Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

“Think it over...” Klikk på musen og se sidene. I dag har vi høyere bygninger og bredere veier, men kortere lunte og skylapper.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "“Think it over...” Klikk på musen og se sidene. I dag har vi høyere bygninger og bredere veier, men kortere lunte og skylapper."— Utskrift av presentasjonen:

1 “Think it over...” Klikk på musen og se sidene

2 I dag har vi høyere bygninger og bredere veier, men kortere lunte og skylapper.

3 Vi bruker mer, men nyter mindre. Vi har større hus, men mindre familier. Vi har flere kompromisser, men mindre tid. Vi har større viten, men mindre dømmekraft. Vi har mer medisin, men en dårligere helse.

4 Vi har økt våre materielle eiendeler, men redusert våre verdier. Vi snakker mye, elsker lite og hater for mye.

5 Vi nådde månen og vendte tilbake. Men vi finner det vanskelig å krysse vår egen gate og møte våre naboer. Vi har beseiret det ytre rom, men ikke våre indre rom.

6 Vi har høyere inntekt, men lavere moral... Dette er tider med større frihet, men med mindre glede.... Med mye mer mat, men med mindre næring...

7 Dette er en tid med to lønninger i hjemmet, men antallet av skilsmisser øker. Dette er en tid med store hus, men med flere mislykkede hjem.

8 Det er derfor jeg foreslår dette fra i dag:

9 Du skal ikke gjemme noe til en spesiell anledning, for hver dag du lever er en spesiell anledning. Søk etter innsikt, les mer, sitt på terrassen din og nyt utsikten, uten å bekymre deg for dine behov.

10 Bruk mer tid på familien din, spis livrettene dine og besøk steder du elsker.

11 Livet er en kjede av gledesmomenter, det er ikke kun overlevelse. Bruk dine “krystall–briller”, spar ikke på din beste parfyme - bruk den hver gang du har lyst!

12 Ta setninger som “en av disse dagene” og “en vakker dag” ut av ordforrådet ditt Skriv det brevet du hadde tenkt å skrive “en vakker dag” i dag.

13 Fortell familien din og vennene dine hvor glad du er i dem. Du skal ikke utsette noe som sprer glede og latter i et liv. Hver dag, time og minutt er spesielt; du vet ikke om det blir ditt siste...

14 Hvis du har det for travelt til at sende denne beskjeden til noen du bryr deg om, og du sier til deg selv at du vil sende den “en vakker dag” – så tenk på at “en vakker dag” kan være langt vekk – kanskje du slett ikke vil være der – når den er der.


Laste ned ppt "“Think it over...” Klikk på musen og se sidene. I dag har vi høyere bygninger og bredere veier, men kortere lunte og skylapper."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google