Bård Hestnes Prosjektleder Norsk Kulturskoleråd.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Hvor står vi Hva gjør vi Hvor går vi
Advertisements

Kilde: Yes!! Gruppe: Julie Veronica Frank Gruppe: Veruska Øystein DL Anita Gruppe: Espen Geir Irmelin Gruppe: Ann-Magritt Øystein LK Susana.
Støtteordninger. Frivillighetsmidler Nordre Aker •Hovedsakelig støtte til gjennomføring av enkelttiltak og arrangementer •Organsiasjoner, lag og foreninger.
Støtteordninger Medlemsmøte i NAMK •Hovedsakelig støtte til gjennomføring av enkelttiltak og arrangementer •Organsiasjoner, lag og foreninger.
læringsstrategier, modul 1
Lederutvikling og skreddersøm
Kva konsekvensar har Kunnskapsløftet for norskfaget i lærarutdanninga ved HSF? Utgangspunkt i nye emne i Kunnskapsløftet.
Ledelse Personallederens utfordringer Personaladministrative verktøy
Kursperiode: – Kurskode: a Kurs i Stillas, hengende stillas og rigging NAV Aust-Agder Samtlige kursdeler består av en teoretisk og en.
Velkommen til informasjonsmøte om det selvstendige arbeidet på master
Kvalitetsarbeid i studieforbundene •Lunsjseminar i Vofo •Sonja Jacobsen •Bygdefolkets studieforbund.
Oppbygning av en nasjonal plan for teknisk fagskole
7.-8. nov. Velkommen til Forum Nordlandsløftet. Forum Nordlandsløftet7.-8. nov. Om deltakerne/ gruppene Om programmet.
FONS TILBYR NÅ GRATIS INSTRUKTØR- OG ASSESSORKURS FOR DEG SOM SKAL JOBBE SAMMEN MED EN LÆRLING - fiskerinæringen satser på fremtiden og utdannet ungdom.
Hvordan sikre erfaringsutveksling mellom kursdeltakerne?
Praktisk Ledelse Kompetanseprosjektet Et samarbeidsprogram mellom Kompetanseprosjektet og Mercuri International for utvikling av ledere. Hvorfor lederutvikling.

