Pressemelding 16. februar 2010:

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Er du 50+? Har du tid du ønsker å fylle med mer mening?
Advertisements

Company Pulse i samarbeid med HR Norge og Innovasjon Norge.
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
Fra ord til liv Mars 2011.
1964 Magasinet Nyhetsbrev Web 2000 Mobil MBO Hjemmet Mortensen selger til de ansatte Nettbrett 2010 Web-TV 2011 Byråguide 2013 Event 2012 KAMPANJE.
En innføring i spillet: Lag En Setning
Endring av formidlingspraksis i samarbeid med skolen Tvangsgifte eller ekte kjærlighet? Museer som ressurs i Den kulturelle skolesekken Alta,
Målgruppe / Budskap Hvem skal du snakke til og hva skal du si
Verdens 7 underverk.
Novelle En novelle er en skjønnlitterær fortelling.
03/22/13FJORDNORWAY Navn på din destinasjon og Fjord Norge presenterer årets nasjonale Vestlandskampanje Din logo.
Skulptur Skulpturer er tredimensjonale kunstgjenstander. Den formen en skulptur får, er mer avhengig av det materialet den er laget av enn tilfellet er.
…for deg som liker nye og spennende reisemål…
Sommervikar i Blend.
Line Finstad, research manager Capus Executvie
Hønefoss politistasjon
Kapittel 5 Ekteparet Alfaro spiser meksikansk middag.
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
Kapittel 28 Norgeskartet
Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan
Årets Microsoft partner 2014 WPC 2014, July Washington, D.C.
Vi fikk i oppdrag å lage en opplærnings plan for tre studenter som har takket ja for en slik opplæring for Blend. Problemstilling: Vi skal opplære disse.
Åpenbaringen av Jesus Del 1. Jesu lengsel.
Økende behov for markedsinput i produktutviklingsprosessen
Hvem er Jesus?.
Vintreets hemmelighet Livet i vennskap og kjærlighet Joh 15,12-17
Allmektige Gud, Far, Sønn og Hellige Ånd,
Verveaksjon mars starter verveaksjonen i morgenrushet på Oslo S • Øke medlemstallet med 1% årlig • 8. – 24. mars ekstra innsats • Filmsnutter.
Magasin- og ukepressenominasjoner
Hurra for Barns rettigheter! De blir 23 år i år
44 Hector om skikk og bruk I Norge
Sterkere: Normisjons diakonale mulighet v/ Arne Kristian Rokseth.
Hvordan står det egentlig til? Medienettverket, 30. november 2010 Arne Jensen, Norsk Redaktørforening.
INNSTIKK FOLKEHØGSKOLENE
BERGEN NOVEMBER 2008 SIDE 1/21 Senter for Byøkologi © 2008 Asylmottak som nærmiljø Bente Beckstrøm Fuglseth Kari Anne K. Drangsland.
TEKSTIL TEKSTIL DESIGN & HÅNDVERK.
Ny lov om eiendomsmegling – til beste for forbrukerne Seminar i regi av Eiendomsmeglerforetakenes Forening Kjell Erik Øie Statssekretær
Om Norsk Finansbarometer 2010 Norsk Finansbarometer er en syndikert undersøkelse gjennomført av TNS Gallup i samarbeid med FNO (Finansnæringens Fellesorganisasjon)
PÅ SAMME LAG for å bedre læringsutbytte for alle
Kapittel 39 Samlivsformer.
Kapittel 4 oppgave j Skriv om slik at setningene betyr omtrent det samme.
Hypotetiske setninger. Lag setninger slik eksemplene viser. 
O PPGAVE 19 Side 139. O PPGAVE 19 NYTTE ( M ) – NYTTE ( V ) – BENYTTE SEG AV – NYTTIG – NYTE ( V ) – GJØRE NYTTE AV – UTNYTTE ( V ) 1. Han liker å nyte.
Vedlegg 3 Fjorårets budsjettsprosess - alle komiteer Svar fra representanter fra byrådspartiene ® (rev:2.0.70) Fjorårets.
Lære om hvordan forbruksmønsteret har endret seg opp gjennom historien
Fra ord til liv April 2010.
Henrik Ibsen Norsk verdensberømt forfatter
Kantinen - Torsdag 03. Mai 2007 ”Introdusere” Blend til studentene.
Bakgrunn Det er tredje gangen MMI har gjennomført undersøkelsen i Hamar kommune. Undersøkelsen er nå noe forkortet. I hovedsak lik tidligere års. MMI.
Svein Erik Setermo. Trender i reiselivet Vinter opplever økende etterspørsel –Ekte vinter –Samiske opplevelser –Nordlys –Vinteraktiviteter Muligheter.
UNG som skyggeredaksjon. Anne Lene Blystad. Jeg er koordinator for UNG-reporter redaksjonen i Hamar Arbeiderblad. Jeg er 22 år, nyutdannet journalist.
Rom for pasientens historie - om bruk av pauser
The Outstanding Young Person. Kva er JCI? Verdsomspennande organisasjon for unge leiarar med medlemmer, der praktisk leiartrening og personleg.
Peace Research Institute Oslo Fordommer Fordummer Oslo, 23. november 2010 Rojan Ezzati.
I gutta’s leilighet ble det også kortspill utover kvelden.
Oppdraget  Initiativtakere: Oslo kommune og samarbeidsalliansen Osloregionen  Prosjektarbeidet startet fur jul i fjor.  Arbeidet utføres av Osloregionens.
Fotograf Christian Houge
Hønefoss Ringerike Rotary klubb
Om Norsk Finansbarometer 2010
Kapittel 15 På litteraturgruppe
Oppstart oppstart. Hva er matematikk for små barn? Barn er opptatt av og nysgjerrige på det meste, også på matematikk. Størrelser, alder, former, tall.
Skiskytter-VMs talentpris. Hva «Skiskytter-VMs talentpris» er en talentpris der NSSF og Oslo2016 skal løfte frem og hylle de 32 største skiskyttertalentene.
Velkommen til. Rosing Hederspris 2014 Rosingakademiets Hederspris deles ut til enkeltpersoner som på en fortjenestefull og betydelig måte har bidratt.
Idoler & idealer. Et trygt rom Her er du velkommen som den du er Du er en bra person akkurat slik du er Ikke si og gjør noe du ikke selv vil Ha respekt.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2016
Verdier Ikke fem punkter på en lapp, men det som kjennetegner livet og hvordan det leves. Utfordres eller befestes av vår etikk. Ofte ser vi at gode verdier.
Selvbilde Start med å forklare begrepet selvbilde. Les gjerne opp fra teksten i kursmateriellet om hva den amerikanske psykologen Wigfield fant ut i studie.
Oppgave 5, side 108: Min stol – stolen min
Sinne Film:
Award-konsept.
Utskrift av presentasjonen:

Pressemelding 16. februar 2010: NORGES BESTE DESIGNER ER KÅRET! Vinner av Nåløyet 2010 er: Mardou & Dean med designerne Ingrid Bredholt og Patrik Rosenfors   Det var i kveld, under åpningen av Oslo Fashion Week, at magasinet HENNE delte ut motedesignprisen Nåløyet – for sjuende år på rad. Juryens begrunnelse er: Årets vinner av Nåløyet imponerte juryen med sin trendriktige, urbane og gjennomførte kolleksjon - basert på motens kanskje mest elskede og evig aktuelle plagg. Designerne arbeider grundig med kvaliteten på materialene og har satt sitt personlige preg på detaljene. De har spunnet en spennende historie rundt brandet sitt, der man aner både mystikk, sensualitet og intellektualitet. Designerne har nylig også utvidet kolleksjonen til å gjelde flere plagg for dame og herre. Juryen mener designerduoen fyller et tomrom i norsk design – innenfor et stort og kommersielt marked. Juryen mener de har potensial til å bli et stort norsk jeansmerke utover Norges grenser på linje med skandinaviske suksessmerker innenfor jeans. Vinnerne er: Mardou & Dean – ved Ingrid Bredholt og Patrik Rosenfors! ”Det er helt uvirkelig å få den anerkjennelsen det er å vinne Norges mest høythengende klesdesignpris, sier Ingrid Bredholt, som har utdannelse fra den prestisjetunge Istituto Marangoni i Italia. Sammen med Patrik Rosenfors danner hun designersuksessen Mardou & Dean, som ved åpningen av Oslo Fashion Week i år for første gang presenterte en full kolleksjon. I dag selges Mardou & Dean i London, Paris, Roma og New York, i tillegg til alle større byer i Norge. Vi lager det vi har lyst til, det som føles naturlig. Å oppleve at noen faktisk synes det er så bra at de vil kjøpe det – det er en fantastisk følelse. Det betyr mye å vinne Nåløyet, prisen er godt kjent i Norge, og det er fantastisk merkevarebygging for oss. I utlandet betyr det også en del, fordi det skjer mye rundt norsk design, og det er en økende interesse for det, fortsetter Ingrid Bredholt.” ”Det er en verdig vinner og ikke minst symbolsk at et jeansmerke vinner er designerpris! Jeans er jo et historisk plagg, og Ingrid Bredholt og Patrik Rosenfors har virkelig forstått å løfte jeansen til nye høyder,” sier sjefredaktør Ellen Arnstad. Foruten juryleder Margareta van den Bosch, sjefdesigner i Hennes & Mauritz, har følgende personer sittet i juryen: Fotograf Dusan Reljin, daglig leder i Norwegian Fashion Institute Gisle Mardal, daglig leder i Voga John André Hanøy, administrerende direktør i Innovasjon Norge Gunn Ovesen, stylist Hilde Pettersen Reljin, høgskolelektor ved Fakultetet for design, Dagfinn Skoglund, leder markedskommunikasjon i Gambit H&K, Philip Synnestvedt, sjefdesigner i FIN og vinner av Nåløyet 2009 Per-Åge Sivertsen, mote- og trendredaktør i HENNE Lisbeth Guldbrandsen og skuespiller Agnes Kittelsen.

Årets nominerte designere var: Tinah – ved Tina Haagensen VIPS – ved Helene Westbye og Line Stakrud Eriksen Elton & Jacobsen – ved Solveig og Åshild Elton Jacobsen Veronica B. Vallenes Kristofer Kongshaug Epilogue – ved Eva Emanuelsen Mardou & Dean – ved Ingrid Bredholt og Patrik Rosenfors Nina Jarebrink Fam Irvoll Vatle - ved Kjersti Vatle Tidligere vinnere av Nåløyet: 2004: Arne & Carlos 2005: So Hee 2006: Ida Gullhav 2007: Siv Støldal 2008: Batlak og Selvig 2009: FIN – Per Åge Sivertsen Ved spørsmål om Nåløyet og årets vinner kan HENNEs mote- og trendredaktør Lisbeth Guldbrandsen kontaktes på tlf. 932 45 227 og e-post lisbeth.guldbrandsen@henne.no Bildetekster: Bilde 1: Ingrid Bredholt og Patik Rosenfors, designerduoen bak merket Mardou & Dean, har vunnet den prestisjefylte prisen Nåløyet, som magasinet HENNE deler ut for sjuende gang. Bilde 2: Mardou & Dean har satset på jeans produsert i Italia, men har nylig utvidet kolleksjonen til også å omfatte herre- og dameklær.