Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna."— Utskrift av presentasjonen:

1 MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna har godt av tilrettelagt fysisk aktivitet som blir gjennomført gjennom lek. Barnets sosiale læring er avhengig av lek, fra treårsalderen blir forholdet mellom barna bedre fordi de nå kan begynne å bruke språket som kommunikasjonsmiddel. Nå klarer barnet iblant å vente på sin tur, det kan tøyle sine behov i øyeblikket og vente til senere med å få dem tilfredsstilt. Dette innebærer et stort fremskritt når det gjelder barnets evne til å omgås andre. Evnen til å bytte leker øker, og det fører til at antall konflikter avtar i denne perioden. Ved samhandling som for eksempel i gymsalen ser vi at barna må vente på tur, samarbeide, bruke språket relevant (regelleker), heie på hverandre og barna får en forståelse av at alle er ulike og mestrer ulike ting. Barna blir kjent med sin egen kropp og opplever positiv mestring i fysisk aktivitet. Vi feiret karneval på Blåklokke. Der danset vi, sang karnevals sanger, hadde katta i sekken og spiste pølser. Vi koste oss og hadde en veldig fin markering av karneval. Vi avslutter nå et kjekt tema om verdensrommet. Vi har lagt planeter og raketter, snakket om verdensrommet, lest bøker om verdensrommet og sunget to sanger. Dette er et tema barna har vært veldig interessert i og som vi har pratet masse om. Vi har også vært innom stjernebildene våre og sett på bilder av hvordan de ser ut på himmelen. Vi har funnet pinner ute og laget raketter og stjerner på bakken. På svømmingen ser vi en god progresjon. Målet med svømmeundervisninger er vanntilvenning, og vi ser at alle barna nå er trygge i vannet. 5 åringene skal også få svømming med juliusklubben. Dette blir hver mandag, dette kommer i tillegg til den svømmingen vi har allerede. Det kommer eget skriv med oppstartsdato. FEBRUAR

2 MARS 6 mars: Tale 4 år! 13 mars: barnehagedagen 22 mars: Påskefrokost
Mars er den første vår-måneden og temaet i mars og april vil være vår med en liten tur innom temaet påske. Vi skal se på vårtegn, lese bøker om våren, synge sanger om våren og lage vårbilder. Turene våre vil gå til skogene i nærområdet hvor vi skal lete etter vårtegn Vi skal snakke om hvorfor vi feirer påske, og lage påskepynt Vi skal i mars lese boka «nå blir det vår» og lære sangene «alle fugler», «nå skinner sola», «blomster små» og «nå er våren kommet». Legger ved sangene så dere kan øve på de hjemme hvis dere ønsker det. Tirsdag 13 mars er det barnehagedagen. Temaet i år er kunst, kultur og kreativitet. Slagordet er: La meg skape! Det blir felles arrangement i barnehagen denne dagen. Stokka kirke har invitert 4 og 5 åringene til påskevandring i Stokka kirke. Vi skal gå sammen med avdeling smørblomst. Målet med denne vandringen er å gi barna et innblikk i hvorfor vi feirer påske. Nå har det vært en liten periode med kaldere vær ute, det er viktig at barna da har gode klær. Tynne votter/hansker holder ikke barna varme når det er veldig kaldt. Fint om alle kan sjekke bytteklær-boksen og oppdatere den litt dersom det trengs. 13 mars: barnehagedagen 22 mars: Påskefrokost 23 mars: Påskerebus 6 mars: Tale 4 år! MARS VIKTIGE DATOER BURSDAG Eirin, Sanne og Magnus


Laste ned ppt "MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google