Anbudsprosessen - Klage

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Ved Svein Helland Sivertsen SLT- koordinator
Advertisements

VURDERING Forskrift til Opplæringsloven, § 3. Formålet med vurderingen Fremme læring Uttrykke kompetanse.
Ny betalingsforskrift på kommunal medfinansiering og kommunal betaling for utskrivningsklare pasienter.
Konkurranseutsetting drift Elveplassen overnatting 2016.
Ledermøte 27. juni Agenda 1.Godkjenning av referat fra møte nr. 1 2.Mandat og møteplan for ledergruppa - vedtak 3.Økonomi – Regnskapsrapport pr.
Blokkhaugen skole FAU Foreldrenes arbeidsutvalg. Årshjul Valgprosess Sette opp ulike arbeidsgrupper Skoleballet er hovedfokus Temakveld/ dag.
Ny ishall på Risenga Rådmannens innledning til formannskapet
Barnefamilier- Individuell kartlegging og vurdering.
Orientering konkurranse Fisk og fiskemat 2 årig rammeavtale +1+1 års opsjon.
Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Gresvik IF arrangerer for første gang fotballskole for barn i alderen 6-12 år. Gresvik IF ser.
Vedtekter kommunenivået Lokallag i Finnmark. Vedtektene  § 55 LOKALLAG  55.1 Utdanningsforbundet er inndelt i lokallag – ett i hver kommune.  55.2.
Samtykkekompetanse og helsehjelp til pasienter som motsetter seg helsehjelp Internundervisning - geriatri Tirsdag *** Rådgiver/jurist Helle.
Kommunestyrekomiteer > Hjemlet i kommuneloven (kl) § 10a (endring i 2006) –Ment å være «politiske verksteder» –Ment å vitalisere rollen som folkevalgt.
Valg i Parat 2009 På valgmøtene skal det velges representanter til Parats representantskap, og til Regionpolitiske utvalg, RPU. - en arbeidstakerorganisasjon.
SFS 2201 – kjennelsen Slutningen – partsforholdene I.SFS 2201 prolongeres med følgende endringer: Pkt. 1 gis slik ordlyd: Denne særavtale er.
Fylkesutdanningssjefene og fagskolen Rydding i roller Presentasjon ved nasjonal fagskolekoordinator Bård Inge Thun RFFs årskonferanse i Trondheim 2. mai.
Innkjøpsseksjonen 1 Tilbyderkonferanse EØS Rammeavtale for kjøp av renholdsprodukter og leie av doseringsutstyr Innkjøpsseksjonen Onsdag 23. oktober.
Plan vår 2013 KOSTRA-arbeidsgruppe psykisk helsearbeid og rusarbeid Viktige datoer: 1. juli: Oversendelse av rapport til Samordningsrådet for KOSTRA 16.
Styreprotokoll- til hjelp eller besvær? Kathinka Mohn, advokat og medlem av NIFs appellutvalg.
Kommunalt råd for mennesker med nedsatt funksjonsevne
Vannskuterforvaltning KS
Helgeland i den nye regionalpolitikken – Regionrådenes rolle.
SU – Mortenstua skole skoleåret
Hvordan rekruttere nye frivillige? ...og beholde dem?
Tilbyderkonferanse 5 mai 2015.
Fartøyvernprosjektet D/S Stord I I standsetjing starta i 1981 og gjennomført i 3 fasar: Veteranskipslaget Fjordabåten.
Tilbyderkonferanse 15. januar 2015, kl
Familieråd En for alle, alle for en
Utdanningskomiteen 19. mai
Saksgangen i ansettelsessaker
Dokumentasjon av og innsyn i rettslige beslutningssystemer
Hjemmelekse til neste samling: og
Gruppearbeid til bolk I for emnet Digital forvaltning (DRI 1001)
Innføring i lovverket som gjelder barn og unge i planlegging
FINF4012 Digital forvaltning: Regulering, utvikling og bruk av IKT Oppsummering Dag Wiese Schartum.
Administrasjon og ledelse og organisasjon og forvaltning Høst 2017
Erfaringer med bruk av NS 8435
Tvungent psykisk helsevern – orienteringssak til styret i HMN RHF febr 2017 Presentasjon for RBU 6.februar 2017 Lov om psykisk helsevern: § 2.1 Frivillig.
Offentlige anskaffelser Sentrale spørsmål i emnet
PIA - HVEM ER VI? Oppvekstkomitemøte
Økonomiplanprosessen Budsjett 2018 Økonomiplan
Velkommen til ordførers møte med brukerrådslederne 25. januar 2018
Skoleeier i utvikling av skolen. Ordfører Nina Sandberg
PC-ordningen og Skolestart.mrfylke.no
Ny medarbeiderundersøkelse i 2014
FAU 2018/2019 Siste FAU møte Avslutning 10. trinn Kort planlegging
Dosent Ingun Sletnes Styringsformer. Formannskapssystemet – folkevalgte organer. Konstituering Presentasjonens tittel
VELKOMMEN TIL ANSVARLIG VERTSKAPSKURS
Dagens sykehusområde på Bragernes - byutviklingskonkurranse
Hvordan behandles saker i folkevalgte organer? 31. januar 2018
Digitalt doktorgradsopptak – oktober 2018
Konkurranse med forhandling
La elevene løse oppdraget B – Samarbeid
Detaljregulering Bertramjordet Borettslag
Ny IA-avtale for Avtalen ble signert 18. desember 2018
Brukerveiledning for timeregistrering med DFØ-appen
Velkommen Konseptvalgutredning (KVU) E10 Fiskebøl - Å
Oppfølging av etterlatte – Bruk av etterlattesamtaler
Organisasjonsutvalget i Det frivillige Skyttervesen
Engasjement og frivillig arbeid
Personvernrutiner i Attac for regionalledd
Dag Wiese Schartum, AFIN
Arnhild Dordi Gjønnes, advokat, NHO
GRUNNOPPLÆRING FOR BYSTYREKOMITEENE
Utskrift av presentasjonen:

