Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Foreldremøte 6. trinn 9. September Foreldremøte 6. trinn 9. September 2015.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Foreldremøte 6. trinn 9. September Foreldremøte 6. trinn 9. September 2015."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Foreldremøte 6. trinn 9. September 2015

3 HJEMMESIDE Her legges ukeplanen ut.
Det blir lagt ut bilder og beskjeder. Det skal også alltid ligge en oppdatert timeplan der. Abonner på nyheter!

4 Husk å lese informasjonen, og husk å skrive under på ukeplanen hver dag.
De leser tekster fra Bokslukerprisen denne høsten. De skriver et kort sammendrag, tanker eller lignende til hver fredag. Vi starter opp med småbøker etter dette prosjektet. Lese hjemme / leselekse Leksehjelp hver tirsdag, onsdag og torsdag. Lekser. Kommenter på ukeplan, skriv en mail eller ta kontakt på skolens telefon Orden i bøker, hyller og sekk. Ukeplan og lekser

5 Norsk Vi bruker Zeppelin. Språkboka blir mest brukt. Leseboka og oppgaveboka vil bli brukt av og til. De har en skrivebok, som vil bli brukt til nær all skriving i norsk. Lesing. Lesestrategier Elevene leser for meg «en-til-en». De «parleser», og vi har høytlesing, som regel fra kjent tekst. Langlesbok. Bokorm. Vi «soler» hver elev. LESE HJEMME! Leseleksa!

6 Matematikk Vi bruker Multi og matematikk skrivebok.
Fra i år av skal de føre matematikkoppgaver i innføringsbok – A5-bok. Dette er utfordrende for mange, spesielt nå i starten. Hjelp dem med å holde det oversiktlig i bøkene når de gjør leksene. Leksene blir tilpasset den enkelte elev.

7 Klassemiljø Vi har hatt en fin oppstart.
Vi har hatt en jentegruppe for å høre hvordan det går. I disse samtalene henter jeg mye fra ART. Mye av innholdet går også ut på hvordan en kommuniserer med hverandre, holdninger, blikk og kroppsspråk. God arbeidsmoral! Faddere Gi meg gjerne en lyd om dere ser eller vet noe jeg burde vite om. Klassemiljø

8 Klassekontakt og vara

9 Spørsmål og innspill.


Laste ned ppt "Foreldremøte 6. trinn 9. September Foreldremøte 6. trinn 9. September 2015."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google