Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Velkommen til møte for foresatte på 1.trinn våren 2016 Agenda: Opplæringsloven v./rektor Sosial kompetanse Matematikk Norsk Erfaringsutveksling Lekser.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Velkommen til møte for foresatte på 1.trinn våren 2016 Agenda: Opplæringsloven v./rektor Sosial kompetanse Matematikk Norsk Erfaringsutveksling Lekser."— Utskrift av presentasjonen:

1 Velkommen til møte for foresatte på 1.trinn våren 2016 Agenda: Opplæringsloven v./rektor Sosial kompetanse Matematikk Norsk Erfaringsutveksling Lekser Fag Utviklingssamtaler Klassekontaktene har ordet Div Valg

2 Forlag Elevene skal være forfattere Nå lager de bok om seg selv: Hva de samler på Hva de liker å se på tv Hva de gjør i fritida Hvem de har i familien Hva de drømmer om i fremtida osv.

3 Sykehus-leken Lek der alle elevene skal få delta Flere dager Vi har apotek, legekontor, innskrivingskontor, operasjonsavdeling, blodprøver osv. Poenget er å gjøre de skriftlige aktivitetene til den viktigste delen av leken!

4 Stavskrift Nå har de lært trykkskrift Til neste skoleår er det stavskrift Ikke de store forandringene! Vi har en innføring for dette nå før sommeren Elevene skal få en bokstavplansje hjem i mappa

5 De 100 mest brukte ordene (høyfrekvente ord) Nettsider (øv hjemme) Spiller spill på stasjoner

6 «Lese så det freser» Lese resten av Zeppelin 1B Småbøker Låne bøker på biblioteket med foreldrene

7 Læringsstrategier Bildenotat Vi leser en tekst Elevene tegner flere små og enkle tegninger som gjenspeiler teksten Elevene gjenforteller så teksten til klassen ved hjelp av bildenotatet sitt Tankekart

8 Kartleggingsprøver i Lesing Nå på torsdag og fredag (uke 15) I ½ klasse Vi starter «rett på» (vær på tida!) Samtal hjemme om at det er viktig å jobbe fokusert Kan for eksempel handle om å skrive bokstaver, lese ord og lese setninger. Resultatene skal først og fremst brukes internt på skolene til å tilrettelegge undervisningen slik at de elevene som trenger det, kan få ekstra veiledning og støtte.

9 Erfaringsutveksling Ha fokus på: Lekser Fag Utviklingssamtaler __________________________________________________ Tenk først noen minutter selv Samtal og noter i gruppa Plenum etterpå


Laste ned ppt "Velkommen til møte for foresatte på 1.trinn våren 2016 Agenda: Opplæringsloven v./rektor Sosial kompetanse Matematikk Norsk Erfaringsutveksling Lekser."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google