Rekruttering og oppfølging av frivillige

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
FAMILIENS HUS Hvor: Hoff Terrasse 20 (Senter for familiebarnehager)
Advertisements

“Think it over...” Klikk på musen og se sidene. I dag har vi høyere bygninger og bredere veier, men kortere lunte og skylapper.
Dine sterke sider – slik andre ser dem
Agenda • Frivillighet Norge – hvem er vi? • Frivillig aktivitet i Norge – noen hovedtrekk • Frivillighet Norges inkluderingsprosjekt • Frivillige organisasjoners.
DET DIGITALE VERKTØYET I HAGEN BARNEHAGE
Primærmedisinsk verksted Senter for Helse, Dialog og Utvikling (PMV) Sverresgt. 10, 0652 Oslo tlf.:
Er frivillig, ideell sektor flink nok til å fremheve sitt særtrekk? Innlegg på HSH’s frivillighetskonferanse 2008, Oslo Kjell Erik Øie Statssekretær
DIDAKTISK OPPLEGG I GEOMETRI FOR 2.KLASSE
Individuell bevisstgjøring Dine styrker – slik andre ser dem
Kapittel 4 oppgave j Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme.
Hvordan rekruttere og beholde frivillige?
Nanna Maries hjem har vært et senter for foreldre og barn i regi av Kirkens Bymisjon i 27 år. Vårt arbeid består i å støtte foreldre slik at de kan ta.
Elsa Fagervik Kommedahl
Det nytter - når vi gjør ting i fellesskap Home-Start Familiekontakten – samling for landets familiekontakter Kjell Erik Øie Statssekretær
Er du ung, har langvarige helseutfordringer og har lyst til å møte andre unge i liknende situasjon? I Helt sjef! kan du møte andre unge i liknende situasjon.
ALLEMED. Agenda 1.Velkommen og mål 2.Hva gjør vi allerede for å inkludere? 3.Hva vil vi forbedre? 4.Hvilke første skritt kan vi ta? 5.Avslutning.
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
VEIEN TIL LEDELSE. Mobilisering av fremtidens ledere.
Min opplevelse som ungdomsskolerådigver til årets inntak 2015/16 Bra ??? Kan gjøres bedre ??? Problemer ?? Annet ?? Rosfjorden Alf-Arian Loshamn.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
ALLEMED. Agenda 1.Velkommen og mål 2.Hva gjør vi bra? 3.Hva vil vi forbedre? 4.Våre første steg 5.Hvem tar ansvar?
PRAT LES KLIKK BIBLIOTEKET SOM INTEGRERINGSARENA Berit Berg og Patrick Kermit Sogndal 15. september 2015.
Rekruttering. Refleksjon Er rekruttering en del av innhold i vedtekter eller andre instrukser? Hvem rekrutter dere? Og hvorfor? Hvordan rekruttere dere.
Er du klar for nye utfordringer? Du får verdifull erfaring, kunnskap og kompetanse! Bli frivillig i Kirkens SOS krisetelefon eller SOS-chat!
Elverum Fotball Kvalitetsklubbprosjektet
FIRST® LEGO® LEAGUE 2015 PRESENTATØR, DATO. Siden starten i 2000 har FIRST Scandinavia hatt som formål å gi barn og unge god lærings- og mestringsopplevelser.
ALS pasienten - en utfordrende pasient? En alvorlig sykdom med symptomer som arter seg forskjellig etter hvilket område som er affisert Ulike aldersgrupper,
Likemannskonferanse NFCF midt-Norge 12.Februar 2010 Trondheim Hotel Britannia.
Informasjons- innhenting Satsingsområder Tiltak Ringvirkninger Systematisering Forberedelser Rapport med endrings -forslag Implementering Januar 16 –september.
Motivasjon og Selvutvikling
Oversikt over Azets forretningsområder 2 Regnskapstjenester Økonomisk rådgivning Visma Insight Lønn og HR tjenester Azets Employee Rekruttering Vikarutleie.
Fritid med Bistand V/ Seniorrådgiver Anders Midtsundstad
Hvordan rekruttere nye frivillige? ...og beholde dem?
Rådgiversamling 3. mars 2017 Anna Skarheim.
Øvelser med kommunal kriseledelse
VIS DETTE LYSBILDET: INTRODUKSJON
Nye strategiske mål Strategi 2017 – 2022.
En verden av usikkerhet
Gang.
Rekruttering og deltakelse i korps
Frivillighet Organiser og motiver dine frivillige
Erfaringer med bruk av NS 8435
(Parent Management Training - Oregon)
Home-Start Familiekontakten
Makt & myter Velkommen En god start kan være å få alle til å reise seg opp, og være med på en enkel lek eller bevegelsessang.
Norsk frivillighet og organisasjonsliv: hvor, hva, hvem, hvorfor, hvordan… Hvorfor er utviklingstrekkene i norsk frivillighet og organisasjonsliv tema.
Kommunikasjon Gode samtaler. Kommunikasjon Gode samtaler.
Kapittel 46 Utviklingssamtale.
Velkommen til Newtonrommet
Anita forteller (FORSIDE) om søndagsskolen og de sinte mennene.
Toleransevinduet Lærer forklarer. Snakke om at læring, vennskap og deltakelse får vi bare til når vi er inne i toleransevinduet. Noen har smale, noen har.
JUNGEL- PROSJEKTET Jobb for Ungdom, NAV hjelper deg, det gir Glede, Erfaring og Lønn // Myhren/Mølmen.
OSLO 18 OG 19 APRIL 2018 KIRSTEN FRIGSTAD VIRKSOMHETSLEDER 24SJU
Misunnelse Har dere vært misunnelig på en ting noen andre hadde noen gang? Fortell om det Hvor i kroppen kjenner du misunnelse? Hvordan kjennes følelsen.
Det var en gang… 88% uten formelle tolkefaglige kvalifikasjoner… «Veldig sjeldent at vi får en tolk som oversetter alt» «Sliter med at noen tolker er fryktelig.
Hva er Lillestrøm? Byen med den sterkeste veksten i landet
Barn som kommer alene til Norge – under 15 år
Plass til bilde med lokal tilknytning her.
Velkommen til dugnad i kommunen
Evaluering eBorger Pilot
Venner & valg Velkommen.
Klubbutvikling oppfølging
Invitasjon til Helt sjef!
Denne presentasjonen er ment for barn 9-12 år
Oppfølging av etterlatte – Bruk av etterlattesamtaler
Strategi Vedtatt av årsmøtet 2019.
INSPIRASJONSBASEN SITATER FRA BRUKERE OG VEILEDERE.
Vi vil være en kirke som Strategi for Stavanger bispedømme
Strategisk kompetansestyring i kommunene
Inkluderende bruk av digitale hjelpemidler.
Utskrift av presentasjonen:

