Whopp WHOPP er en aktivitetskonkurranse mellom videregående skoler og ungdomsskoler i Oppland. Den gjennomføres i koblingen til de olympiske grunnverdiene.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Om skolekonkurranser i Nordland Informasjon ved koordinator seniorrådgiver Gunnar Pedersen
Advertisements

Foto: Jo Michael YRKESOPPLÆRINGSNEMDA I OPPLAND Tron Strand, Y-nemndsrepresentant for NHO.
Prosjekt «Innenfor skolen» 1. Tema for timen:  Bakgrunnen for prosjektet  Hva prosjektet går ut på i praksis  Hva vet vi om utprøvingen per dags dato.
FORELDREMØTE 8. TRINN Rådgiver –Thomas Kvalvik & Siri Myhren Petersen Emne: Nye fag på 8. trinn.
FOLK 2 Kultur og helse – sett fra kulturenheten. Kultur og helse? - ja takk, begge deler! Individuelle behov, individuelle opplevelser av kultur:
FAIR PLAY I BARNEFOTBALLEN ASKØY FOTBALLKLUBB 2016.
Utdanningsprogrammet idrettsfag Eidsvoll videregående skole.
BRUKERUNDERSØKELSE I SKOLEN INFORMASJON TIL SKOLENE DATAINNSAMLING I dette dokumentet følger viktig informasjon om hvordan dere som skole kan bidra til.
Medarbeiderkartlegging Driftsenhet / Avdeling Dato Foto: Rune Nilsen/News on Request.
WORLD SKILLS Skolekonkurranser som metode.. Hvorfor kan dette gi bedre læring? Å konkurrere kan være et virkemiddel for å sette fokus på bil og yrkesfag.
HORDALAND FOTBALLKRETS Fair Play i Barnefotballen.
FAIR PLAY. Fair Play - et ansvar for hele fotballfamilien - spillere, trenere, ledere, foreldre, publikum og media Troms Fotballkrets er blant Nord-Norges.
INMA Performance Awards Innlevering – kategori: Gamification Innleveringsfrist 31. august.
ALLEMED. Agenda 1.Velkommen og mål 2.Hva gjør vi bra? 3.Hva vil vi forbedre? 4.Våre første steg 5.Hvem tar ansvar?
Bedre barnefotball med trenerkoordinator - Bedre fotballaktiviteten for dei minste. - Barn vil få bedre og morsommere fotballtrening. - Større trivsel.
Kultur og helse Teatervirksomhet blant ungdom kan redusere deres risikoatferd ½ time med meningsfull musikk- og sangaktivitet 2 ganger i uka for demenssjuke.
Valg av verdier bilde. Våren 2015 SSK fotball ønsket å bli mer bevisst på hva vi vil og hvordan vi vil ha det. Alle lag ble bedt om å diskutere verdier.
3 4 Vi setter høye krav til oss selv Vi krever mye av andre Vi oppnår gode resultater.
ELEKTRO PRAKSISDAGER HØST Dine mål og muligheter ›Alle løpene i programområdet fører fram til yrkeskompetanse. Det er mulig å oppnå yrkeskompetanse.
HELSE OG OPPVEKSTFAG UTDANNINGSVALG 10.KLASSE November 2016.
Velkommen til Foreldremøte for 9. trinn
Vi setter høye krav til oss selv Vi krever mye av andre Vi oppnår gode resultater
Nav veileder i videregående skole
Ski videregående skole
Spillermøte G april.
SkoleVfL 2.1 Jåttå vgs august 2017 – mars 2019.
En introduksjon.
Velkommen til Foreldremøte for 10. trinn
ELEVUNDERSØKELSEN Høsten 2016.
Kjære foreldre! Foreldreinvolvering og et godt samarbeide mellom hjem og skole fører til: ”Bedre læringsutbytte, bedre selvregulering, bedre trivsel, færre.
VELKOMMEN TIL NYTT SKOLEÅR Trøgstad ungdomsskoles visjon:
Byggfag samarbeidet skole/opplæringskontorene
Ingen er som alle andre Inger Marie Lid, Teolog, ph.d.
Velkommen til møte om russebusser og skolemiljø
Nulltoleranse mot mobbing - nytt regelverk om skolemiljø
Møte for foresatte 10.trinn
Velkommen til August 2017.
Visjon til RUSK Skolens visjon skal stå i sentrum for all vår aktivitet og vi har 4 verdier som vi jobber etter som er satt sammen ut fra skolens navn:
Overgang barneskole ungdomsskole
- sammen for en bedre skole!
Fellesmøte Fellesmøte.
Åpen dag på skolen Navn på skole Dato.
FLiK Forskningsbasert læringsmiljøutvikling i barnehager og skoler i Kristiansand.
RÅDGIVERSAMLING 8.SEPTEMBER PRAKSISBREVET
Årshjul grønnbasen
Valgfag innsats for andre
Fylkestinget 12. desember 2017
OVERORDNET MÅL: Kontinuerlig utvikling av skolen, for å kunne gi en best mulig opplæring til elevene TILTAK 1: Tilbakemeldingskultur – vurdering Videreutvikle.
Trygt og godt skolemiljø
Samarbeid med skole, skolehelsetjenesten og foreldre
Valgfag Bjørnsletta Foreldremøte 8.trinn.
Økt digital kompetanse hos innbyggerne på fosen
Velkommen til Osloskolen
Informasjon til elever og foreldre skolemiljøutvalg
Bevis i matematikk- undervisningen
HELSESTASJONS- OG SKOLEHELSETJENESTEN
Kvikkbilde 2 Distributiv egenskap A – Forarbeid
Gjennomføring etter 5 år
Base 1 sine kurs på Aks Uke
Nå er vi spente!.
Velkommen til foreldremøte
SAMM Systematisk Arbeid Med Motivasjon i ungdomsskole
Elev/foreldremøte 2. april 2019
Klubbutvikling Visjon Virksomhetsidé Verdier (3V)
Merethe Hegg Johnsen, ansatt som ressursperson i Målselv kommune for satsningen Inkluderende barnehage- og skolemiljø To hovedmål: -Styrke vår kompetanse.
Nulltoleranse mot mobbing - nytt regelverk om skolemiljø
KILDER TIL LIVSKVALITET, Regional folkehelseplan Nordland
Foreldremøte 9.klasse
Velkommen til foreldremøte Vg2 ID/TI - St. Olav videregående skole
Utskrift av presentasjonen:

