Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Referat Foreldremøte høst 3.trinn

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Referat Foreldremøte høst 3.trinn"— Utskrift av presentasjonen:

1 Referat Foreldremøte høst 3.trinn

2 Saker Aina informerte om SFO og Visma
Helsesøster presenterte seg og informerte om at hun vil ha undervisningsopplegg om kosthold og fysisk aktivitet samt om «kroppen min eier jeg». 3.trinn her og nå Korps i skolen Lekser Visma Diverse Valg av klassekontaker og evt. Fau-representanter Juleavslutning

3 Trinnet her og nå Sosialt
- Det er lite konflikter på trinnet, det er et godt og inkluderende klassemiljø. De er flinke til å spørre de som går alene om de vil være med å leke. De leker mye på tvers av klassene. Elevene har selv vært med og laget klasseregler. Både regler for hvordan vi skal ha det i klasserommet og «bry seg om regler» for hvordan skal vi være mot andre. Vi bruker en god del tid på det sosiale, tar opp ting etter hvert som de skjer, vi jobber med «Mitt valg», Lions program for å fremme det psykososiale miljøet. Blant annet skal vi ha om det å takle sinne i løpet av 3.trinn. Arbeidsro Vi på trinnet synes de er flinke til å jobbe og at det er god arbeidsro i timene. De får mye skryt fra andre lærere som har klassene i ulike fag. Det kan være tilløp til noe uro i overgangssituasjonene noe vi jobber med daglig, som for eksempel det å ta i mot og utføre beskjeder og gjøre det man skall. Stavskrift Det vil være noe ulik progresjon, alle er ikke klare til å skrive stavskrift.( sammenhengende håndskrift). 2 ekstra timer utover lovpålagte timer. Brukes foreløpig til IKT. Disse to timene har vi valgt å bruke til IKT. På fredager får elevene dobbeltime med IKT. Klassene bytter på å bruke Ipad og pc

4 Korps i skolen 3 grupper har 10 uker hver med korps i skolen
De resterende har kunst og håndverk Viktig å øve på instrumentet Instrumentet må være med på skolen torsdager Avsluttende konsert Foreldre/foresatte vil få invitasjon.

5 Lekser Arbeidstime Må og kan-lekser
3.trinn skal nå ha to arbeidstimer, en på mandag og tirsdag. I disse timene får elevene tilbud om å gjøre lekser. Hvis de allerede har gjort leksene eller vil gjøre de hjemme så får de bruke timene til å lese enten lekser eller i hylleboka. Må og kan-lekser Viktig å lese minst ti minutter hver dag Engelsk: Det var et ønske fra foreldre om å innføre Quislet til glosetrening. Dette er videreformidlet til engelsk lærer.

6 Visma Eget nr til Bikuben SFO: 19123036980050
GruppeSMS for ting som ikke er av sensitiv karakter: sykdom, tannlege osv: Sensitive meldinger skal fortsatt sendes til kontaktlærers eget Vismanummer: Anita: Bente: Oppdatering av elevkort i Visma. Sjekk at telefonnummer til foresatte stemmer. Viktig at de som mangler epost legger inn dette! IKT-samtykke: dersom foreldre ikke svarer ja på dette punktet kan eleven ikke bruke PC og Ipad på skolen. Dette må svares på umiddelbart.

7 Diverse Halloweenfest vil bli arrangert av Kultur på Kulturhuset.
Mat- En del elever er fortsatt sultne etter at de har spist opp matpakka. Klær- Viktig med nok skift og klær etter vær. Vi har ikke lenger tørkeskap. Husk pose rundt drikkeflasker. Det har vært en del uhell med vann/ saft i skolesekken. IKT: la elevene få øve noe hjemme på PC, som for eksempel å logge inn på Moodle for å se på ukeplanen. All informasjon legges nå ut på Moodle, inkludert ukeplan.

8 Klassekontakter Valg Juleavslutning Eventuelt
3A: Stig Rogneslien Vara: mangler. 3B: Linda Gustad Skeie Vara: Carsten Walmsnæss FAU: 3A:Marit Dufseth Vara: mangler. 3B: Eline Haugen Moen Vara: Marianne Andersen. Det mangler både vara for klassekontakt og FAU-representant i A-klassen. Håper noen kan melde seg til disse vervene. Foreslår at dere bruker FB-siden til trinnet til dette. Fint om vi får tilbakemelding når dette gjort. Juleavslutning Det var enighet om at vi også i år har denne tidlig da det ofte er mye som skjer i desember måned. Dato ble satt til onsdag 28/11. Foreslår klassekontaktene får i gang en komite som tar ansvaret for planleggingen. Eventuelt Saker meldt inn til klassekontaktene: !. Ukeplaner kun på moodle: noen savner muligheten til å kunne gi tilbakemelding til lærer om uka som har vært. Tiltak: Skolen ordner med en skrivebok som kan ligge i sekken hvor eleven kan skrive til lærer dersom det er behov for det. Det er viktig da at eleven selv leverer denne til lærer. 2.Informasjon fra FAU: FAU ønsker tilbakemeldinger angående det psykososiale miljøet da de har dette som et satsningsområde. Dette i henhold til resultatene fra kultur for læring.


Laste ned ppt "Referat Foreldremøte høst 3.trinn"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google