1 Etterutdanningstilbud ved PLU Organisering av arbeidet •Prosjektgruppen for elev- og lærlingevurdering ved PLU •Planen ble utarbeidet av fagansvarlig/i.
Samtlige kursdeler består av en teoretisk og
Tanker rundt opplæring i nytt biblioteksystem Maria Sindre Bjelke, BIBSYS Brukermøte 22. mars 2012.
Individuelt arbeid før neste kurs. •Det er nær sammenheng mellom dette kurset og det neste – VOKS: videre opplæring i kommunikasjon og samhandling •Det.
Kurs for opplæring av rådgivningsfarmasøyter er klart til bruk
Kunnskapsløftet og sammensatte tekster
FIRST LEGO LEAGUE 2014.
Prosesslederstudiet VELKOMMEN!
Veiledet matematikk.
Språk og læring Digital kompetanse. 1.Mot elevers grunnleggende ferdigheter - hvordan studentene skal forholde seg til det 2.Studentenes perspektiv, deres.
Veiledning av studenter
Opplæring for pasienter og pårørende Samlet oversikt over tilbud.
Åskollen skole Drammen
Malverk intern produktopplæring
OPERAPROSJEKTET -en presentasjon. OPPRINNELSEN Begynnelsen av 80 – tallet, New York Utviklet seg videre til The Royal Opera House i London Kurs for lærere.
OPERAPROSJEKTET. Den pedagogiske lederrollen Hvordan operaprosjektet kan påvirke den Må ta ansvar og kunne deligere ansvar Gruppeprosesser og samarbeid.
Opplæring; Lov om kommunale helse – og omsorgstjenester kapittel 9:
FAGSKOLEUTDANNING.
Fleksibel læring for straffedømte IKT som verktøy, læringsmiljø og sosialiseringsfaktor i utdanning av straffedømte Foreløpig evaluering Leikny Øgrim Høgskolen.
Ny etterutdanning i elevvurdering Nils Ole Nilsen.
PBL - PROSJEKT.
KURSPLAN 2004 PSYKIATRI OG RUS I EN ARBEIDSMARKEDSBEDRIFT.
Hjem-skole-samarbeid Rollemodeller Engasjement
Nils Ole Nilsen førstelektor Høgskolen i Bodø Å være digital.
Utdanningsvalg 10.klasse
Spillbasert læring Hugo Nordseth.
Målsetning med kurset: Presentasjon av, og trening på, verktøy og metoder til bruk for praktisk etikkarbeid og etisk refleksjon i kommunen. Målgruppe:
Velkommen til Spydeberg ungdomsskole. Lov om grunnskolen Grunnskolen skal i forståing og samarbeid med heimen hjelpe til med å gje elevane ….god allmenkunnskap.
Målsetting med kurset: Presentasjon av, og trening på, verktøy og metoder til bruk for praktisk etikkarbeid og etisk refleksjon i kommunen. Målgruppe:
Pasientforløp ”hjem til hjem”
Karriereveiledning i grupper
Kultiveringstjenesten og Kultiveringsskolen Kristoffer Vale Nielsen Prosjektleder for Helsetjenesten for kultiveringsanlegg Veterinærinstituttet Kultiveringsmøtet.
Lydkort. De første PC’ene  Liten høyttaler på hovedkortet  Lagde ”beep” med forskjellige frekvenser  Nok til å spille veldig enkel musikk, men det.
Sjakklærerkurs 1. Mål med kurset ▪Gi grunnleggende kunnskap om sjakk og sjakkinstruksjon for nybegynnere. ▪Gi grunnleggende kunnskap om hvordan et skolesjakklag.
Nye studiemodeller på Drift av datasystemer, Informasjonsbehandling og IT-støttet bedriftsutvikling Geir Ove Rosvold Svend Andreas Horgen Greta Hjertø.
Digital Historiefortelling Hva ønsker du å fortelle?
TERMIN: 2011-HØST ORD EMNEKODE: UG1PEL15110 KANDIDAT NR DATO: 13/12-11 PEDAGOGIKK OG ELEVKUNNSKAP EKSAMEN.
Hva er Ung:leder? Norsk Friidretts storsatsing på ungdom som frivillige bidragsytere og lokale aktivitetsskapere. Ungdom vil og kan – vi må bare satse.
Bruk ”malvisning” for å få tilgang til denne teksten: I nedtrekksmenyen ”Vis” velger du ”Maler” og ”Lysbildemal” Oppsummering av arbeidet med KRaV på programnivå.
Per Håvard Frilund Orientering Åndalsnes ungdomsskole Onsdag
Yrkesrollen Faglig mestring og praktisk dyktighet.
Oslo/Akershus Bandyregion arrangerer Trener 1
Et kurs om innsats ved store ulykker
HMS-internrevisjon UiO AMU nov HMS-koordinator ved UiO
Program for dagen Velkommen v/Dekan Thrina Loennechen
Lærerutdanning på ungdomstrinnet ( LUT )
TID Hva er TID? Kort introduksjon av modellen
Kurs i bruk av karrierevalgverktøyet Work Interest Explorer (WIE)
Fellesmøte Overordnet del av læreplanen! Fellesmøte.
Tilbakemeldinger som fremmer læring B – Samarbeid
Tilbakemeldinger som fremmer læring B – Samarbeid
Nå er de revidert!.
Mål og dagsorden for seminar om medarbeiderskap og omstillingskompetanse Mål for dagen Mål for kurset er økt forståelse, kunnskap og innsikt i hva som.
Utskrift av presentasjonen:

Bård Hestnes Prosjektleder Norsk Kulturskoleråd

Håkon Kvidal Fagansvarlig musikkteknologi.no

Internetformidlet etterutdanningstilbud om musikkteknologi som verktøy for musikklærere 12 uker i tidsrommet 16.sept. – 9.des. 52 deltakere

Målsetning Kurset skal gi deltakeren grunnleggende teoretisk kunnskap og praktisk erfaring knyttet til muligheter og begrensninger ved bruk av musikkteknologiske verktøy.

Målsetning Kurset skal åpne for innsikt i musikkteknologiens historie og egenart, og muliggjøre en reflektert og kritisk holdning til bruk av musikkteknologi.

Målsetning Kurset skal gi grunnlag for kreativ, selvstendig bruk av informasjonsteknologi i musikk basert på praktiske øvelser og teoretisk opplæring i musikkteknologi som instrument, verktøy og analyseredskap.

Målsetning Kurset skal gjøre deltakerne i stand til å planlegge og gjennomføre undervisningssituasjoner hvor det anvendes musikkteknologiske verktøy.

Organisering Dagssamling i starten av kurset Praktiske leksjoner, artikler og veiledning via Internet. Deltakerne kommuniserer med hverandre og kursholder via kurset forumsider på Internet.

Praktiske leksjoner

Forum

Innhold Kurset har 5 deler: 1.del: MIDI og VST 2.del: MIDI filer, nedmiks og lyd til bilde 3.del: Lydinnspilling og lydredigering 4.del: Lydprosessering 5.del: Notasjon