv April 2010.
Fra ord til liv Februar 2010.
Problemet og løsningen:
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
Vekst etter kriser. Bodø 13. juni Odd J. Eidner
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
2.samling: Guds Sønn vår frelser Høsten Den lamme mannen. Bruk gjerne bilder fra Sprell Levend –opplegget om du har abonnement på dette. Ellers.
Litterære virkemidler
Joh 14,6 Jesus sier til ham: Jeg er veien, sannheten og livet
Undring Tro Viten.
Jordens fremtid og karma Kriser framtvinger forandringer Kriser for enkeltpersoner, familier, land og - hele planeter Hensikten er å vekke til ettertanke.
Stjernemennesker på Jorden
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
Oppstandelse – Det Gamle Testamentet - oppstandelsestro i GT?
1 Kan det finnes gode argumenter for at Gud eksisterer?
Viktige ord vi skal jobbe med. Disse må dere forstå og lære: En revolusjon Et monarki Eneveldig konge Et klasse-samfunn En stand – flere stender En adel,
1 Kan en evig og personlig Gud eksistere?. 2 Kan vi tenke at Gud finnes? Finnes en grunnleggende årsak til alt? Finnes en grunnleggende årsak til alt?
Mot hukommelsens latente stadium En sann praktisk plage.
Det gamle testamentet. 1) Loven - 5 Mosebøkene 2) Profetene - «de tidligere profetene» - «de senere profetene» 3) Skriftene - historier, - visdomsord,
Kolosserbrevet 1,1-1,23 fra BIBELEN GUDS ORD, 1997/2007
Buddhisme og kristen tro
Hvordan du ser på mennesket, både deg selv og andre.
Verdier Ikke fem punkter på en lapp, men det som kjennetegner livet og hvordan det leves. Utfordres eller befestes av vår etikk. Ofte ser vi at gode verdier.
JØDISK TRO OG TRADISJON
Salige er de fattige i ånden
Matt  I samme stund kom disiplene til Jesus og sa: Hvem er den største i himlenes rike? 2 Han kalte da et lite barn til seg og stilte det.
Medfølelse Til dette temaet er noen av bildene ganske tøffe. Disse er samlet mot slutten. For de yngste elevene må en vurdere om det er lurt å hoppe over.
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
HÅP I NORD-KOREA.
Evangeliet for dummies
Guds vrede.
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
Sinne Film:
Det gamle testamentet.
Lær mer – vis din støtte til alle som er berørt av demens
Utskrift av presentasjonen:

Dykk ned i ragnarokk og kaos

”VED ÅRSSKIFTET” (kosmos, jan.34) «Hen over evighedens umådelige hav går et lille fartøj. Det er på rejse i verdensrummet. Det svæver mellem stjernerne. Det bevæger sig i "himlen". Dette lille fartøj hedder "jorden". Dets fornemste passagerer er mennesker. Men det har også andre passagerer, nemlig alle de øvrige levende væsener, der hører ind under jordiske former for liv. Det er en art "Noahs ark". Nævnte fartøj følger en bestemt rute, der strækker sig ligeså langt som "havet". Denne rute hedder "tiden". Tiden og evigheden er således begge udstrakt....

Hvilke dramer pågår nå i mikrokosmos som vi IKKE KJENNER DAGSBEVISST; ”Elektronsprængning i menneskets atomverden”-symb.57 ”…Symbolet viser en kollision mellem kun to elektroner(planeter), men det ville mennesket slet ikke kunne mærke. Der skal måske tusinder eller millioner af små bitte kollisioner til for at danne en lille filipens. Symbolet viser kun princippet...”

Det som vitenskapen kjenner til er den biologiske evolusjonen – men åndsvitenskapen viser den bevisshetsmessige utviklingen og det er DEN som nøkkelen til å forstå seg selv og hvorfor ’ting er som de er’ på Jorden nå!

nå- TILSYNELATENDE kaostid på jorden kaos= manglende OVERBLIKK Det STORE BILDET = analysene hva får ”lokket oss ned” i denne tilstanden? Svar= mettelsen av lyset/harmonien i et tidligere kretsløp!

ALT KAN BLI SVART Fortell eksempelet - MEN da jeg faktisk ikke falt ned i mørke tanker men klarte å se det hele LANGT UTENFRA

UTDYPINGS-tanker Hvem vi EGENTLIG ER – GUDESØNNER/DØTRE – jeg’et er som DRÅPER I VERDENSHAVET men 'vi vet det bare ikke' 'eventyrenes ’…skal ARVE hele KONGERIKET’ MEN….den FORTAPTE SØNN – har glemt ALT!

Hvert nytt utv.trinn skaper KRISE i det gamle

Stk 1943> For det primitive mennesket er krig og kamp, død og hevn - en dyd. Her blir vesenet ett med døden, ett med mord og drap, ett med frykten, sorgen og lidelsen. Ett med angsten, frykten for å dø eller bli tilintetgjort. Det tror seg ett med den livløse materie. Og lengre vekk fra sannheten kan det levende vesen ikke komme.

HVA vanlige folk tror; vi er bare 'jord'/materien/stoffet Ettlivstroen måtte - dersom den var sannheten - bryte totalt med all den øvrige logikk som naturen ellers framviser i den uendelighet av skapelser - som vi ser rundt oss. (…men: ’jeg tror bare det jeg ser’) For her ser vi at alt oppfyller HENSIKTER - logiske ”skapelser" - intet er her overflødig eller bortkastet. I naturen ser vi f.eks. at vinterens tilsynelatende død ikke er noen virkelig død - men en hvilepause hvor LIVET samler seg til nytt "liv" i en fantastisk kraft.

Stk 2082 Det synlige verdensalt er som livets store bok - hvis usynlige innhold er åpenbaringen av den evige sannhet. Det er altså det usynlige - bakenforliggende liv - som er selve livsmysteriets løsning.

Livets vei – det er mange valg Selv om hovedveien er ’tråkka’ – så går man iblant utenfor stien Og samme gjelder i livet – alle valgene i den fri vilje skaper forskjellige skjebner -ingen går NØYAKTIG den samme stien fra ’A til B’

Alle må gjennom samme kvantum lidelse for å nå målet=> bli et FULLKOMMENT menneske

hvor detaljert er tingene planlagt? Før inkarnasjonen får man fra de høyere verdener (V-r > Sr) en OVERSIKT av det kommende livets skjebne Deja-vu : ’dette har jeg opplevd før ’ - hva det er åndelig sett

Fri vilje = virkninger i kø Hvem styrer skjebnen – vi selv !(fra x2 nivå’et) OVERBEVISSTHETEN kontra UNDERBEVISSTHETEN -her og nå håpløst å IKKE HUSKE – men OVERBEVISSTHETEN lagrer ALT – for; hva VET overbevisstheten? = ALT! - men nå; «dårlig kontakt» Kosmisk bevissthet = å ha dagsbevisst tilgang til X2 X2-overbevisstheten Underbevisstheten – x3 vet ’ingenting’

Forminsket grovkarma- i hvor stor grad har kloden fått en grad av Kollektivt ’SYNDENS FORLATELSE’ – noe karmisk avbøting…? Vegg-klokka som falt ned i M's barndomshjem ’Moskildvad’ da han ble født OG i 1990! hva betydde det?