Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS AUGUST 2016 Velkommen til nytt barnehageår! Håper dere alle har hatt en fin sommer, og ferie, til tross for at været ikke har vært.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS AUGUST 2016 Velkommen til nytt barnehageår! Håper dere alle har hatt en fin sommer, og ferie, til tross for at været ikke har vært."— Utskrift av presentasjonen:

1 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS AUGUST 2016 Velkommen til nytt barnehageår! Håper dere alle har hatt en fin sommer, og ferie, til tross for at været ikke har vært det aller beste! Dette månedsbrevet blir mer et infobrev, vi kommer sterkere tilbake i september. Personalet dette barnehageåret… Aysel ønsket redusert stilling, og har derfor gått over på Tussene og Tommeliten. Vi kommer til å savne henne på avdelingen, men heldigvis er hun like i nærheten. Wenche overtar Aysel sin stilling dette året, men hun er dessverre sykemeldt til og med 28. august. Vi ønsker henne velkommen til oss! Marzena, som er kjent på avdelingen, er vikar mens Wenche er sykemeldt. Siv Tove fortsetter i 100% stilling som pedagogisk leder. Nina fortsetter i 80% stilling som omsorgsarbeider, men jobber 100% ut august, slik at tilvenning av nye barn blir så trygg og stabil som mulig. Finn Christian kommer til å jobbe Når Nina har fri, i alle fall ut oktober. Jeanneth fortsetter som spesialpedagogisk hjelp 3 dager i uken for 2 barn. Hun har fri mandager og torsdager. Karoline begynner hos oss som spesialpedagogisk hjelp for 1 barn. Hun skal jobbe ca. 11 timer pr. uke hos oss, men det er foreløpig ikke klarhet i når dette blir. Hafifa fortsetter i språkpraksis hos oss noen uker til.

2 Barnegruppa… Susanne, Daoud, Vilde, Qin, Eliot, Abie og Zamira er blitt store skolebarn. Vi kommer til å savne dem masse, og ønsker dem lykke til i 1. klasse! Delisa har også sluttet hos oss da hun har fått plass i en barne- hage nær der hun bor. Theodor, Victoria, Hugo, Sudais, Deniz, Maja, Elias, Odin og Loke fortsetter på Tyrihans. Nye barn: Elieta (lillesøster til Eliot) og Run (lillebror til Qin) kommer over fra Tommeliten. Suha (lillesøster til Sudais) kommer over fra Tussene. Magdalena, Trond Ivar, Oliwia, Stefanos og Georgios er helt nye i Slåtthaug / Tyrihans, Vi ønsker nye barn og foreldre hjertelig velkomne til oss! Aldersgruppene…. Gul gruppe (barna født i 2010/2011): -Trond Ivar -Stefanos -Sudais -Deniz -Hugo Rød gruppe (barna født i 2012): -Theodor -Georgios -Victoria -Loke -Odin -Elias Blå gruppe (barna født i 2013): -Maja -Magdalena -Elieta -Oliwia -Run -Suha

3 Ting å huske på…. Send melding til nr. 951 40 353 innen kl. 9.30, dersom barnet ditt ikke kommer i barnehagen, eller om han/ hun kommer senere. Merk barnets klær/ eiendeler med navn. Si fra til en voksen på avdelingen når dere leverer og henter barnet deres. Ta hjem skitne klær, og pass på at barnet ditt har ekstra tøy i skapet på badet. HA EN RIKTIG FIN AUGUSTMÅNED VIDERE! Hilsen Siv Tove, Nina, Wenche, Jeanneth, Karoline, Marzena og Hafifa Denne måneden…. Vi har ingen planlagte aktiviteter/ opplegg i august. Hovedfokuset vårt er å bli kjent med hverandre, og å skape en rolig og trygg start for de nye barna, samtidig som vi skal ivareta de «gamle» barna. Vi tar aktiviteter/ turer spontant. Det er viktig at vi bruker tid på å bli kjent med både barn og voksne, slik at vi etter hvert kan legge planer ut i fra barnas behov. Det vil nok bli endringer fra forrige år, både pga. personalsituasjonen/ tettheten, og ut fra dynamikken i barnegruppa. Så snart vi har en ukeplan ferdig vil denne deles med dere foreldre.


Laste ned ppt "MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS AUGUST 2016 Velkommen til nytt barnehageår! Håper dere alle har hatt en fin sommer, og ferie, til tross for at været ikke har vært."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google