Rekruttering og oppfølging av frivillige Siriann Bekeng Maja Tangnes Frivillighet Norge Kirkens Bymisjon 17.10.2017

61 % bidrar som frivillige Norge er verdens-mestere i frivillighet 61 % bidrar som frivillige Frivillige er lykkeligere, friskere og mer aktive

54 % av de som ikke er frivillige ønsker å bli det

Alle kjenner kirken. De hadde tatt kontakt hvis de hadde hatt lyst til å bli med. Eller sier vi.....?  

Vi må være åpne, synlige og aktivt rekruttere folk til vår menighet Vi må være åpne, synlige og aktivt rekruttere folk til vår menighet! Hvis ikke vet ikke folk at de er velkomne. Eller sier vi.....?  

Vi må være åpne, synlige og aktivt rekruttere folk til vår menighet Vi må være åpne, synlige og aktivt rekruttere folk til vår menighet! Hvis ikke vet ikke folk at de er velkomne. Vi har verken tid eller ressurser til å rekruttere eller følge opp nye frivillige. Eller sier vi.....?  

Vi må være åpne, synlige og aktivt rekruttere folk til vår menighet Vi må være åpne, synlige og aktivt rekruttere folk til vår menighet! Hvis ikke vet ikke folk at de er velkomne. Vi må sette av tid og ressurser til å rekruttere, akkurat som vi må for å for eksempel skrive søknader. Eller sier vi.....?  

Vi har nok frivillige og aktive nå, vi vil ikke ha med flere. Vi må være åpne, synlige og aktivt rekruttere folk til vår menighet! Hvis ikke vet ikke folk at de er velkomne. Vi har nok frivillige og aktive nå, vi vil ikke ha med flere. Vi må sette av tid og ressurser til å rekruttere, akkurat som vi må for å for eksempel skrive søknader. Eller sier vi.....?  

Vi må være åpne, synlige og aktivt rekruttere folk til vår menighet Vi må være åpne, synlige og aktivt rekruttere folk til vår menighet! Hvis ikke vet ikke folk at de er velkomne. Vi får masse tilbake for å være med! Vi burde dele den gleden med flere. Kanskje de har noe nytt å bidra med? Vi må sette av tid og ressurser til å rekruttere, akkurat som vi må for å for eksempel skrive søknader. Eller sier vi.....?  

Screenshot Frivillig.no

Funker det? 20 000 henvendelser fra folk som ønsker å bli frivillige 30-40 % har aldri vært frivillig tidligere 40 % er under 30 år 25 % har minoritetsbakgrunn Bør brukes aktivt i rekrutteringsarbeidet

https://www.youtube.com/watch?v=gIU9Mn3_zzI

Kirkens Bymisjon Diakonal stiftelse Eldreomsorg, barn, ungdom, familier og gatenært arbeid 1800 ansatte i hel- og deltidsstillinger 4000 frivillige 40 byer og steder vi er tilstede i - og vi vokser stadig

Frivillig.no som verktøy Kjent organisasjon Systematisk rekruttering Mange oppdrag av forskjellig art, «puslespill» Hjelper oss å konkretisere og definere oppgavene Hvem ønsker vi å nå? Eks. pianist…

Rom for alle Vår ledestjerne; vi ønsker å «romme alle» Registreringsskjema for nye frivillige Individuell samtale – gjensidig forventningsavklaring Felles tenkning Inkludere Nytte og glede

Miniworkshop!

Hva er deres beste tips for å rekruttere nye frivillige til menighetsarbeidet? Skriv ned på post it-lapper og lim på ark

Hva er deres beste tips for å ta godt vare på de frivillige? Skriv ned på post it-lapper og lim på ark

Ressurser på nett www.om.frivillig.no Tips til rekruttering og opptak av konferanser www.ressursbanken.no/ressurser/frivillig-no/ Veiledning til Frivillig.no for menigheter www.kirkensbymisjon.no Håndbok for frivillig arbeid