Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

OVERORDNET MÅL: Kontinuerlig utvikling av skolen, for å kunne gi en best mulig opplæring til elevene TILTAK 1: Tilbakemeldingskultur – vurdering Videreutvikle.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "OVERORDNET MÅL: Kontinuerlig utvikling av skolen, for å kunne gi en best mulig opplæring til elevene TILTAK 1: Tilbakemeldingskultur – vurdering Videreutvikle."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 OVERORDNET MÅL: Kontinuerlig utvikling av skolen, for å kunne gi en best mulig opplæring til elevene TILTAK 1: Tilbakemeldingskultur – vurdering Videreutvikle en vurderingspraksis som fremmer elevenes læring. Lærere og elever jobber for å få en felles forståelse av hvilken sluttkompetanse eleven skal oppnå. Lærere forklarer elevene hva det legges vekt på når skolearbeid vurderes. Videreutvikle arbeidsmåter og verktøy som gjør at lærere kan følge den faglige progresjonen hos elevene. Elevene får råd om hvordan de kan forbedre seg i fagene - framovermeldinger. Bevisstgjøring og øving i egenvurdering blant elevene Vurderingsplaner i alle fag, med vurderingskriterier og kjennetegn på måloppnåelse. Vurderings-planen kan med fordel kobles sammen med periode- eller årsplan. Det skal arbeides med en tydelig bevisstgjøring overfor alle elever på HVA en tilbakemelding er og HVORDAN denne gis i løpet av høsthalvåret 2015. Skolevandring med eget fokusområde: Alle ansatte i undervisningsstilling skal ha besøk av egen leder eller rektor/ass. rektor minst en gang innen 1. mars 2016, med særskilte tema for refleksjon i etterkant. Legge til rette for samarbeid - kollegabasert veiledning. TILTAK 2: Gjennomføring – økt nærvær blant elevene – positiv karakterutvikling Arbeide med klassemiljø, spesielt på VG1, aktiv miljøbygging God oppfølging av enkeltelever gjennom aktiv bruk av skolens fraværsrutiner. Fokus på tiltak som øker nærværet til elevene. Samordne ressurser og legge planer for de ulike elevgruppene – skape mestringsfølelse gjennom relasjonsbygging. Videreutvikle to-lærersystemet, spesielt på yrkesfag.

3 Hva er våre kjennetegn som skole
Verdier Faglighet og samarbeid Tillit og rettferdighet Samhold og trygghet Stolt/styrker Dyktige kolleger og ledelse som ønsker å bidra til at alle kan få gjort en god jobb. En god delingskultur gjør at den enkelte får innspill og drahjelp i hverdagen, slik at man gjør en bedre jobb. Dette gjør SVG til en flott arbeidsplass med godt arbeidsmiljø og ansatte som trives veldig godt. Flotte og innbydende lokaler, som er godt utstyrt og som gir mulighet for god og variert opplæring.


Laste ned ppt "OVERORDNET MÅL: Kontinuerlig utvikling av skolen, for å kunne gi en best mulig opplæring til elevene TILTAK 1: Tilbakemeldingskultur – vurdering Videreutvikle."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google