Whopp WHOPP er en aktivitetskonkurranse mellom videregående skoler og ungdomsskoler i Oppland. Den gjennomføres i koblingen til de olympiske grunnverdiene og satsingen på helsefremmende skoler i Oppland. Konkurransen starter uke 42 i 2016 og varer fram til uke 9 i 2017. WHOPP er et samarbeid mellom Oppland fylkeskommune og Fylkesmannen i Oppland.

Viktige stikkord er: FAIR PLAY – det viktigste er ikke å vinne, men å delta  • Øke systematisk aktivitet hos elevene • Øke trivsel og mestringsfølelse hos elevene • Øke engasjementet for inkludering og frivillig arbeid • Bedre det psykososiale skolemiljøet • Øke forståelsen for bevegelse- og livsglede • Øke forståelsen for kulturell og sosial aktivitet som helsefremmende aktivitet • Se skolen og samfunnet i en mer helhetlig kontekst • Øke elevenes engasjement og bevisstgjøring om dette engasjementet Med WHOPP ønsker vi å øke engasjementet hos ungdommen. I tillegg til å stimulere til mer fysisk, kultur­ell, sosial og inkluderende aktivitet vil vi også utvikle verdier og holdninger hos ungdommen for å bidra til livslang bevegelsesglede på deres egne premisser og med utgangspunkt i de aktivitetene de allerede er engasjert i.  

Registrering på nett Registrer laget på whopp.no i løpet av uke 41 Alle lag ser hvilke lag som deltar og deres gjennomsnittspoeng Den enkelte elev kan skjerme seg mot innsyn i sine registreringer (men det blir likevel registrert på klassen)

Registrering Lars Inge er superbruker på skolen vår Hver klasse utnevner en lagleder, helst en elev, og sender navnet til Lars Inge, som oppretter en bruker til lagleder. Lagleder legger deretter inn klassen i whopp.no og registrerer alle elever med navn og e-postadresse

Premiering Det blir spennende premier til de tre beste skolene og klassene, og det blir uttrekkspremier underveis gjennom hele konkurranseperioden For at skolen til eleven skal vinne den gjeve Pierre de Coubertin skoleprisen er det avgjørende at alle elevene sikrer skolen sin flest mulige poeng i løpet av konkurranseperioden. Valdres vgs. premierer også den beste klassen ved vår skole!

Du kan registrere Én aktivitet pr dag: fysiske aktiviteter – alle typer kulturelle aktiviteter amatørteater, brettsport, dans, kor øving/konsert, kulturskole, malerkurs, skultur, tegning, annen visuell kunst, musikkband/DJ, musikkorps øving/konsert, organisert dans, speidern, spille et instrument, spille i band øving/konsert, teater øving/forestilling m.fl. aktiviteter som frivillig A4 kurs, bygdeungdomslag, deltakelse i foreninger, hjelpe noen, inkluderende aktiviteter med en tilflytter, innvandrer etc., menighetsarbeids, miljøaktivitet/-arbeid, politisk arbeid, trener for barn, eldre, mennesker med funksjonsnedsettelse, trener/lagleder m.fl.

Poengberegning Når en aktivitet registreres oppnår eleven som har registrert den automatisk 1 poeng. Alle registrerte aktiviteter kan oppnå maksimalt 3 poeng gjennom at en eller flere i samme lag kan gi poeng til en lagkamerat. Poengene ses av den som gir og den som får. Bonsusaktiviteter gir automatisk 5 poeng ved gjennomførelse. En bonusaktivitet kan enten være ukentlig, for en avgrenset periode eller inntreffe en gang.

I klassen Kontaktlærer og tillitsvalgte har ansvar for å gå gjennom reglementet registrere laget følge opp aktiviteten i klassen

MÅTTE DEN BESTE VINNE 