Glad og trygg, på jakt etter kunnskap

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Samhandling.
Advertisements

Dagsrytme og rutiner ved Skjold SFO
Turdag Mandag 26.August gikk til Askedalen/ Idrettsplasssen Vi hadde en helt topp tur til Askedalen/ Idrettsplassen Vi hadde med fotballer på banen, men.
Bestemmelser om barneidrett og Idrettens barnerettigheter
Foreldremøte 1.trinn ELLINGSRUDÅSEN skole
Bli kjent dag ved Korsgård skole – onsdag 4.juni 2014
Rammeplan for Aktivitetsskolen (AKS)
Velkommen til Minde skole
Aktivitetsskolen Rosenholm Infohefte 2013
VELKOMMEN TIL STØVER SKOLE
Kroppsøvingsdidaktikk
Rolighetsmoen barnehage
VELKOMMEN TIL VIK SKOLE
Velkommen til foreldremøte på Aktivitetsskolen Ekeberg
STYRINGSDOKUMENTER Forskrifter Rammeplan Oslo standard Årsplan.
STYRINGSDOKUMENTER Forskrifter Rammeplan Oslo standard Årsplan.
SFO I hvor stor grad er du fornøyd med : trivselen til barnet ditt? 4,8 tryggheten til barnet ditt? 4,7 4,64,7 personalets omsorg.
Studietur New Zealand LEDELSE: Voksne skal lede seg selv og barna Gi barna trening i å lede seg selv og andre. Egenledelse. De voksne støtter det positive.
Velkommen til Varden skole
"God bagasje på livets reise."
1 Håndbok for tillitsvalgte i klubbstyrene STYRETS OPPGAVER I KLUBBENE Informasjon NBF vil i løpet av tilby klubbene - Veivisern - en håndbok for tillitsvalgte.
FLiK Forskningsbasert læringsmiljøutvikling i barnehager og skoler i Kristiansand.
GARDEROBE/GANG GI TRYGGHET TA ANSVAR VISE RESPEKT
Lyshovden Oppveksttun!
Lek og Læring i barnehagen
Samtaleverktøyet «Gode vaner for god helse» er utviklet av Kreftforeningen i samarbeid med helsesøstre og fysioterapeut. Målgruppen for samtaleverktøyet.
SFO Kultur- og fritidsaktiviteter. Skal være tilpasset barna og foreldrenes behov.
V E L K O M M E N til Foreldremøte på SFO
Språk Fra Temaheftet Språkmiljø og språkstimulering i barnehagen:
VELKOMMEN TIL MADLAMARK SF
Arbeidsplan for 7. Trinn Hva vi ønsker å gjøre for elevene:
Grunnleggende verdier for oss:
Velkommen til 1.trinn foreldremøte bmt.
Velkommen til foreldremøte 1. rød. Informasjon om 2. klasse  Klassene fortsetter slik de er nå.  Jeg fortsetter som kontaktlærer.  Anbjørg fortsetter.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE – 2014.
Fra Gås/And til Kråke/Svane/Spurv En plan for overgangen ----
Foreldremøte Høsten STAVANGER KOMMUNE Jeg skal si litt om: ■ Skole-hjem-samarbeid ■ Gjensidige forventninger ■ Trivsel – læring – mestring – motivasjon.
Foreldremøte SFO høsten 2015 Onsdag den 2.september 2015.
Brukerundersøkelse i barnehage Rælingen kommune Februar-mars 2016 Overordnet rapport for Petrine barnehage.
 Velkommen som foresatt.  Velkommen som samarbeidspartner.  Stolte av skolen vår. Håper det smitter.  57 elever så langt. Et veldig levende tall…
RAMMEPLAN I PRAKSIS. Målet med rammeplanen er å gi styrer, pedagogiske ledere og det øvrige personalet en forpliktende ramme for planlegging, gjennomføring.
VURDERING Forskrift til Opplæringsloven, § 3
RAMMEPLAN FOR SFO OVERORDNEDE MÅL Det overordnede målet for SFO er å sikre trygge og stimulerende oppvekstsvilkår i nær forståelse og samarbeid.
 Fra 1. august starter vi innskolering av de nye barna på SFO.  Alle vil få mail om oppstart på SFO.  Der er to valg av SFO plass.  Dersom barnet.
BUØY SKOLE Lærelyst, vekst og glede. Vår visjon: Lærelyst, vekst og glede  Buøy skole år: 1-7 skole,160 elever og 30 ansatte  Opplæringsloven, læreplanen.
VELKOMMEN TIL FORELDREMØTE I SKJØNHAUG BARNEHAGE – 2017.
Høsten Adresse: minskole.no/bogafjell (som før)
Åndalsnes barneskole SFO Åndalsnes barneskole
Velkommen til foreldremøte
Velkommen til innskriving ved Isfjorden skole
Periodeplan for Lekestua Uke Sosial kompetanse
BOGAFJELL SFO.
Periodeplan for Minsten Uke Sosial kompetanse
Hole ungdomsskole Visjon: TRYGG, KREATIV OG UTVIKLENDE FOR ALLE.
Periodeplan for Minsten Uke Sansing, fysisk aktivitet og karneval
Velkommen til foreldremøte!
Velkommen til foreldremøte på SFO
Årshjul rødbasen
FLiK Forskningsbasert læringsmiljøutvikling i barnehager og skoler i Kristiansand.
Overgang mellom barnehage og skole/SFO på Søm.
Velkommen til Apalløkka
Hva er karnevel for oss i Sommerly?
Velkommen til Landås SFO
STANDARDER FOR OSERØD SKOLE
Foreldremøte skeie skole sfo
Velkommen til Sofiemyr skole
Velkommen!.
Velkommen til SFO Høvik Verk skole
Foreldremøte SFO høsten 2019
Velkommen til 6C Jeg er ny og noen foresatte/foreldre er ny. Kort presentasjon om hvem vi foreldre/foresatte til.
Utskrift av presentasjonen:

