Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Klubbutvikling Visjon Virksomhetsidé Verdier (3V)

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Klubbutvikling Visjon Virksomhetsidé Verdier (3V)"— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Klubbutvikling Visjon Virksomhetsidé Verdier (3V)
LIER IL Klubbutvikling Visjon Virksomhetsidé Verdier (3V)

3 3V Fair Play Lier IL Best på inkludering og trivsel
Lier IL Flest mulig, lengst mulig Visjon:  Idrettslagets visjon er å være «Best på inkludering og trivsel» Virksomhetsidé: Lier IL skal være et sosialt samlingspunkt for idrettsglede i Lier. Vi er et breddeidrettslag som skal tilby sunn fysisk aktivitet, gjennom et godt trenings- og utviklingsmiljø for alle. Vi ønsker å inkludere flest mulig, lengst mulig Verdier: Idrettslagets grunnverdier er Omtanke, Entusiasme, Idrettsglede og Fair play 3V Lier IL sin 3V ble til på samme tidspunkt som våre vedtekter ble satt ut av kraft, og hvor ny Lovnorm, som et krav fra sentrale myndigheter og idrettsforbundet skulle etableres. Etter 5 møter i perioden fra juni 2015 til februar 2016, som en følge av en prosess med Buskerud idrettskrets (BIK), styret, og inviterte medlemmer som trådte sammen for å bidra til å drøfte det som var ansett som viktig for Lier idrettslag. Noen trenere, lagledere, oppmenn og representanter fra styret og BIK møtte i kantina på skolen. Det vi kom frem til og som ble besluttet på årsmøtet var, vår 3V som vi nå skal forsøke å belyse i det nærmeste. Det oppfordres til å spørre underveis, slik at vi får muligheter for litt refleksjoner.

4 3V Visjon Det vi ønsker å strekke oss etter og skape i fremtiden
Virksomhetsidé Hva skal klubben være og drive med, og for hvem? Verdier Det som er viktigst for oss og beskriver hvordan vi skal være

5 Visjon LIER IL Best på inkludering og trivsel

6 Virksomhetsidé Lier IL skal være et sosialt samlingspunkt for idrettsglede i Lier. Vi er et breddeidrettslag som skal tilby sunn fysisk aktivitet, gjennom et godt trenings- og utviklingsmiljø for alle. Vi ønsker å inkludere flest mulig, lengst mulig.

7 Verdier Fair play - Omtanke - Entusiasme - Idrettsglede

8 Hva betyr verdiene i praksis?
Fair play Vi viser respekt for egne lagkamerater, motspillere, dommere, lagledelse, støtteapparat og supportere Vi støtter klubbens verdier gjennom vår opptreden Vi tar avstand fra mobbing, rasisme og all annen dårlig oppførsel. Vi er gode tapere OG vinnere Vi bidrar til at alle har det gøy Vi gir oppmuntring i med‐ og motgang Vi heier positivt

9 Hva betyr verdiene i praksis?
Idrettsglede Vi gir alle en følelse av mestring. Vi bygger opp under vennskap, fellesskap og gode sosiale relasjoner. Vi lar idretten forbli lek.

10 Hva betyr verdiene i praksis?
Entusiasme Vi heier positivt på alle Lier ILs lag. Vi engasjerer oss og deltar aktivt i klubben. Vi bærer stolt klubbens logo.

11 Hva betyr verdiene i praksis?
Omtanke Vi bryr oss om hverandre og de rundt oss. Vi tar vare på hverandre. Vi er oppmerksomme på andres behov. Vi tenker igjennom hvordan våre handlinger påvirker andre.

12 Heia Lier!


Laste ned ppt "Klubbutvikling Visjon Virksomhetsidé Verdier (3V)"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google