Velkommen til foreldremøte

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Velkommen alle sammen Tema for møtet: «Læring og glede» Skolens program for et godt læringsmiljø for elevene foreldremøte vår 2014.
Advertisements

Foreldremøte 3b – våren 2013 Oppmøte:
Foreldremøte 1.trinn ELLINGSRUDÅSEN skole
Systematisk bruk av klasseregler Introduksjon av klasseregler for å fremme konsentrasjon og god arbeidsinnsats Gunn Kragseth & Henry Liamo. Utadrettet.
Bli kjent dag ved Korsgård skole – onsdag 4.juni 2014
Foreldremøte 4.-5.trinn ELLINGSRUDÅSEN skole
VELKOMMEN TIL INFORMASJONSMØTE OM UNGDOMSTRINNET
VELKOMMEN TIL NORDPOLEN SKOLE !
Velkommen til Vikhammer ungdomsskole
Skolens verdisyn Elevsyn Lærings- syn Foreldre-samarbeid
Møte med klassekontaktene
Myra skole – foreldremøter Høsten 2011 Informasjon
Hilde Holen / Svein Liane sept -07
Lyshovden Oppveksttun!
FORELDREMØTER Søreide skole September Søreide skoles strategiske plan En 4-årig plan for skoleutvikling på Søreide skole En 4-årig plan for skoleutvikling.
Sjøstrand skole 26. mai Informasjon denne kvelden Hvem er vi – presentasjon av deler av koordineringsteamet og ledelsen Hvem er vi – presentasjon.
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Velkommen til 1.trinn foreldremøte bmt.
Velkommen til foreldremøte 1. rød. Informasjon om 2. klasse  Klassene fortsetter slik de er nå.  Jeg fortsetter som kontaktlærer.  Anbjørg fortsetter.
0. KLASSE – Velkommen til foreldremøte.
8C Skoleåret
0. KLASSE – Velkommen til foreldremøte.
Velkommen. Agenda  Forventninger  Fag  Klassemiljø  Info fra klassekontakter og Fau.
 Velkommen som foresatt.  Velkommen som samarbeidspartner.  Stolte av skolen vår. Håper det smitter.  57 elever så langt. Et veldig levende tall…
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. KLASSEMILJØ God arbeidsro i timene Der det er barn, er det utfordringer. Veldig fin klasse som helhet og bare skjønne unger,
Foreldremøte 8. trinn Ansatte Ledelsen skoleåret : Erik Nielsen, vikarierende rektor Per Steinar Røed, avdelingsleder Kent Gunnar.
V ELKOMMEN TIL FORELDREMØTE 4. TRINN HØST I NNHOLD Oppstart av skoleåret Nye på trinnet Timeplan, ukeplan og årsplaner Hjemmesiden Digital kompetanse.
 Fra 1. august starter vi innskolering av de nye barna på SFO.  Alle vil få mail om oppstart på SFO.  Der er to valg av SFO plass.  Dersom barnet.
Velkommen til møte for foresatte på 1.trinn våren 2016 Agenda: Opplæringsloven v./rektor Sosial kompetanse Matematikk Norsk Erfaringsutveksling Lekser.
UKEPLAN FOR 4. KLASSE UKE aug.-11.sept
Foreldremøte 2. trinn 14. September Presentasjon av lærere på 2. trinn:
Foreldremøte for 4. trinn 13. september Databruk i undervisningen  Rena skole har skiftet fra mobilskole til Visma Flyt skole. Telefonnr. til Hedda.
Foreldremøte klasse xx FAU ved Bøler skole Osloskolen FAU Bøler skole.
Høsten Adresse: minskole.no/bogafjell (som før)
Oppstarten Første uke- strålende Jobber med gode rutiner og arbeidsro Lesestund hver morgen. Øver på å skrive stavskrift Alle har venner, godt klassemiljø.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE!. PROGRAM Quiz Info om klassemiljø, lekser, leksehjelp, foreldreundersøkelsen, lesediplom, utviklingssamtaler, kontakt med.
Velkommen til førskoledag på Christi Krybbe skoler
Velkommen til foreldremøte på 4. trinn
Sjøstrand skole 30. mai 2017 Skolen fyller 50 år !
SMU 30.mai 2017 Olweus undersøkelsen trinn Svarprosent: 91,2%
Bli med! Barn.
Elevrådet presenterer spørsmål om læring
Velkommen til Hafrsfjord Vi kan, vi vil, vi får det til!
Utruste til et godt liv gjennom trygghet, kunnskap og humør
Innskoling på Sørbø VELKOMMEN.
Foreldremøte 3.trinn. 16.mars 2017
Velkommen til Foreldremøte 7. trinn
Foreldremøte 6. trinn 9. September Foreldremøte 6. trinn 9. September 2015.
Velkommen til foreldremøte på 4.trinn høsten 2017
GOD SKOLE FOR BARN I KAMBODSJA
Foreldremøte for 1. trinn
Velkommen til foreldremøte
Spørsmål om læring i klasse på […] skole
Foreldreengasjement ved Lassa Skole
Velkommen til foreldremøte!
Velkommen til foreldremøte 1.trinn
Ledersamling Olweus- programmet
Oppstart 1. trinn Velkommen Diverse info om skolen Om elevgruppa
FAU 2018/2019 Siste FAU møte Avslutning 10. trinn Kort planlegging
Velkommen til Heggedal skole
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE PÅ 3.TRINN
Referat Foreldremøte høst 3.trinn
Velkommen til foreldremøte, 28. februar
Tilhørighet, kunnskap og glede!
– meldingsboka på mobilen
Velkommen til Foreldremøte – for dere som har 5 – åringer i barnehagen
Foreldremøte SFO høsten 2019
Velkommen til foreldremøte På 1. trinn
Velkommen til 6C Jeg er ny og noen foresatte/foreldre er ny. Kort presentasjon om hvem vi foreldre/foresatte til.
Velkommen til Foreldremøte – 7.trinn
Utskrift av presentasjonen:

