Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til foreldremøte På 1. trinn

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til foreldremøte På 1. trinn"— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til foreldremøte På 1. trinn
ONSDAG

2 sAKSLISTE Presentasjonsrunde Forventninger Skolehverdagen Språkbruk
Nettvett Ekstra klær Godkjenning i Visma Innlogging i Moodle Klassekontakter har ordet

3 FUG- Foreldreutvalg for grunnskolen

4 Skoledagen Vi har hatt en positiv oppstart. Noen virker trygge allerede, mens andre bruker tid på å bli kjent med medelever og skoleområdet. Vi jobber mye i grupper på tvers av klassene slik at alle skal bli godt kjent. 1. klassingene har innarbeidet gode rundt påkledning, måltider, komme inn når de hører bjella/klokka mm. Konflikter vil det alltid være når barn er sammen med andre. Vi er tett på og ønsker å løse eventuelle misforståelser og problemer når de oppstår. Ukeplanen: Norsk: Jobber med bokstavinnlæring. Vi lærer 9 bokstaver før vi repeterer de. Forskning viser at barn som lærer to bokstaver i uken kan lese og skrive flere ord tidligere. Vi har også mulighet til å se elever som trenger hjelp og støtte i innlæringen tidligere. Det er også fordel at elevene får hørt alle bokstavene mange ganger i løpet av skoleåret. Matte: Vi jobber med grunnleggende forståelse for matte, begrepstrening, sortering, mengder, former og etter hvert tall. Vi viser bøker i de ulike fagene ( en del ligger i hylla) K&H Naturfag Læringsbrett Matpakke, viktig med frokost før skolestart. Skolemelk og skolefrukt bestilles på nett. Det vil bli utviklingssamtaler før høstferien. ( NB! Disse leses i forkant på Visma av dere foreldre sammen med barnet deres).

5 Utstyrsliste på skolen
Innesko Innesko til gymtimene på onsdag Regntøy Vinterklær Fleece Fingervanter Pannebånd/lue Et ekstra «sett med klær»

6 Lurer du på noe? Ta direkte kontakt med skolen
Vi vet at der foreldre snakker positivt om skolen har barna best forutsetninger for å lære og er positive til skolen. Vi skal hilse på alle voksne og barn på skolen. Engasjer deg for å skape et godt miljø. Skap rom for å heie på flere enn ditt eget barn. Gjør en innsats for å bli kjent med de andre .

7 Språkbruk 7/Stygg-spr%C3%A5kbruk-fra- barnemunn ece

8 Nettvett www.dubestemmer.no/yngre-barn/bilder-av-barn-pa-nett
og-aktiviteter/nettvettfilmer Du bestemmer Redd barna Boka om Felix og Frida er ei fin bok å lese om dette temaet.

9 Info fra klassekontakter
Loddsalg inntjening av penger til klassekassa Kasserer: Laila Synnøve Eriksen Klassefest: Dette blir bestemt når det kommer mer info om Halloween feiringen blir på kulturhuset. Juleavslutning med trinnet er satt til kl Se på invitasjonen når den kommer om hvilke oppgaver som er fordelt mellom jentene og guttene.

10 Bursdager Skal du invitere til bursdag skal du invitere: Hele klassen
Alle guttene i den enkelte klasse Alle jentene i den enkelte klasse Begge klassene Hva med å gå sammen å slå sammen feiring? Vi setter en sum for pris på gaven. 50,- kr hvis du gir penger

11 TAKK FOR at du kom! VEL HJEM!


Laste ned ppt "Velkommen til foreldremøte På 1. trinn"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google