Glad og trygg, på jakt etter kunnskap Fokusområder Sosial kompetanse: Vi vil arbeide for at barn i SFO skal få mulighet til å lære seg ferdigheter og holdninger som gjør det mulig å etablere og vedlikeholde vennskap. Barn skal gjennom dette lære seg å respektere og ta hensyn til andre barn og voksne. Sosialt kompetente barn som har lært seg regler og normer vil etter hvert som den sosiale kompetanse øker, se at det er fornuftig å følge reglene. Fysisk aktivitet og friluftsliv: Barn har godt av å være i fysisk aktivitet ofte. For å oppnå det, må vi organisatorisk tilrettelegge bruken av tid og ressurser. Aktivitetene må være lystbetonte slik, slik at barna får lyst til å bevege seg. Vi bruker aktiviteter i skolegården og i nær- miljøet som metode for å øke aktiviteten. Plasstilbud: Iglemyr SFO tilbyr to plassstørrelser: 100% plass: 5 hele dager i uken med morgentilbud, samt alle feriedager. 60% plass: 3 hele dager i uken med morgentilbud, 22 feriedager. Nyttig informasjon: Adresser: Iglemyr skole og SFO Myrullv. 1 4326 Sandnes Telefoner: Sentralbord: 51972330 Akvariet: 48050476 Regnbuen 91570174 Solsiden: 91598112 Avdelingsleder SFO: Hilde Papatzacos; 48143541 Epost: iglemyr.sfo@sandnes.kommune.no Hjemmeside: https://www.minskole.no/iglemyr/seksjon/14083 Glad og trygg, på jakt etter kunnskap

De ansatte i Iglemyr SFO Samarbeid For at barna skal ha trygge og gode rammer i SFO, er vi avhengige av at både ansatte og foresatte har et godt samarbeid og respekterer hverandre. En forutsetning for dette er at dere: Formidler viktig informasjon om barna Gir tilbakemeldinger innen tidsfrister Klær: Vi forventer at barna skal kunne knytte sko og kle på seg selv etter forholdene. De skal ha skiftetøy hengende på SFO i merket bag. Skiftet bør bestå av to par sokker, bukse, jumper og undertøy. I tillegg anbefaler vi at barna har regntøy og støvler på skolen. Klærne må være egnet til lek og tåle en trøkk. Tøyet skal merkes. Gjenglemt tøy samles opp og Ansvarsforhold Vi forventer at barna møter på SFO til de tidene som er avtalt med hjemmet. Ved fravær eller endring i oppholdstid, skal de foresatte kontakte oss. Beskjeder kan gis skriftlig, per telefon eller via transponder. Vi ta kontakt med foresatte hvis barna forsvinner eller ikke møter til avtalt tid. Mat Barna får brødmat og frukt fem dager i uken. Vi vil prøve ha et varmt måltid i ferier og andre spesielle anledninger. Måltidet er vanlig- vis den eneste samlingsstunden i løpet av dagen. For at dette skal bli en positiv opplevelse, legger vi vekt at barna skal ha god bordskikk. De ansatte i Iglemyr SFO På Iglemyr SFO er det personer med forskjellige bakgrunn, utdanning og livserfaring. Dette er viktige elementer for arbeidet vi utfører til daglig. Vi arbeider for at alle barna skal bli sett som enkeltindivider og gruppe. Vi vil legge forholdene til rette for at foresatte skal være godt informerte og delta i virksomheten. Vi ønsker tilbakemeldinger på vår drift slik at vi sammen kan videreutvikle tilbudet.