Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Gresvik IF arrangerer for første gang fotballskole for barn i alderen 6-12 år. Gresvik IF ser.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Gresvik IF arrangerer for første gang fotballskole for barn i alderen 6-12 år. Gresvik IF ser."— Utskrift av presentasjonen:

1 Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Gresvik IF arrangerer for første gang fotballskole for barn i alderen 6-12 år. Gresvik IF ser det som svært viktig å gi dette tilbudet til alle medlemmer i nevnte årskull i sin egen klubb dette med tanke på tilhørighet og ikke minst klubben der alle skal trives. Dette tilbudet gjelder først og fremst de som er medlemmer i klubben, men vi vil også sende ut invitasjonen til noen andre lokale klubber. Våre planer er: Fotballskole fra mandag 25 juni til onsdag 27 juni for barn i alderen 6-12 år Sted: Trondalen Aktiviteter: Fotball, men det vil også være mulighet for andre aktiviteter som er morsomme for denne aldersgruppen. Fotballskolen starter kl 09:00 alle dager og avsluttes kl 15:30 alle dager Vi spiser lunsj ca 12:00 Klubben stiller med trenere/instruktører til alle aktiviteter Alle deltakere vil få en Gresvik IF fotballskole T-shirt samt frukt, lunsj og is på siste treningsdag (ta med egen drikkeflaske) Ansvarlig for fotballskolen er trenerkoordinator Marcus Walfridsson Påmelding: Frist for påmelding er fredag 15 juni Påmeldingen til fotballskolen gjøres til Morten Helminsen på e-post gress-i@online.no Påmeldingen må inneholde: Barnets navn og f.år. Invitasjonen finner du også på www.gresvikif.no Betaling: Pris kr. 500,- pr. deltaker. Søskenrabatt gis med kr. 100,- i reduksjon på deltakeravgiften Deltakeravgiften innbetales til kontonummer: 1121 06 51723 senest onsdag 20 Juni Det er viktig at innbetalingen merkes med FOTBALLSKOLE, barnets navn og f.år. Kvittering av innbetaling tas med ved registrering av spiller første dag. Vi ber dere fylle ut side 2 og ta denne med ved oppmøte første dag. VI FÅR BESØK AV 1-2 SPILLERE FRA FFK ONSDAG 27 JUNI

2 BILDER: I forbindelse med fotballskolen vil det bli tatt en del gruppebilder av deltakerne som Gresvik IF ønsker å legge ut på klubbens hjemmeside og muligens på Mitt FB. Vi vil derfor be dere skrive under på om dere tillater det eller ikke. Jeg/ vi gir tillatelse/ ikke tillatelse til at bilder tatt av mitt/ mine barn kan legges ut på GRESVIK IF's hjemmesider og Mitt FB. _________________________ _______________________ Dato/underskrift foresatt Dato/ underskrift foresatt SKJEMA I FORBINDELSE MED GRESVIK IF`S FOTBALLSKOLE 2012 I forbindelse med at ditt/deres barn deltar på fotballskole i regi av Gresvik IF må vi ha muligheten til å komme I kontakt med dere foreldre/foresatte i tilfelle noe uforutsett skulle inntreffe. Vennligst fyll ut dette skjemaet og ta det med til registrering første dag på fotballskolen. Barnets navn: _______________________________ Fødselsår:__________ Navn foreldre / foresatte:________________________________________ Telefonnummer: ________________________ Navn foreldre / foresatte:________________________________________ Telefonnummer:_________________________ Andre opplysninger som f.eks allergier og eventuelt andre hensyn som vi være oppmerksomme på ______________________________________________________________________________


Laste ned ppt "Til foreldre/foresatte for jenter/gutter i alderen 6-12 år Gresvik IF arrangerer for første gang fotballskole for barn i alderen 6-12 år. Gresvik IF ser."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google