Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Uke 51 14. -18.desember Merry Christmas. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Advendt- samling Stasjoner Lunsj Engelsk/ Naturfag Advendt -samling Jule- verksted.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Uke 51 14. -18.desember Merry Christmas. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Advendt- samling Stasjoner Lunsj Engelsk/ Naturfag Advendt -samling Jule- verksted."— Utskrift av presentasjonen:

1 Uke 51 14. -18.desember Merry Christmas

2 MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Advendt- samling Stasjoner Lunsj Engelsk/ Naturfag Advendt -samling Jule- verksted. Grøt Jule- verksted. Advendt- samling Matte Norsk/Gy m Lunsj Krd Bibliotek Advendt- samling Stasjone r Felleslun sj Skrive- gruppe Felles- samling Julehefte Lunsj Kosetim e Mål for denne uka: MatteJeg kan telle med fem om gangen til hundre. NorskJeg kan sangen «Gje meg handa de ven» utenatt. EngelskJeg kan ønske noen «Merry Christmas». Sammen med andre Jeg kan være en hemmelig venn for noen. Gå gjennom målene sammen med en voksen og vurder deg selv: Grønt- Ja jeg kan. Gult- Jeg kan nesten. Rødt- Jeg må øve mer.

3 Hjemmearbeid Uke 51 Til tirsdag Les s.72 eller 73 i «Zeppelin» lesebok. Les teksten 3 ganger. Tell med fem om gangen på hundrebrettet ditt. Bruk en knapp eller lignende til å telle med. Øv på sangen «Gje meg handa di ven» som vi skal synge i kirken. Link til sangen ligge på nettsiden under 2.klasse. Til onsdag Lag et kort til din hemmelige venn, og skriv noe fint på kortet. Ta det med på skolen og legg det på pulten til din hemmelige venn uten å bli oppdaget. Øv på sangen «Gje meg handa di ven» som vi skal synge i kirken. Link til sangen ligge på nettsiden under 2.klasse. Til torsdag Pakk inn noen av julepynten du har lagt på skolen. Tenk på hvem du har lyst å gi gaven til. Husk å holde gaven hemmelig helt til jul Øv på sangen «Gje meg handa di ven» som vi skal synge i kirken. Link til sangen ligge på nettsiden under 2.klasse. Til fredag Ha en koselig lesestund sammen med en voksen. Dekk bordet til middag/kvelds GOD JUL

4 Til hjemmet Nå er vi inne i den siste uka før vi tar en velfortjent juleferie. Vi skal jobbe i stasjoner, jobbe med juleheftet, ha juleverksted og glede oss til jul På tirsdag er det juleverksted her på skolen. Ta med kjevle og forkle. Elevene trenger ikke å ha matpakke med seg den dagen. Vi koser vi oss med grøt i gymsalen sammen med resten av skolen. Det blir lunsj som vanlig også på torsdag. Husk at det er skolegudstjeneste torsdag klokka 17.00 i kirken. Vi skal synge i kirken og gleder oss til det. Alle elevene møter og hele familien er hjertelig velkommen På onsdag er det lov å ha med en liten leke. Vi skal ha leketime i fjerde time På fredag skal 2.klasse ha et lite innslag i fellessamling. Ta gjerne med nisselue om dere har. Elevene har lov til å ha med seg brus og litt godteri. Ha med matpakke til matpausen. Vi har kos de to siste timene. Vi starter opp igjen 4 januar 2015 klokka 08.25. TAKK FOR GODT SAMMARBEID DETTE HALVÅRET Ønsker dere alle en velsignet julehøytid og alt godt for det nye året. Jule hilsen fra Liv og Tina Tlf. nr. Liv:99009056 Tlf.nr Tina:97622820


Laste ned ppt "Uke 51 14. -18.desember Merry Christmas. MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredag Advendt- samling Stasjoner Lunsj Engelsk/ Naturfag Advendt -samling Jule- verksted."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google