Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Vi fikk i oppdrag å lage en opplærnings plan for tre studenter som har takket ja for en slik opplæring for Blend. Problemstilling: Vi skal opplære disse.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Vi fikk i oppdrag å lage en opplærnings plan for tre studenter som har takket ja for en slik opplæring for Blend. Problemstilling: Vi skal opplære disse."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Vi fikk i oppdrag å lage en opplærnings plan for tre studenter som har takket ja for en slik opplæring for Blend. Problemstilling: Vi skal opplære disse tre studentene til å bli fyllbyrdige salgsmedarbeidere for Blend. Vi vil lage en utfyllende og realistisk lærningsplan for disse tre studentene. Vi vil under arbeidet med denne oppgaven besøke andre Blend butikker og notere dies måter å jobbe på.

3 Blend selger klær til gutter og jenter som våger å kle seg med stil. Ungdom som er avhengig av sko, elsker klær og vil se bra ut. Ungdom som ikke går av veien for å imponere sine likesinnede. De finner klær og accessories de føler seg vel i hos Blend. Blend`s produkter blir designet og markedsført av forskjellige kjente artister/designere, så det er viktig for oss om hvordan vi vil framstille Blend for våre kunder. Hos blend så er det selgeren som tar initiativet og starten en dialog med kunden. Selgeren skal IKKE være påtrengende men skal hjelpe kunden om det er noe behov for det.

4 Blend har fått med seg designere fra hele verden, ved denne måten har de skapt en klesskollesjon ut fra det vanlige.

5 -Positiv -God lytter -Fornuftig -Hjelpsom -Passe pågående -Kan om produktene/ varene

6 Kantinen - Torsdag 03. Mai 2007 ”Introdusere” Blend for Studentene Opplæring i butikken – dag 1. mandag 07.mai etter skolen Lære produktene Dag 2-( etter avtale) God service Dag 3 –(etter avtale) Gjennomføre et salg Vedlegg


Laste ned ppt "Vi fikk i oppdrag å lage en opplærnings plan for tre studenter som har takket ja for en slik opplæring for Blend. Problemstilling: Vi skal opplære disse."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google