Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi."— Utskrift av presentasjonen:

1 Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi ser at arbeidet med å tilrettelegge for nye vennskap/relasjoner fungerer. Barna finner nye venner å leke med hver dag, og vi ser mye latter og glede. I tillegg har vi gjennomført våre to første små prosjekter: ”Kampanje mot mobbing”, hvor fokuset i år har vært vennskap, og ”Nasjonal brannvernuke”, hvor vi har hatt fokus på blant annet hva vi skal gjøre dersom brannalarmen går, hvem ringer vi til ved eventuell brann, hva er lurt å tenke på for å unngå at det skal begynne å brenne- som huske å slukke stearinlys og slå av komfyren når vi har lagt mat. Og i alle fall ikke leke med fyrstikker! Brannvernuken avsluttet vi med vårt første oppdrag: besøke brannstasjonen i Stavanger. Vi har hatt noen kjekke turer til nå. Vistestranden med krabbefangst, Bøskogen med insektsplakat og Vanntårnet der vi hadde samling om Eldar og Vanja og snakket om brannvern. Barna har ansvar for å smøre matpakke og pakke sekken selv på morgenen. Dette er de blitt veldig gode på. De som ikke er her til frokost, smører vi til. Vi ønsker at barna skal bli godt kjent med nærmiljøet sitt, få brukt kroppen allsidig ved å bevege seg i ulent terreng, og bli glad i å være ute i allslags vær. Vi ser frem til mange kjekke turer i tiden fremover! Biblioteket arrangerer fortellerstunder annenhver tirsdag, disse deltar vi på enten med smågrupper eller med hele avdelingen- alt etter tema for fortellerstunden. Tiden som kommer: Nå som vi har kommet til oktober fortsetter vi med prosjektet ”Meg og Deg”. Nå flytter vi fokus fra tilvenning, mot høsten og været, kroppen vår og følelser, og barn i andre land. Vi i Vistestølen barnehage har et fadderbarn igjennom ”India- foreningen” og vi skal frem mot FN-dagen bli bedre kjent med fadderbarnet vårt Asin. For mer informasjon om India foreningen og Beracha barnehjem, se www.indiaforeningen.no I tillegg til å bli kjent med fadderbarnet vårt skal vi også ha ulike aktiviteter knyttet opp mot dette. Nøtteliten har ansvar for innsamling på FN-kafe. Mer informasjon om dette kommer i eget skriv. www.indiaforeningen.no Viktige datoer: Fredag 9.oktober er det Verdens psykiskehelse dag. ”Hverdagslykke” vil være i fokus i løpet av uke 41. Vi markerer selve dagen med en fellesamling! Onsdag 21.oktober arrangeres det FN-cafè i barnehagen. Mer informasjon kommer i eget skriv, men sett av ettermiddagen allerede nå!

2 Vi vil også minne om at dersom noen skal ha fri i høstferien (uke41:5.-9.oktober), setter barnehagen pris på at dere gir beskjed. Personalet planlegger også sin ferie ut i fra barnas ferie. Månedens pedagogiske tips: SPILL ET SPILL SAMMEN MED BARNET. Her får barnet trening i: Glede av å gjøre noe sammen Felles regler Vente på tur Matematikk Vi ønsker dere alle en riktig flott oktober! Hilsen personalet Nøtteliten Minner om at dere foreldre må logge dere på hypernet for å oppdatere kontaktinformasjonen deres. Adressen er: https://randaberg.ist-asp.com/randabergpub


Laste ned ppt "Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google