Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Er du klar for nye utfordringer? Du får verdifull erfaring, kunnskap og kompetanse! Bli frivillig i Kirkens SOS krisetelefon eller SOS-chat!

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Er du klar for nye utfordringer? Du får verdifull erfaring, kunnskap og kompetanse! Bli frivillig i Kirkens SOS krisetelefon eller SOS-chat!"— Utskrift av presentasjonen:

1 Er du klar for nye utfordringer? Du får verdifull erfaring, kunnskap og kompetanse! Bli frivillig i Kirkens SOS krisetelefon eller SOS-chat!

2 Som frivillig i Kirkens SOS er du med på å bidra til at andre kan få det bedre med livet sitt. Vi har ikke krav for erfaring eller kompetanse. Våre telefonvakter er vanlige mennesker som bruker av sin livserfaring for å hjelpe andre. Det som kreves er at du er over 20 år, har orden på livet, tid til å bry deg og lyst til å utvikle deg.

3 Her får du lese hva en sivilingeniørstudent fra bygg- og miljøteknikk forteller om frivillig arbeid i landets største krisetjeneste.

4 Jeg anbefaler frivillighet i SOS til alle, kanskje særlig til deg som ikke tror dette er noe for deg. Det er så mange mennesker i Norge som så gjerne kunne trengt litt av din fritid. Du lærer mye, du opplever oppturer og nedturer, du blir kjent med mange andre flotte medarbeidere, og du blir kjent med en annen del av deg selv.

5 Jeg ble selv frivillig i SOS fordi jeg ville gjerne være tilstede for de som ikke har noen å prate med om vanskelige ting. Det å være der for og støtte mennesker, særlig ungdommer som lurer på å ta sitt eget liv, er noe jeg setter stor pris på å få lov til å være en del av.

6 Arbeidet er lite relevant for mine studier. Men for meg som student er det relevant og viktig å kjenne på at det finnes vanskeligere ting her i verden enn en eksamensperiode. Man mister lett bakkekontakt og blir fort litt selvopptatt som student, men etter å ha vært på vakt hos Kirkens SOS finner jeg fort veien tilbake til den.

7 Jeg føler at jeg har blitt en mer omsorgsfull og omtenksom person etter å ha jobbet i Kirkens SOS i to år. Jeg tenker mer på følelsene og tankene til de rundt meg. Og tro meg - det gir deg så mye! Prøv et år så skal du se selv. Frivillig i chattetjenesten siden våren 2013

8 Ønsker du å få relevant praksiserfaring med å snakke med barn, ungdom og voksne som har det vanskelig? Ønsker du å lære om relasjonsbygging gjennom samtalen?

9 Gjennom frivillig arbeid hos oss kan du skaffe deg en solid attest som inkluderer både teori og praksis fra landets største krisetjeneste på telefon og chat!

10 Vi tilbyr gratis 40 timers teorikurs med oppstart 27. oktober i Ålesund og 28. oktober i Molde! Praksiserfaring får du ved at du tar 24 vakter (á 4,5 time) og deltar 5 gruppeveiledninger (á 2 timer) i 2016.

11 Vi har fokus på det som skjer hos mennesket her og nå. Vår oppgave er å se, støtte og styrke de som kontakter oss. Vi er opptatt av å tilby brukere samtaler som er preget av aksept, genuinitet og empati.

12 Som frivillig hos oss kan du velge mellom å bli frivillig kun på telefon eller både på telefon og chat. Vi fyller ut vaktplanene 2 måneder frem i tid. Vi tar hensyn til vaktønskene ved utarbeidelse av vaktplanen.

13 Interessert? Klikk her for å lese mer. Der finner du også kursprogram og søknadsskjema.her Du kan også ta kontakt med oss via e-post: more-romsdal@kirkens-sos.no


Laste ned ppt "Er du klar for nye utfordringer? Du får verdifull erfaring, kunnskap og kompetanse! Bli frivillig i Kirkens SOS krisetelefon eller SOS-chat!"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google