Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør!

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Månedsevaluering november 2011
Advertisements

Månedsbrev Smørblomst
Månedsbrev fra Blåklokka
Evaluering av november på Blå avdeling:
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
FJØSHAUGEN BARNEHAGE UTSIKTEN
Samtaleverktøyet «Gode vaner for god helse» er utviklet av Kreftforeningen i samarbeid med helsesøstre og fysioterapeut. Målgruppen for samtaleverktøyet.
Anna Kristine Halvorsrud, Symra barnehage
Sosial kompetanse Barn som fungerer i lek og lærer sammen med andre barn tilegner seg verdier som respekt og toleranse for ulike mennesker. Vi snakker.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
Uke desember Merry Christmas. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Advendt- samling Stasjoner Lunsj Engelsk/ Naturfag Advendt -samling Jule- verksted.
Velkommen til nytt barnehageår! Spesielt ønsker vi de barna som er nye på avdelingene velkommen til oss- vi ser frem til å bli godt kjente med dem og familiene.
Tiden som gikk: I april har vi vært mye ute og kjent på været. Vi har hatt dager hvor vårsolen har varmet godt, men også dager hvor vi har hatt typisk.
Månedsbrev fra Kløverhumlene Her kommer litt om det vi har gjort på i mars og hva vi skal gjøre i april.
Hva er SFO Tilrettelagt omsorgs og fritidstilbud for barn fra 1-4 kl. Gi barna trygghet og et gode aktivitetstilbud med vekt på lek. SFO er en viktig arena.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. 3 nye barn har begynt hos oss. Jonas, Victoria og Mathilda.. Vi ser allerede at alle.
Uke 9 27.feb- 4.mars Uke 9 27.feb- 4.mars Verdiord: Tålmodighet.
Velkommen til nytt barnehageår! Det er tilvenningstid i barnehagen. Også hos oss på Nøtteliten. Vi har fokus på å bli kjent på en ny måte. Nå skal vi være.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Sosial kompetanse er vårt hovedfokus i alt vi gjør, og vi.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med tilvenning og oppstart av aktivitetene på avdelingene. Vi har så vidt kommet i gang med de aldershomogene.
Uke 1 4.jan.- 8.jan.. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Samling Norsk/ matte Uteskole Samling Stasjon er Lunsj Engelsk Samf.fa g Matte Norsk/Gy m Lunsj.
Velkommen til nytt barnehageår her på Titt i hålå! Velkommen til Mikkel, Tirill, Eva, Leah, Isak, Edvin, Othilie, Niclas og Sven. For en flott gjeng med.
Oktobernytt Da har vi lagt bak oss nok en måned, og nå er virkelig høsten her med allslags vær- som hører høsten til! Barna får mange ulike erfaringer.
Oktober måned med hovedfokus på høsten og barn i andre land har vi nå lagt bak oss. Vi har studert hva som skjer i naturen om høsten- vinden som har tatt.
September fløy forbi og vi skriver oktober. Dagene så langt har vært preget av mye lek, både inne og ute. Barna koser seg med biler, dyr, bøker, sykler,
Velkommen til foreldremøte for lynghumlene høsten 2016.
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Mainytt! Dinglebein Hva gjorde vi i April: Vistestølen barnehage
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Periodeplan for Lekestua Uke Sosial kompetanse
Mars på Dinglebein Tiden som gikk: Tidlig sett: Tiden som kommer:
Februarnytt for Titt i hålå 2017
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Septembernytt 2017 Velkommen til nytt barnehageår!
Lag dere en rolig og stemningsfull adventstid!
Februarnytt Buorre beaivi = god dag
Periodeplan for Sommerly Uke Høst, Skoguke og brannvern .
Månedsbrev Småtroll Desember.
Novembernytt Pytten Nå er høsten her, og vi skriver alt november. Vi legger bak oss en spennende oktober måned, med mye latter, lek og læring. Vi hadde.
DESEMBER juledag Barnehagen stengt 27. Sammen med løvetann UKE
HVA HAR VI GJORT I AUGUST?
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Marsnytt Vi tar farvel med vinteren og ønsker våren velkommen!
Januar på Pytten Da var desember over, og vi skriver Vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nytt år. Håper alle hadde en flott juletid.
Oktober Uke/ frukt Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag 40
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
Hva: Leik og fysisk aktivitet ved Dette kan alle være med på,
Oktobernytt Tiden flyr, og vi legger bak oss en måned med mange felles opplevelser og god lek. Vennskap, respekt, inkludering og toleranse jobbes det med,
Oktobernytt Nå er virkelig høsten her med alt av vær som det kan tilby! Barna får mange ulike erfaringer med været gjennom at vi går ut hver dag- uansett.
Hva har vi gjort i September?
Månedens pedagogiske tips: Lag dere en god november!
Årsplan Barnas Hus barnehage del 1
Novembernytt Så var vi alt i november! Vi har i oktober hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om de store forskjellene det.
Hva har vi gjort i oktober?
Vi sorterer etter farger
2017 Tiden som kommer: Praksisbarnehage
Desembernytt Månedens jubilanter
DESEMBER November Desember
MARS I februar har vi startet opp med en time i gymsalen for 3 og 4 åringene. Dette er noe vi opplever at barna synes er veldig kjekt og vi ser at barna.
Lek og moro skal vi ha, det gjør barn og voksne glad!
Periodeplan for Januar 2019
PERIODEPLAN FOR MARS 2019 UKE MANDAG TIRSDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG 1
PÅ BRANNSTASJONEN. PÅ BIBLIOTEKET. Vi har laget påskepynt.
Periodeplan for mai MANDAG (matboks) TIRSDAG ONSDAG
Foreldremøte SFO høsten 2019
Velkommen til foreldremøte På 1. trinn
BRANNVERNUKE EVALUERING OG OPPSUMMERING AV SEPTEMBER
Utskrift av presentasjonen:

Novembernytt Denne måneden skal vi måle nedbør! Så var vi alt i November! Oktober har vist seg fra sin beste side med solfylte dager som igjen har gitt med mye god utelek helt til stengetid. Vi har denne mnd. hatt fokus på barn i andre land, spesielt i India. Vi har snakket om store forskjellene det er fra å bo i Norge til Beracah barnehjem. Fra klær, mat, skolegang og rik/fattig. Med stor forventning og iver har forberedelser til FN cafeen vært en god læringsarena for 5 åringene. Vi leker med bokstaver, øver til «show», snakker om livene våre kontra livet til Asin, fadderbarnet vårt. Flotte lerret er solgt, som de var så stolte av. Selve FN cafeen er høydepunktet for Nøttelitenbarna. Å være med å ta ansvar for loddsalg, hjelpe til, og å stå i fokus gir erfaringer som styrker selvbildet. Det er flere barn som ønsker å hjelpe til på avdelingen. De er med hver sin gang på å lage til frukt og å dele ut. Fantastisk! Og vi skryter over innsatsen deres hver gang. Besøket til brannstasjonen, vårt 1.oppdrag, ble en stor opplevelse! Vi fikk se hele stasjonen, kjøre brannbilen med sirene og lys. De hadde til og med gymsal der vi fikk spille landhockey og spise lunsjen vår. Det er en veldig takknemlig gjeng å ha med på tur, og det gleder oss voksne! Bussenturen ble nesten høydepunktet  Tusen takk for godt oppmøte og alle bidrag på FN cafeen. Vi fikk inn 14102 kr som er sendt til Indiaforeningen. Det gleder oss at så mange har anledning til å være med å støtte en så god sak. Denne måneden skal vi måle nedbør!

Månedens pedagogiske tips: NOVEMBER: Temaet ”Meg og deg” er nå inne i sin siste måned. Gjennom arbeid med fagområdet kropp, bevegelse og helse skal vi bli bedre kjent med kroppen, kroppens funksjoner, helse og bevegelse. Vi skal blant annet bidra til at barna får et positivt selvbilde gjennom mestring av fysiske aktivitet, og få utvikle gode vaner og grunnleggende kunnskaper om ivaretakelse av egen kropp, helse og velvære. Morgentrimmen vår gir oss en god start på dagen, og turene våre gir oss gode fellesskapsopplevelser ute i naturen sammen med barna. Vi har ellers MYE fokus på vennskap og hvordan være en god venn. Snakk gjerne med barna om dette hjemme! Prosjektet «meg og deg» avsluttes med en fellessamling 25.november Som dere vet er vi en praksisbarnehage. 14.November kommer det 2 2.klasse studenter til oss. De går barnehagelærer og Randi er praksislærer, og de skal være hos oss fra 14.nov til 16.des, og 2 uker etter jul. Det kommer informasjon om studentene når det nærmer seg. Vi ønsker dem velkommen! Tirsdag 8.november skal Nøtteliten være med på en spennende feiring av Sigbjørn Obstfelder på biblioteket. Der skal vi få se en forestilling fra Folketeateret. Vi skal øve på diktet «Regn» Månedens jubilanter: Sara blir 5 år 7.11 Mathilda blir 5 år 8.11 Lilly blir 5 år 28.11 HURRA!!! Månedens pedagogiske tips: Les sammen med barnet ditt! Å lese handler om mer enn innholdet i selve boken. Gjennom lesestunden får barnet opplevelser og erfaringer som vil vare livet ut. -lesing gir barnet bedre språk -lesing etablerer ferdigheter -lesing knytter tette bånd Lag dere en fin November! Hilsen Thomas, Magda, May Rita og Randi