Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Company Pulse i samarbeid med HR Norge og Innovasjon Norge.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Company Pulse i samarbeid med HR Norge og Innovasjon Norge."— Utskrift av presentasjonen:

1 Company Pulse i samarbeid med HR Norge og Innovasjon Norge.
Onsdag 7. Sept. Kl Hvordan lykkes i den nye arbeidsdagen? Seminar om nye prioriteter i arbeidslivet, største tidstyver og innovasjon. Company Pulse i samarbeid med HR Norge og Innovasjon Norge. Innsjekk/registrering fra kl Begrenset antall plasser. Adresse: Christian Krohgsgate 16, Oslo sentrum. Møtesenter 1.etg. Pris: 750,- inkl. bok om nye arbeidsformer og enkel bevertning.. Kryss av for om du vil bli med i trekning av 2 stk. fotball bill. til EM Kvalik Norge – Portugal. (Ullevål stadion, samme kveld)

2 Effektiv og god arbeidsdag i åpne kontorlandskap
Seminar : ”Den nye arbeidsdagen” miniseminar om de nye prioritetene i arbeidslivet, tidstyver i arbeidsdagen og om innovasjon. Bakgrunn/om seminaret: Arbeidslivet endrer seg raskt. Gamle mønstre brytes opp. Skillet mellom arbeid og fritid blir mer utydelig. Arbeidsdagen er også hverdagen, og den er ofte preget av tidspress. Kravene til konkurransekraft øker. En ny generasjon ledere på vei inn i arbeidslivet og virksomhetene må tenke annerledes og mer kreativt. Seminaret gir deg et bredt men samtidig spisset fokus på utfordringer og muligheter i dagens arbeidsliv med disse temaer: - Hva er de nye prioritetene i dette arbeidslivet, sett fra et HR ståsted? Hvorfor er innovasjon viktig for å skape attraktive arbeidsplasser? Hva er største tidstyvene i arbeidsdagen 2010, og hvordan bli kvitt dem? September: Hvordan lykkes i en mobil og fleksibel hverda ”De nye prioritetene i arbeidslivet” – innblikk i hva virksomhetene og de ansatte opplever som viktigst, og hva som skiller Norge fra andre land. Even Bolstad, HR Norge ”nye måter å tenke på - nye måter å jobbe på” - om betydningen av innovasjon for å skape nye og attraktive arbeidsplasser. Bård Stranheim, Innovasjon Norge ”Stopp tidstyven!” - en gjennomgang av de største tidstyver i arbeidsdagen og om hvordan ”tyven” kan stoppes. Jan Kr. Karlsen, Company Pulse 11. August: Effektiv og god arbeidsdag i åpne kontorlandskap 7?

3 Effektiv og god arbeidsdag i åpne kontorlandskap
Seminar : ”De nye prioritetene i arbeidslivet” – innblikk i hva virksomhetene og de ansatte opplever som viktigst, og hva som skiller Norge fra andre land? Even Bolstad, leder HR Norge 11. August: Effektiv og god arbeidsdag i åpne kontorlandskap Her om foredraget: Norge er ”annerledeslandet”. Hvor verden for øvrig sliter i motbakke, ruller det stort sett som vanlig i Norge. Men det er store forskjeller mellom virksomheter og sektorer, samtidig som mange virksomheter må forholde seg til utenlandske kolleger og markeder som ser annerledes ut enn våre. Demografien vil bli en stor utfordring, det er en ny generasjon ledere på vei inn i arbeidslivet og virksomhetene må tenke annerledes. Hvordan møter virksomhetene utfordringene? Få svaret av Even Bolstad, HR Norge. 7? Even Bolstad leder HR Norge og har meget lang erfaring og kunnskap om HR rollen og ledelse. Even vil også presentere nye tall fra et internasjonal HR undersøkelse; ”European Employee Index (EEI).

4 Effektiv og god arbeidsdag i åpne kontorlandskap
Seminar : ”nye måter å tenke på - nye måter å jobbe på” - om betydningen av innovasjon for å skape nye og attraktive arbeidsplasser. Bård Stranheim, direktør Innovasjon Norge 11. August: Effektiv og god arbeidsdag i åpne kontorlandskap Kompetansebedrifter i Norge gjør det godt, både målt i nyskapning og i lønnsomhet. De beste får kreative medarbeidere som til og med fungerer godt som team. Bård vil i foredraget stille flere spørsmål enn svar, og krydre disse med eksempler fra organisasjoner som blant annet har oppnådd status som Gaselle-bedrift i fire år på rad. 7 Bård Stranheim Direktør Innovasjon Norge , Telemark Styreleder IKT Grenland Bård er ingeniør, har jobbet 15 år i Hydro og ledet IT-bedrifter (Gatsoft og Gaiaware), og næringsklyngen IKT Grenland som i dag teller 100 medlemsbedrifter. Han har mer enn 20 års ledererfaring i bedrifter og næringsklynger.

5 Effektiv og god arbeidsdag i åpne kontorlandskap
”Stopp tidstyven!” - en gjennomgang av store tidstyver i arbeidsdagen og om hvordan ”tyven” kan stoppes. Jan Kr. Karlsen, Company Pulse as 11. August: Effektiv og god arbeidsdag i åpne kontorlandskap Om foredraget: Mye er blitt enklere i det nye arbeidsdagen, men det har også oppstått nye problemer/utfordringer. Noen av de nye problemene er også betydelige tidstyver, slik som avbrytelser, problemer med tilgjenglighet, for mye E-post i innboksen, IT problemer og ineffektive møter. I seminaret får du faktainformasjon om hvilke tidstyver som er de største, hvor mye tid som ”går tapt” og årsakene til dette. 7 Jan Kristian Karlsen Rådgiver i Company Pulse as Jan Kr. har 20 års erfaring innen arbeidsform-prosesser i arbeidslivet, forskning og med utvikling av nye metoder og verktøy.


Laste ned ppt "Company Pulse i samarbeid med HR Norge og Innovasjon Norge."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google