Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til 6C Jeg er ny og noen foresatte/foreldre er ny. Kort presentasjon om hvem vi foreldre/foresatte til.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til 6C Jeg er ny og noen foresatte/foreldre er ny. Kort presentasjon om hvem vi foreldre/foresatte til."— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til 6C Jeg er ny og noen foresatte/foreldre er ny. Kort presentasjon om hvem vi foreldre/foresatte til.

2 Saksliste Valg av ny klassekontakt Oppstart og skolehverdagen 4-deling
Gym Lekser mm Trygt og godt skolemiljø Hjem/skole

3 Valg av ny klassekontakt
Velges for 2 år Vil tidligere klassekontakter si noe om jobben? Klassekasse? Perm med info

4 Oppstart og skolehverdagen
Startet rett på sak  Kjenner dem ikke så godt, må bruke tid på å bygge gode og trygge relasjoner Glade, motiverte og positive barn som kommer inn døren  Bilder av elevene til bruk i klasserom/vise frem på foreldremøte.  Er det OK for dere at jeg tar bilder av elevene som jeg kan bruke i klasserommet/viser frem til dere på foreldremøte? Dette er bilder som ikke blir lagt ut på internett. Send meg en mail dersom du ikke ønsker at ditt barn skal bli tatt bilde av.

5 Klassen er bare sammen som hele klassen de timene det ikke er 4-deling
Klassen er bare sammen som hele klassen de timene det ikke er 4-deling. 4-deling: da er klassene delt på tvers av trinnet. Mange ulike lærer inne. De spiser også lunsj med 4-deling gruppen. Lite tid sammen med 6C.

6 Gym Klassevis Gymklær og dusjutstyr Deodorant Hva tenker dere?
Anmerkning (Hvorfor?)  I år blir det gym klassevis, gym blir i meland aktiv, ikke den nye hallen. Viktig at de har med seg det utstyret de trenger til gymtimene. Kan ikke komme i dongeribukse og støvler når det er utegym. Deodorant – kan oppfordre elever til å begynne å bruke dette. Anmerkning = loggføring. Det er for at vi skal klare å holde kontroll på alle sammen. Om noen f.eks glemmer gymtøy tre ganger på rad er det lettere å gi beskjed hjem angående dette om vi har det ført visma. Hva tenker dere – Hvor streng skal vi være på dette med dusjing? Oppfordrer de til å dusje. De som velger å ikke dusje må vente til timen er over før e får gå gå hjem.

7 Lekser Sett av tid og lag gode rutiner.
Ta kontakt dersom det trengs tilpassinger. Bokbind på bøker. Gi gjerne beskjed på klassetelefonen (NOKIA 105) når leksene ikke har blitt gjort. Ta med riktige bøker  Anmerkning Blir korte svar fra klassetelefonen – den skal brukes til fravær + lekser. Vi gir beskjed om hvilke bøker de må ta med seg hjem til lekser, henger også en lekseplan i klasserommet. Er elevene sitt ansvar, vi kan ikke sjekke hver enste skolesekk. Anmerkning blir ført når lekser ikke er gjort – loggføring. For å ha kontroll. Lodd – Lodd til de som gjøre lekser, premier trekkes før høstferien.

8 Smart Øving Gjentatte feil= video eller eksempel som forklarer
3 feil, ny oppgave Lærar bestemmer minutter og har oversikt Hvordan fungerer det hjemme? Tilpasset – når du svarer feil 3ganger på samme oppgave, får du en ny litt lettere oppgave. Foreldre må ikke gi elevene svaret, da vil dataen tro de kan mer enn de egentlig gjør  Får vanskeligere oppgave

9 Trygt og godt skolemiljø-arbeid
Vi har det gøy sammen, bygger relasjoner og skaper felles opplevelser (Fysisk aktivitet, stasjonsundervisning, praktisk og aktiv undervisning) Vi snakker om ting! Vi hjelper hverandre. Løser problem i fellesskap. Jentemøter/guttemøter/klasse møter Egne klasseregler for 6c  laget sammen. Tiden alene er god  Er ikke så mye alene med klassen, så tiden alene er god. Prøve å gjøre litt kjekke aktiviteter sammen da  Noen elever opplever at ingen kommer å ringer på til dem lengre, ingen å være med på fritiden. Dette er noe som kan snakkes om både på skolen og hjemme.

10 Hvorfor liker vi å gå i klassen vår?
Koselig klassse Liker at vi har regler og rutiner TL  Alle er med i leken Flink til å inkludere hverandre Flinke/snille lærere Alle leker godt sammen Snille med hverandre Flinke til å løse problemer sammen Mindre krangler i år vs. i fjord

11 Hva vil vi jobbe enda mer med?
Bli flinkere til å rekke opp hånden Språkbruk Respektere hverandre Fairplay Holde arbeidsro i timene Gå på do i friminuttene Være med hverandre på fritiden

12 Hjem/skole Beskjeder om fravær meldes før 08:15 til klassetelefon (NOKIA 105). Korte tilbakemeldinger fra denne type telefon. Viktige saker kan dere ta via privat mobil eller epost. Pass på at elevene har med seg nødvendig utstyr på skolen. Uteklær, gymklær, mattepakke.

13 Spørsmål? 


Laste ned ppt "Velkommen til 6C Jeg er ny og noen foresatte/foreldre er ny. Kort presentasjon om hvem vi foreldre/foresatte til."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google