REKLAMEFILMPROSJEKT NORSK OG MARKEDSFØRING Sundvollen 06-07.11.13.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Hva sier de offentlige styringsdokumentene?
Advertisements

Kva konsekvensar har Kunnskapsløftet for norskfaget i lærarutdanninga ved HSF? Utgangspunkt i nye emne i Kunnskapsløftet.
Forskerspiren Åpne forsøk: nye læringsmål?
H. Aschehoug & Co. På eksamensdagen H. Aschehoug & Co.
Eksamen i muntlig norsk
Vurderingskriterier og oppgaver
UTDANNINGSVALG 10.KLASSE
Dobbel kompetanse 4 årig løp
Sammensatte tekster ?.
Eksempeltekst høst 2014 Når du skal svare på oppgaven:
Sammensatte tekster PPU
Sammensatte tekster ALU
Samfunnsfagene. Medie- og informasjonskunnskap 1 og 2 Det som gjør dette faget annerledes: Det er mye praktisk arbeid. Mange muligheter: artikler, radioprogram,
REKLAME. Sammensatt tekst - reklame Fra læreplanen: Fra læreplanen: mestre ulike muntlige roller i gruppesamtaler, foredrag, dramatiseringer, presentasjoner.
Fagpakkene på Kunnskap.no Barnetrinnet: Språkstien – forberedende lese- og skriveopplæring Basis4 – norsk, engelsk, matematikk og naturfag Syklus – naturfag.
1 Naturfag i norsk skole Besøk fra Danmark 1. februar 2016 Anders Isnes Naturfagsenteret.
Bodin vgs og maritime fagskole Biblioteket 1 Fordypningsemne i norsk Hva kan biblioteket hjelpe deg med.
FORELDREMØTE 8. TRINN Rådgiver –Thomas Kvalvik & Siri Myhren Petersen Emne: Nye fag på 8. trinn.
Internasjonal engelsk Verdens mest brukte språk. Verdens mest brukte språk. Gode engelskkunnskaper åpner nye muligheter, gjør livet lettere og gir selvtillitt!
Panorama Vg2 Basis Lesing Læreplanmål: Mål for undervisningen er at elevene skal kunne - vurdere og gi tilbakemelding på andres muntlige presentasjoner.
FYR – SETT FYR PÅ MATEMATIKKEN ØNSKER Å – SÅ ELEVENE FORSTÅR DET.
Livsmot og livsmestring -Kunnskap om sunnhet som grunnlag – Martha Bjelland Bø – Sagavoll folkehøgskole.
| Muntlig kommunikasjon. Kompetansemål lytte til og vise åpenhet for andres argumentasjon og bruke relevante og saklige argumenter i diskusjoner bruke.
Bruk av digitale sosiale medier Presentasjon av kvantitativ undersøkelse Frokostmøte Undersøkelsen er gjennomført av Research International.
Vurdering -hva ligger i en karakter? -forventninger lærere og elever.
PTF-kurs Eirik Sundan – Roger Øverås Foto: Bjørn Erik Olsen.
LÆRINGSSTRATEGIER Holte skole, 9. trinn 2016/17.
VURDERING FOR LÆRING Forskrift til Opplæringsloven, § 3
ELEKTRO PRAKSISDAGER HØST Dine mål og muligheter ›Alle løpene i programområdet fører fram til yrkeskompetanse. Det er mulig å oppnå yrkeskompetanse.
FYR - fellesfag, yrkesretting, relevans
Praksisbrev Torun Pedersen
Studieveien.
By På Fredrikstad med eget nettsamfunn for lokalsamfunn og lag og foreninger.
Introduksjonskurs i opplevelsesdesign
Framtid - Samspill - Skaperglede
Etterarbeid Balkongen
| Munnleg kommunikasjon
UTDANNINGSVALG 10. KLASSE
Ny læreplan… Høst 2017.
Yrkesfaglig fordypning
VOX- prosjekt SVF Berg og Færder vgs, fengselsundervisningen
PRESENTASJONER Minutter Foiler Font 10 –
Valgfag innsats for andre
Idrettsfag (IF) Kunst, design og arkitektur (KD)
Fagartikkel Hvordan arbeide med et kapittel i Fabel. Anne-Grete Fostås
6. November 2015 VURDERING FOR LÆRING. Høyskolen i Østfold.
Velkommen til foreldremøte 9.trinn
Valgfag Bjørnsletta Foreldremøte 8.trinn.
Kapittel 14: Tale og lytte
Reiseliv og språk © Leena Pedersen, Vadsø.
Bruk av muntlig i fremmedspråk- klasserommet
Veien mot å bli lærer 1997: ”kjøpt verden” med hovedfag i lomma
Markedskommunikasjon, Reklame, Salgsfremmende tiltak, PR og Direkte markedsføring Kapittel 17, 18 og 19.
Sammensatte tekster Panorama Vg1 Del 4: Reklame Kapittel 6 Læreplanmål
EN KORT PRESENTASJON AV PROSJEKTET
FAGVALG KUNST, DESIGN OG ARKITEKTUR EDVARD MUNCH VIDEREGÅENDE SKOLE
Fagfornyelse: ny læreplan i morsmål for språklige minoriteter Læreplanverket for Kunnskapsløftet 2020: LK2020 Aleksandra Kuźnik.
Kort om FINF4031 Individuell semesteroppgave
VALG AV PROGRAMFAG TIL VG2 V-19
Serious Privacy Game Workshop
Fagfornyelsen og kjerneelementer i fag
Nå er vi spente!.
Bruk av muntlig i fremmedspråk- klasserommet
LÆREPLAN I FELLES PROGRAMFAG I VG1 BYGG- OG ANLEGGSTEKNIKK
Egenvurdering i matematikk B – Samarbeid
Avdeling for utdanning seniorrådgiver Hege Skarsfjord
Basis Lesing Panorama Vg1 Læreplanmål:
Bruk av muntlig i fremmedspråk klasserommet
Inkluderende bruk av digitale hjelpemidler.
Utskrift av presentasjonen:

REKLAMEFILMPROSJEKT NORSK OG MARKEDSFØRING Sundvollen

INNHOLD ›Oppdraget går ut på at elevene skal lage en reklamefilm hvor de skal markedsføre Drammen vgs ›Filmene skal kunne brukes under Åpen dag og ved foreldrebesøk for å fronte Service- og Samferdselslinja ›Elevene skal vurderes i kompetansemål innen norskfaget og markedsføringsfaget ›Elevene skal vise kompetanse i norsk skriftlig, muntlig, sammensatte tekster, reklame og IKT, samt programfaget markedsføring

RAMMER ›Elevene jobber i grupper på 3-4 personer. Gruppene er satt sammen av lærer. ›Gruppa skal også presentere filmen med kort intro der ideen bak filmen bør komme fram. ›Markedsføring av SS-linja på Drammen og utdanning innen SS generelt. Hva er spesielt med SS? På hvilken måte er SS et satsningsområde på Drammen vgs.? Osv. ›Det skrives individuell logg og framdriftsplan med refleksjon over eget og gruppas arbeid. ›Kort norsktest om temaet reklame og sammensatte tekster (kapittel 7). ›NB! Filmene skal kun brukes på skolen og det er ulovlig å legge dem ut på andre sosiale medier enn fagsidene på It´s learning, jfr. hensynet til personvern.

VURDERINGSMATRISE FAGMuntlig norsk og MarkedsføringSkriftlig norsk Mål-oppnåelseUnder middelsMiddelsOver middelsUnder middelsMiddelsOver middels Prosess Samarbeid og framdrift fungerer i mindre grad Samarbeid og framdrift fungerer greit Samarbeid og framdrift fungerer veldig bra Loggføring og fram- driftsplaner mangler/ tidsfrister ikke holdt Loggføring og fram- driftsplaner er utført, lite refleksjon Loggføring og planer med god refleksjon Faglig innhold sammen-satte tekster Filmen mangler sammen-heng i lyd, bilde og tekst Lyd, bilde og tekst fungerer til dels sammen Filmen er godt klippet og regissert med naturlige overganger Lav score på test. Kombinerer lyd, bilde tekst på lavt nivå Middels score på test. Kombinerer lyd, bilde tekst greit. Høy score på test. Kombinerer lyd, bilde tekst på høyt nivå. Salgs-produkt Mestrer å informere om SS Mestrer å informere om SS- linja og om DMVGS Selger og får fram særtrekk ved linja og behovet for SS X X X Målgruppe Kom-muniserer i liten grad med publikum innen skole Kom-muniserer med bare deler av skole-samfunnet Treffer lærere som kjenner linja og i tillegg nytt publikum X X X Kreativitet Filmen har få kreative elementer Filmen har noen kreative elementer Filmen er original i både virkemidler og innhold X X X Intro til filmPresenterer filmenPresenterer filmen med idé på en strukturert måte Presenterer filmen med idé på en spennende og strukturert måte X X X KRITERIER:

LÆREPLANMÅL Læreplanmål Læreplanmål i norsk: bruke fagkunnskap fra eget utdanningsprogram i foredrag og diskusjoner om skole, samfunn og arbeidsliv mestre ulike skriveroller som finnes i skole, samfunn og arbeidsliv kombinere muntlige, skriftlige, visuelle og auditive uttrykksformer i framføringer og presentasjoner bruke digitale verktøy til presentasjon og publisering av egne tekster Læreplanmål i markedsføring og salg: tilpasse salg og markedsføring til kjøper- og selgerrollen i forbruker-, bedrifts- og institusjonsmarkedet kommunisere muntlig og skriftlig med kunder og leverandører i ulike markeder bruke produktkunnskap, bransjekunnskap og forbrukerkunnskap i samhandling med kunden bruke IKT som redskap i salgssituasjoner