Velkommen til foreldremøte 11. April 2019

Saksliste 6. trinn nå Leirskole Overnattingstur Saker fra klassekontaktene

6. Trinn nå Sosiale medier og mobilbruk Det brukes mye tid på å ordne opp i det som skrives og sies på sosiale medier. Det er spesielt chatter på Snap, Tik Tok og Momio. Mange elever tar Screenshots og viser det til oss lærerne. Det oppstår mye konflikter og misforståelser rundt det skrevne ord. Dessuten er det også grupperinger på Snap, der ikke alle er en del av. Det blir stadig nye grupperinger. Det har også hendt at elever hacker seg inn på andres kontoer. Det er ikke alltid at mobilene leveres inn av elever på morgenen. Vi oppfordrer dere foresatte til å snakke med barna om at dersom telefonen skal være med på skolen, skal den leveres til lærer. Klassemiljø Ulike gruppeinndelinger fører til at 6. trinn nå er samlet som et trinn og ikke to klasser. Vi ser at det er mye fin lek ute og at det sjelden oppstår konflikter i forhold til utelek. Språkbruk er et stort problem. Det må legges inn en stor innsats både fra skolen og hjemmet. Kristian informerte at det er utarbeidet en plan i samarbeid med FAU. Barnehagene og skolene i Åmot deltar i et prosjekt i forhold til sosiale ferdigheter og miljø.

6. Trinn nå Resultater etter 2. runde med Kultur for læring Kristian informerte om resultatene etter spørreundersøkelsen og takket for stor svarprosent. Heidi fortalte at flertallet på 6. trinn er veldig fornøyd med det faglige og at de får god hjelp. De synes det er viktig å gå på skolen for å lære. De liker seg godt på skolen og i friminuttene. De drømmer seg sjelden bort. De forstyrrer sjelden andre. Det er ingen forskjell på om det er lærer eller vikar. De har god kontakt og det oppleves at lærerne liker dem. De tør ta opp ting med de voksne. Det som slår negativt ut hos noen er at de kjeder seg i timene. Spesielt gutter er rastløse og sitter urolig. Gutter er trøtte og uopplagte. Gutter blir forstyrret av det som skjer utenfor klasserommet. Gutter kan svare læreren når de blir irettesatt. Jenter kan bli lei seg og holdt utenfor. Flertallet på trinnet opplever at det er vanskelig med gruppeoppgaver og at de får for lite skriftlige tilbakemeldinger fra lærere. Innsats og resultater Innsats er bedre og vi ser på kartleggingsprøver at resultatene går oppover. Fortsatt jobber de best en og en.

Leirskole Uke 37. 9. – 13. september Fevik maritime leirskole ligger mellom Arendal og Grimstad Fevik maritime leirskole – sjekk ut hjemmesiden. Nytt foreldremøte rett etter skolestart neste skoleår.

Overnattingstur Sykkeltur til en utvalgt plass i juni. Faglig opplegg Kristian fortalte at det er midler i forhold til Pilgrimsleden og mat og helse. Deset og Osen blir med. Foreldre ansvar for kveld / natt? Mat? Telt og annet utstyr

Bokprosjektet Pris og antall: 150 kr pr. bok, alle selger minst 5 bøker hver. Salg på noen utvalgte steder på Rena og i Osen. Gi en sum til en veldedig organisasjon. Barna har bestemt at det skal gis 2000 kr til Barnekreftforeningen. Lesing av korrektur skjer i uke 20. Lansering med reportasje i Østlendingen. Gi beskjed dersom noen ikke kan være i avisen. Hagefest med grilling og lek på Enga i starten av juni Forside blir en tegning at et tårevått øye med jordkloden inni. Tittelen blir «Et blikk på verden».

Saker fra klassekontaktene FAU-valg for 6B: Det ble Lillian Liabø Tandstad. Morten Nordberg Lindstad sitter for 6A. Valg av vara for klassekontakter. Neste års klassekontakter er Berit Nergård og Tor Øystein Moen 17. mai: Hver familie må stille med 1 kake og 1 pose wienerpølser. Guttenes foreldre tar med pølsebrød og jentenes foreldre tar med lomper. Kakene må tåle sol. Dugnad i forhold til 16. og 17. mai ble ordnet. Foreldre stiller opp. Kontaktpersoner er Aanon på tlf 48992712 eller Morten på tlf 93024638 Birkebeinerrittet- dugnad til høsten