MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS februar 2017

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Foreldremøte i Aremark barnehage 22. Mai 2013 Sissel Marthinsen
Advertisements

Månedsbrev fra Blåklokka
Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Sjøsprøyt April 2011
Månedsbrev fra Blåklokka
 Lovpålagt organ  Godkjenne årsplan  Gjennomgang av brukerundersøkelse  Høringer fra kommunaldirektøren  Status økonomi  Saker fra foresatte 
Månedsbrev Februar Hovedtema: -Karneval Sentrale datoer: 07.02: Adrian 6 år 11.02: Tore Gustavo 5 år 13.02: KARNEVAL 25.02: Abdurrahman 6 år Nyttige opplysninger:
Avdeling: Gul Tema: Luft og påske.
Månedsplan for Froskene – Februar 2015
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS AUGUST 2016 Velkommen til nytt barnehageår! Håper dere alle har hatt en fin sommer, og ferie, til tross for at været ikke har vært.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS JANUAR 2016 Godt nytt år til dere alle! Håper dere hadde noen fine, rolige dager på tampen av 2015 Forrige måned… I desember var.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS MARS 2016 Så er vårmåneden endelig her! Det er godt å vite at vi går lysere, og forhåpentligvis varmere tider i møte. Dersom man.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS FEBRUAR 2016 Da er vi kommet til årets korteste måned, som dette året er 1 dag lenger siden det er skuddår i år. Hvorfor har vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
Kapittel 35 Hans forteller om jobben som sosionom Hans ønsker å hjelpe andre mennesker.
Personalet på… Skrukketroll Mari – pedagogisk leder Line – barne- og ungdomsarbeider Alexander – pedagogisk medarbeider Stankelbein Maren – pedagogisk.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2015 Høsten har så langt vært ganske så flott, med flere dager med sol og lite vind. Da er det litt vanskelig for barna.
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Aprilnytt! Hva gjorde vi i Mars: Månedens Jubilanter:
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2017
Mars på Pytten Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS August 2017
Uke 39: Skoguke på Snekkern, høsten 2017.
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
JUNI Vi slår oss sammen med løvetann Vi slår oss sammen med løvetann
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE PÅ KLØVER- OG LYNGHUMLENE
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Hva har vi gjort i oktober?
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS november 2017
Vi sorterer etter farger
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS DESEMBER 2017
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS -februar 2018
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Periodeplan for februar 2019
Månedsbrev for januar og februar
Periodeplan for februar 2019
PERIODEPLAN FOR MARS 2019 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 1
PERIODEPLAN FOR FEBRUAR 2019
Periodeplan for Januar 2019
LEK d EVALUERING OG OPPSUMMERING AV APRIL Grønn hverdag:
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS mai 2019
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS november 2018
HIPP HURRA FOR 17-MAI EVALUERING OG OPPSUMMERING AV MAI
AKTIVITETSUKER Juni og juli
Foreldremøte SFO høsten 2019
BARNEHAGEÅRET 2019/2020  SEPTEMBER HUSK: MERKEDAGER:
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST. MÅLTIDER
MEG SELV EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV AUGUST SEPTEMBER
EVALUERING OG OPPSUMMERING AV
BRANNVERNUKE EVALUERING OG OPPSUMMERING AV SEPTEMBER
MÅNEDS-/ INFOBREV FOR TYRIHANS august 2018
Utskrift av presentasjonen:

MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS februar 2017 Vi har kommet til årets korteste måned, og da er forhåpentligvis ikke våren så langt unna! Barna (og vi voksne) lengter etter å leke ute i bare jakke og sko, og sukker ofte oppgitt når de må kle på seg masse varme klær. Hva driver vi med for tiden… Barna på Tyrihans har den siste tiden hatt masse god lek på avdelingen. Vi voksne har derfor ofte valgt å la dem opprettholde dette, fremfor å bryte opp med ryddetid og voksenplanlagte aktiviteter. Vi ser at barna klarer å konsentrere seg mer og at de klarer å opprettholde leken over lang tid. Prosjektet «Meg i verden» har dette året fokus på blant annet lek, og verdien denne har. I Årsplanen vår kan dere lese mer om dette. Vi kan også lese i Rammeplanen: "Leken skal ha en fremtredende plass i barns liv i barnehagen. Leken har egenverdi og er en viktig side ved barnekulturen. Den er en grunnleggende livs- og læringsform som barn kan uttrykke seg gjennom". Videre har vi sett nye vennskapsbånd bli knyttet. Det virker som om barna har «oppdaget» hverandre gjennom felles lekinteresser. Den smale gangen mellom Tyrihans og Soria Moria, som vi kaller mellomgangen, er veldig populær blant barna. Vi disponerer denne annenhver dag, og der bygges det med Duplo og klosser. Tirsdager er fortsatt turdag, og torsdager lager vi varm mat.

Februar er karnevalsmåned, og som dere har fått info om så skal vi dette året lage kostymer i barnehagen. Vi er allerede i gang med dette, og det blir en spennende fest med flotte dyr og blomster! Vi har også begynt å lage pynt/ dekorasjoner til festen, i forrige uke lagde vi «karnevalsfugler» og blomster. Vi skal også i gang med rytmeinstrumenter. Dato for karnevalet er fredag 24/2. Vi minner om…. En viktig ting kan ikke sies for ofte, så som tidligere sagt ber vi dere om å ta hjem regntøy og dress hver fredag. Nå på vinteren blir uteklærne spesielt skitne, og selv om vi forsøker å børste/ skylle av dem, så har vi ikke kapasitet til å gjøre dem helt rene. Beklageligvis vil det også i perioder være nødvendig å ta klærne hjem også midt i uken, slik at dere kan skylle/ tørke av dem grundig. Dette gjelder støvler/sko og votter/hansker også! Skitne uteklær gir skitne gulv, og barna leker mye på gulvet. Denne skitten virvler også opp og det gir dårligere luft inne. Dere må også jevnlig sjekke at barna har ekstraklær i skapet på badet. Dersom barnet har skiftet klær i løpet av dagen, Anbefaler vi at dere tar med nytt neste dag. Det er også lurt å sjekke om klærne i skapet har riktig størrelse

Bursdager… Denne måneden roper vi hurra for Suha, Maja og Run som alle blir 4 år, Zara som blir 3 år og Hugo som blir 6 år! Personalet… Marzena har fått vikariat hos oss fram til sommeren. Hurra! Hafifa jobber for Nina på fredagene, og ellers når vi har behov for vikar. Siden jeg (Siv Tove) var sykemeldt før jul, ble det ikke gjennomført foreldresamtaler. I løpet av de nærmeste dagene vil det derfor bli hengt opp liste med tidspunkter, for dere som ønsker samtale. I mars vil jeg ha samtale med foreldrene til de barna som skal begynne på skolen. Mer info kommer når det nærmer seg. Ha en fin måned videre Marzena, Nina, Hafifa, Jeanneth, Karoline og Siv Tove