Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi."— Utskrift av presentasjonen:

1 Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi har en veldig sammensveiset gjeng med barn, og vi har ledd masse sammen. Barna viser masse glede over å være sammen, og vennskapene styrkes for hver dag som går. Vi er heldige som får være sammen med dem hver dag! Vi har i løpet av denne måneden forberedt oss til 17.-mai, der vi har øvet på sanger og laget fine flagg ved håndavtrykk. Det var stor stas å få gå i øvelsestoget 16.mai, og vi ropte, sang og veivet med flaggene våre. Vi avsluttet mai med barnas grønne dag ved Myrå. Det ble en kjempe kjekke dag hvor vi fikk delta på mange kjekke aktiviteter. Barna storkoste seg! På fellessamlingen på fredag 2.juni avsluttet vi vårt andre hovedprosjekt Oss Alle, med en liten oppsummering ved hjelp av bilder. Bildene var av alle de kjekke fellesopplevelsene vi har hatt sammen i løpet av prosjektet, og bilder av lek på avdelingene. Vi tok også farvel med våren og ønsket sommeren velkommen! Viktige datoer: Torsdag 8.juni arrangerer FAU sommeravslutning med grilling og avslutningsseremoni for Nøtteliten barna. Værforbehold Fredag 9.juni får vi besøk av de barna som skal begynne hos oss til høsten. Vi gleder oss! Mandag 12.juni drar vi på årets fellestur til Trollskogen på Hundvåg. Minner om at dere må smøre matpakke til denne dagen!

2 Hilsen Bente, Aase Marie og Jeanette
Tilvenning i barnehagen Vi er i gang med tilvenning i barnehagen, og fortsetter med dette i ukene fremover til 14.juni. Dette gjelder hver tirsdag og onsdag formiddag. Det er barn som bytter avdeling som har tilvenning. Sommeren i barnehagen I sommer blir det uker med forskjellige temaer. Til hvert tema blir det mange forskjellige aktiviteter ute og inne. Det blir lagt ut oppsummering av hver uke på forsiden av hjemmesiden vår. Mer informasjon får dere i et eget skriv. Vi kommer til å samarbeide mye med Trylleralleri, og noen uker er vi alle småbarnsavdelingen samlet på Titt i hålå. Derfor vil det være forskjellige voksne tilstede i hverdagen. Vi er alltid en fra vår avdeling på jobb, men det kommer til å være voksne fra andre avdelinger som åpner og stenger barnehagen innimellom. HUSK! Solkrem med navn og solhatt. Jubilanter i sommer: Sarah 14.juli 2 år Edvind 13.august 2 år Vi gratulerer! Takk for et fantastisk år! Vi går inn i den siste måneden før sommerplanen overtar. Det har vært et fantastisk år sammen med barna. Vi har opplevd så mye sammen. Vi har vært på kjekke turer, vi har hatt mye god lek, latter, humor, vi har hatt alvor, gråt, bygget vennskap, glede og samhold. Et år med mange nye erfaringer å ta med seg videre i livet! Til høsten starter Othilie og Tirill opp på Dinglebein. Vi ønsker dem lykke til, og takker foreldrene for et flott samarbeid i året som har gått. Tusen takk for det gode samarbeidet med dere foreldre så langt! Vi gleder oss til å ta fatt på nytt barnehageår sammen med barna deres og de nye familiene som begynner hos oss til høsten. God juni og god sommer til alle sammen! Hilsen Bente, Aase Marie og Jeanette


Laste ned ppt "Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google