Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Månedsbrev for januar og februar

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Månedsbrev for januar og februar"— Utskrift av presentasjonen:

1 Månedsbrev for januar og februar

2 Godt nyttår til store og små på Tusenbeinet!
Endelig er vi i gang med det nye året og vi er alle glade for å se hverandre igjen! Spesielt glad er vi for at Mia nå har startet for fullt inne på avdelingen. Så nå er vi ei komplett avdeling med 18 flotte barn. Det er fortsatt viktig for Mia at dere gir beskjed om dere har vært i kontakt med andre som har hatt vannkopper. Dette vil være spesielt viktig til og med uke 7. Desember var en skikkelig fin måned som gikk alt for fort- men vi hadde mange fine og trivelige aktiviteter sammen. Det var spesielt gøy å lage julegaver.

3 Rampenissen snakket vi mye om og det var spennende å se hva han hadde funnet på i dagene mot juleferien! Nå på nyåret har vi mange fine samtaler med barna- de er spesielt opptatt av hva de fikk til jul og snakker en del om nissen. Fremover i tiden kommer vi til å være spesielt opptatt av vennskap. Hva er en bestevenn og hva er en venn? Har treet og fiskene venner?

4 Vi går i møte med ei kald tid så vi kommer til å fryse is og ha fokus på solfesten fremover. De fine fargene kommer gradvis til syne og det gleder vi oss til. Tegnekroken er også populær- særlig å skrive bokstaver å tegne dyr, mennesker ol.

5 Vi håper på mye snø fremover så vi får ake og leke og bygge i snøen
Vi håper på mye snø fremover så vi får ake og leke og bygge i snøen! Godt at dere har godt med klær, votter, ull og fleece.

6 Informasjon Solfest uke 4-5
Vi markerer at sola har kommet tilbake med gul saft og boller. Teater i barnehagen 11 februar kl 10.00 Karneval 28 februar Bursdager: Ida 28 januar Dominik 20 januar Mvh Silje, Bente, Sajad, Alfhild og Miriam


Laste ned ppt "Månedsbrev for januar og februar"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google