Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk."— Utskrift av presentasjonen:

1 Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk sin egenlagte figur og fikk den med hjem. Julepynt og julegaver ble laget, vi hadde en fantastisk flott julemiddag med kalkun og tilbehør, lucia frokost, besøk i kirken og kjekke fellessamlinger på Konkylien hvor vi blant annet tente lys og hadde opptredener og sang. I forbindelse med Lucia dagen besøkte også Nøtteliten Vistestølen bofellesskap og vi fikk spredd mye juleglede for beboerne der. De satt veldig pris på å få besøk av oss! En god tradisjon som tas godt vare på! Barna var utrolig gode til å synge! Takker også for gode foreldresamtaler vi hadde i desember. Tiden fremover: Vårt andre hovedtema er ”Oss alle”. I tillegg til naturens kretsløp og de tradisjoner vi har hos oss skal barns medvirkning ha et ekstra stort fokus her. Vi vil ta utgangspunkt i barnas interesser og la dette legge grunnlag for hvilke prosjekter det skal jobbes med på avdelingene. Vi ønsker at barna skal få en positiv selvoppfatning ved å erfare at deres meninger og ønsker blir hørt og er viktige for oss andre i barnehagen. Barna skal være med i planlegging, gjennomføring og evaluering av prosjektene utfra sine forutsetninger. Musikkpedagog Guro kommer og skal ha musikkgrupper hver onsdag fra uke 1-5. Vi deler Nøtteliten i 2 grupper. Gruppene har musikk annen hver onsdag hver på tvers med Trippen og Trylleralleri. Halve gruppen går da på tur, mens resten er i barnehagen og har musikk.

2 Lukas blir 6 år 12.01 og Simon blir 6 år 14.01
Foreldremøte: Det blir foreldremøte for Nøtteliten-foreldre i januar. Dato kommer snart! Da blir det blant annet gitt en presentasjon av skolene og gjennomgang av skolestartertilbudet barnet får i barnehagen. Det er viktig for barna at dere stiller på møtet. Mye nyttig informasjon blir gitt ift overgang barnehage/skole. Vi håper på snø! Tidlig sett: Dette året skal vi ha observasjon av tverrfaglige instanser. De kommer i barnehagen og observerer fra uke 2. Dere har allerede fått informasjon og levert samtykke. Dere hører fra oss etter hvert. Samefolkets dag I rammeplanen står det at barna skal bli kjent med Norges urbefolkning. I den anledning har vi valgt å ha fokus på dette i ukene før Samefolkets dag som er 6. februar. Vi skal lese bøker, lage samisk mat, lage instrument og høre joik. Kanskje vi klarer å joike selv? Månedens jubilanter: Lukas blir 6 år og Simon blir 6 år 14.01 HURRA!!! Personalet: 22.Desember startet May Rita barselpermisjonen sin. Vi ønsker henne lykke til, og gleder oss til å få besøk av henne og babyen når den tid kommer! Randi jobber nå 100% og barna tar virkelig hensyn til ryggen og hjelper gjerne med bæring hvis hun trenger det  Even som er i arbeidspraksis hos oss er her foreløpig ut Januar. Studentene har siste dag 13.januar. Vi ønsker dem lykke til videre! Ønsker dere en fin januar! Hilsen Magda, Thomas, Even og Randi


Laste ned ppt "Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google