Anbudsprosessen - Klage PFO Anbudsprosessen - Klage

Kommunens Avgjørelse 26. juni 2018 fattet formannskapet vedtak om at drift av Hornemansgården skulle legges ut på anbud ( sak 148/18 ) I vedtaket fra sak 28/19 har formannskapet enstemmig vedtatt: Vedtak 1. Formannskapet tar saken om anskaffelsen av driften av Hornemansgården til orientering. 2. Formannskapet viser til at driften av Hornemansgården i sin tid ble gitt som en honnørgave til byens eldre. Formannskapet mener dette understreker at Hornemansgården skal videreføres som eldres hus, drevet for og av byens eldre. Dette skal vektlegges i forbindelse med anbudskonkurransen. 3. Formannskapet ber om at sak om tildeling av tjenestekonsesjonskontrakt kommer til politisk behandling."

Anbuds- konkurranse 13. februar 2019 sendte kommunen ut anbudskonkurransedokumentene for driften av Hornemansgården Frist for å levere tilbud var 01. april 2019, kl. 12:00 Tilbudet skulle være en virksomhetsplan for drift av Hornemansgården

Grunnlag og Kravspesifikasjon I punkt 1.2 i tilbudsinnbydelsen viser kommune til følgende politiske grunnlag : - formannskapet 158/17, 27. juni 2017 - formannskapssak 148/18, 26. juni 2018 - formannskapssak 28/19, 5. februar 2019 I punkt 5 av tilbudsinnbydelsen stilles følgende krav : Oppdraget er å drifte Hornemansgården i tråd med honnørgaven som ble gitt til eldre i Trondheim kommune, herunder i tråd med Hornemansgårdens vedtekter.

Kommunens vurdering Trondheim Kommune har vurdert at Stiftelsen Trondhjems Hospital har levert det beste tilbudet Kommunen synes Trondhjem Hospitals plan for brukerstyring er mye bedre enn PFO´s TH planlegger å opprette et brukerråd. Et brukerråd har aldri mulighet å bestemme, de kan kun løfte `fromme ønsker `men avgjørende organ er vil alltid være TH styre! PFO drives med et demokratisk prinsipp, noe som gjør at pensjonistene selv har direkte mulighet til å styre Hornemansgården.

Klage PFO har pr. dags dato sendt inn klage på Trondheim Kommunes avgjørelse For det første er ikke konkurransen gjennomført på en lovlig måte. Dette har PFO påklaget via sin advokatforbindelse i Bjerkan Stav Advokatfirma. For det andre mener PFO at Trondheim kommunes administrasjon ikke har gjennomført konkurransen slik politikerne har instruert dem om. Hornemansgården skal driftes av og for de eldre, ikke styres over hodet på de eldre.  Dersom konkurranseresultatet ikke endres, vil pensjonistene miste sin bestemmelsesrett over Hornemansgården. Men Kommune tok ikke hensyn til dette , hvordan bli TH drevet av eldre for eldre ??? I tillegg har Trondheim Kommune gitt feil informasjoner om virksomhetsovertakelse

Konklusjon Trondheim Kommune må avlyse konkuransen Vi må stå på for våre rettigheter! Alle må ta det opp med «sin» politiker PFO oppretter en underskriftskampanje som kan signeres både elektronisk og på papir. Alle engasjerte pensjonister tar oppstilling utenfor rådhuset tirsdag 06. august for å uttrykke sin misnøye over TKs utforming og gjennomføring av konkurransen. Vi krever at Formannskapet ikke tar tilbake gaven de har gitt Trondheims pensjonister!

Forslag til Handlings-plan Det utarbeides et informasjonsskriv som deles ut til alle pensjonister som ønsker å engasjere seg i saken. Informasjonsskrivet kan brukes som et grunnlag for kontakt mot politikerne. PFO vil sette inn en helsides informasjonsannonse i Adressavisen. PFO oppretter en underskriftskampanje som kan signeres både elektronisk og på papir. https://www.underskrift.no/vis/7626/ Styret oppfordrer til at alle engasjerte pensjonister tar oppstilling utenfor rådhuset tirsdag 06. august for å uttrykke sin misnøye over TKs utforming og gjennomføring av konkurransen.