Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Organisasjonsutvalget i Det frivillige Skyttervesen

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Organisasjonsutvalget i Det frivillige Skyttervesen"— Utskrift av presentasjonen:

1 Organisasjonsutvalget i Det frivillige Skyttervesen

2 Bakgrunn: Norges skytterstyre sak 83/2017:
Vedtatt å sette ned et Organisasjonsutvalg i DFS. SELVPÅLAGT!

3 Utvalgets sammensetning: Anne Ingeborg Sogn Øiom
Heidi Skaug (leder) Jørn Vedhugnes Trond Jære Alexander Øren Heen Aril Strand Anne Ingeborg Sogn Øiom Terje Vestvik (sekretær)

4 Norges Skytterstyre ga følgende føringer:
Utvalget skal på bakgrunn av rammen som er gitt, komme med forslag til mandat for utvalget. Utvalget gis frist til 1. desember 2017 med å fremme mandatsforslaget til Norges Skytterstyre. Utvalget gis videre frist til 1. februar 2020 med å framlegge sin endelige anbefaling for Norges Skytterstyre. Det skal videre framlegges høringsnotat som grunnlag for høringer som gjennomføres høsten 2018 og høsten Frist for høringsnotatene settes til 1. september i de respektive år.

5 Mandat: I sak 125/2017 vedtok Norges Skytterstyre følgende mandat etter forslag fra Organisasjonsutvalget: Utvalget skal med mål om å sikre god aktivitet i henhold til Det frivillige Skyttervesen sin nye formålsparagraf, gjennomgå organiseringen fra skytterlag til og med sentralleddet. Utvalget skal også drøfte demokratiske prosesser, funksjoner og strukturer i alle ledd i organisasjonen. I arbeidet skal alle ledd i organisasjonen involveres. Utvalget gis frist til 1. februar 2020 med å framlegge sin endelige anbefaling for Norges Skytterstyre.

6 Fremdrift: Frist 1. februar Endelig anbefaling til Norges skytterstyre Høringer høsten 2018 og 2019

7 Behandling Skyttertinget 2017
Orientering, debatt, innspill

8 Saker oversendt org.utvalget:
På Skyttertinget 2018 ble to saker oversendt til org.utvalget: Forslag om å begrense antall valgperioder for medlemmer i DFSU og Norges Skytterstyre Skal Norges Skytterstyre ha stemmerett under Skyttertinget.

9 Arbeid i org.utvalget Fire møter Skytterlag Samlag Landsdelskretser
Norges skytterstyre Samlagets utdanningsutvalg består oftest av ungdomsleder, leder og utdanningskontakt Instanser: Skoler, kommuner, fylke…

10 Høring høsten 2018 Spørsmål angående skytterlag
Hva mener dere om den skytterlagsstruktur som er i din kommune/ditt samlag? Er det for mange, passelig eller for få skytterlag? Hva bør eventuelt gjøres? Spørsmål angående samlag: Hva synes dere om den geografiske størrelsen på eget samlag? Bør samlagene i større grad samsvare med andre regionstrukturer, eksempelvis fylkesgrenser? Spørsmål angående andre forhold i skytterlag/samlag Er det andre forhold ved organiseringen av prosesser, funksjoner og demokrati i skytterlagene/samlagene dere har innspill til? Spørsmål angående landsdelskretser og sentralt nivå Er det forhold ved organiseringen av landsdelskretser og/eller sentralt nivå dere har innspill til?

11


Laste ned ppt "Organisasjonsutvalget i Det frivillige Skyttervesen"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google