Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Tro - å komme til tro. Tro - å komme til tro Sakkeus og morbærtreet.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Tro - å komme til tro. Tro - å komme til tro Sakkeus og morbærtreet."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Tro - å komme til tro

3 Sakkeus og morbærtreet

4 For i dag må jeg bli i ditt hus.
Sakkeus Lukas 19,1-10 Og Jesus kom inn i Jeriko og var på vei gjennom byen. Og se, der var en mann som hette Sakkeus. Han var overtoller og en rik mann. Han søkte å få se Jesus, hvem han var. Men han kunne ikke komme til for folkemengden, for han var liten av vekst. Han løp da i forveien og klatret opp i et morbærtre for å se ham, for hans vei gikk der forbi. Da Jesus kom til stedet, så han opp og sa til ham: Sakkeus, skynd deg og kom ned! For i dag må jeg bli i ditt hus.

5 For Menneskesønnen er kommet for å søke og frelse det som var fortapt.
Sakkeus Lukas 19,1-10 forts. Han skyndte seg da og steg ned, og tok imot ham med glede. Men da de så det, knurret de alle og sa: Han gikk inn som gjest hos en syndig mann! Men Sakkeus stod fram og sa til Herren: Se, Herre! Halvdelen av det jeg eier, gir jeg til de fattige. Og har jeg presset penger ut av noen, skal jeg gi det firedobbelt igjen. Jesus sa til ham: I dag er frelse blitt dette hus til del, siden også han er en Abrahams sønn. For Menneskesønnen er kommet for å søke og frelse det som var fortapt.

6 ”… forveien …”

7 Tro + Tilgivelse = Frelse

8 Paulus – på vei til Damaskus, Apo.gj. 9

9 Paulus Apo.gj. 9,3-6 Da han nå var underveis og nærmet seg Damaskus, strålte plutselig et lys fra himmelen om ham. Han falt til jorden, og han hørte en røst som sa til ham: Saul, Saul, hvorfor forfølger du meg? Han sa: Hvem er du, Herre? Og han svarte: Jeg er Jesus, han som du forfølger. Men reis deg og gå inn i byen, så skal det bli sagt deg hva du har å gjøre!

10 Paulus Galaterne 2,16 Men da vi innså at et menneske ikke blir rettferdiggjort av lovgjerninger, men ved tro på Kristus Jesus, da trodde også vi på Kristus Jesus, for å bli rettferdiggjort ved tro på Kristus og ikke av lovgjerninger. For ikke noe menneske blir rettferdiggjort av lovgjerninger.

11 Innsettelses-sermoni 20/1-09 Barack Obama og Rick Warren

12 ”Det var takket være denne nye oppdagede forståelsen - av at et religiøst engasjement ikke krevde at jeg skulle oppheve all kritisk tekning, løsrive meg fra kampen for økonomisk og sosial rettferdighet eller på annen måte trekke meg tilbake fra denne verdenen jeg kjente og elsket – at jeg til slutt ble i stand til å gå opp kirkegulvet i Trinity United Church of Christ og la meg døpe. Det skjedde som et valg, ikke som en åpenbaring, de spørsmålene jeg hadde, forsvant ikke på magisk vis. Men da jeg knelte under korset på South Side i Chicago, følte jeg Guds ånd vinke til meg. Jeg underkastet meg Hans vilje og viet meg til å finne hans sannhet.” Barack Obama - fra boken ”Mot til å håpe”

13 Rick Warren “… I humbly ask this in the name of the one who changed my life, Yeshua, Isa, Jesus [Spanish pronunciation], Jesus …”

14 Mitt vitnesbyrd Galaterne 2,20 Jeg er korsfestet med Kristus.
Jeg lever ikke lenger selv, men Kristus lever i meg. Det liv jeg nå lever, det lever jeg i troen på Guds Sønn, han som elsket meg og gav seg selv for meg.

15 Misjonssalen Et troens hus Et troens hus


Laste ned ppt "Tro - å komme til tro. Tro - å komme til tro Sakkeus og morbærtreet."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google