Til dere som bor i nærheten av Styrimarka Kartet på innsiden av folderen er en gave til dere fra Styri Vel - som har bekostet utgivelsen av kartet.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Markedsføring, rekruttering og lojalitet
Advertisements

Hvorfor skal du stemme? Skrevet av Hallvar Furø, Digital Medieproduksjon i Halden
Feriepenger og opptjening
Livsfilosofi for moden alder
Når skal Ta med troen hjem – samlingene være?! Vi anbefaler å bruke tiden under menighetens faste gudstjeneste til slike samlinger. Samlingen kan holdes.
Litt mer om PRIMTALL.
PROSJEKTET OM KOKO OG FLYPLASSEN SOLSTRÅLEN
1 Brukerveiledning for løpssøknad på internett. 2 Hvem skal søke via elektronisk løpssøknadsskjema ? Alle o-grupper som skal arrangere kretsløp, skal.
“Tenk over dette...” Klikk med mus eller piltaster for neste bilde...
Erfaringer med studiearbeid Nord Trøndelag Anne-Lise R. Arntsen april 2004.
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
Vi er i gang med å klargjøre byggeplassn for å bygge vår CABLAC i Zemba! (CABLAC er omtrent det samme som et samfunnshus.) Hei lærere og elever på Rasta.
Kongsberg Orienteringslag Presentasjon for Kongsberg Kommunes kulturavdeling 13. Februar 2004.
Fløibanen er Bergens største turistattraksjon og en av Norges mest besøkte attraksjoner.
Velkommen til foreldremøte Barn i alderen 7-12 år.
Hurra for Barns rettigheter! De blir 23 år i år
Månedsevaluering Juni I mai og Juni har barna vært på tur til gimle museum. De har kjørt buss, og for noen var det en ny opplevelse. De så mange forskjellige.
Kurs på TRS med fokus på aldring. Voksne over 45 år 2001: ”Pilot”: Kurs for alle diagnoser. Sørget for at alle våre diagnosegrupper var representert 2002Kompetansedager.
3 års rullerende verveplan Skøyen Rotaryklubb 2009/ /2012.
Kapittel mai hos Reza og Heidi.
Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.
Hvorfor FRIBU FRIBUs visjon: ”Vi bygger åpne fellesskap der barn og unge blir sett, møter Jesus og utrustes til å leve som hans etterfølgere” FRIBU = FRIkirkens.
Medlemskap og mangfold
Highlights fra markedsundersøkelse Utarbeidet av Inger Marie Brun,
GODT HUMØR • Bevegelse og fysisk aktivitet gjør   deg glad og gir mer energi • Å være aktiv sammen med venner gir   trygghet og fellesskap • Nysgjerrighet.
Innføring av Hverdagsrehabilitering i Bodø kommune
Norsk Finansbarometer 2012 Norsk Finansbarometer 2012 Norsk Finansbarometer 2012 TNS Gallup Oslo, 2012 Det norske skadeforsikrings- markedet og dets bevegelser.
Norsk Finansbarometer 2011 TNS Gallup Oslo, 2011 Det norske skadeforsikrings- markedet og dets bevegelser Grafikkrapport - total.
Norsk Finansbarometer 2011 TNS Gallup Oslo, 2011 Det norske livs- og pensjonsforsikrings- markedet og dets bevegelser Grafikkrapport - total.
Om Norsk Finansbarometer 2014
1) Saksbehandling knyttet til kvalifikasjonene til bemanning på Transocean Leader 25/ I elektronisk post fra Norsk Sjøoffisersforbund/DSO til Petroleumstilsynet.
Månedsbrev Smørblomst
HVITVEIS.
Kapittel 3 oppgave h Sett inn riktig stedsadverb
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
"Rotaryskolen i D2250"1 Velkommen til informasjon om Rotary Klubb Bilde av klubbens banner/vimpel.
VI INVITERER deg/ditt firma til Søve som UTSTILLER PÅ MINIDYRSKU’N Sted: SØVE VIDEREGÅENDE SKOLE ULEFOSS Lørdag 1. juni 2013 Søve kan feire 120 år som.
O F S kole ritids rdningen Vikingen Vikingen Hårek Gyda.
NFA nytt april 2006 Hei på dere! Da er vi i det nye styret i gang for fullt. Vi har nå gjennomført 2 styremøter etter at flere av de mest erfarne medlemmene.
Camping Card Scandinavia
100 lure ord å lære.
Vår, sommer og høstsesongen 2014 Tirsdagstrening/treningsløp Fast klubbtrening i ulike terreng tirsdager fra april til september. Her er det løyper i ulike.
2004 Representert av: ABSOLUTT Golf AS. VELKOMMEN til en ny runde på golfbanen.. Golfpegs, golfknapper, golfblyanter - det er - et produkt der passer.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
Velkommen til Løperkveld HINT 30/ Program Evaluering av o-sesongen 2003 Treninger i vinter O-sesongen 2004 Pizza Lysbilder fra o-sesongen 2003.
Litt informasjon: I 2010 vil det bli arrangert 7 seniorsykkelturer. Det sosiale aspektet og opplevelsene på turene er noe av det viktigste. Du trenger.
HARSTAD MOTORSPORTSSENTER og Norsk Motor Klubb Harstad (NMK Harstad)
ADR & SCANNERKORT. Automatic Delivery Rewards (ADR) Den enkle måten å handle produkter på, med levering hver måned. Du har fordelen av en rabatt på 5.
Samlinger november 2014 Før inntaket 2015/16 Søknadsfrist 1.februar Meldingsskjema 1.mars Spesialundervisning.
Landevei 2015 Soon CK Agenda  Velkommen til møte  Klubbinfo  Son BikeDays  Landevei 2015 men Soon CK og treninger  Enebakk Rundt.
Dagligbankundersøkelsen Fakta Dagligbankundersøkelsen intervju Befolkning 15 år + TNS Gallup Forfatter Bente Pettersen Roar Thorvaldsen.
Anna Kristine Halvorsrud, Symra barnehage
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS september 2015 Velkommen til nytt barnehageår! Dette månedsbrevet kommer seint, men som man sier: Bedre seint enn aldri Først av.
STAVANGER FEBRUAR MILLENNIUM CUP SPONSOR.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS SEPTEMBER 2016 Så har vi kommet noen uker inn i det nye barnehageåret, og nye barn og voksne.
Undervisningsopplegget 17.mai om 17.mai. Hvorfor feirer vi 17.mai? Samtale med ungene om 17.mai og hva vi vanligvis gjør den dagen. Synge og øve på 17.mai.
MÅNEDSBREV FOR TYRIHANS OKTOBER 2015 Høsten har så langt vært ganske så flott, med flere dager med sol og lite vind. Da er det litt vanskelig for barna.
Mai på Pytten Da har vi alt kommet til mai- måned, og vi legger bak oss en tid med mye aktiviteter i barnehagen. Vi har feiret påske i barnehagen, med.
Juninytt Da har vi sagt farvel til mai og ønsket juni velkommen! Mai har vært preget av mange gode fellesopplevelser, og mye kjekk lek inne og ute. Vi.
Juninytt HURRA!! Månedens jubilanter: Thomas blir 27 år 12.juni
Blåbærtua MÅNEDSRAPPORT FOR APRIL Hva har vi gjort i mai?
Januarnytt 2017 Månedens pedagogiske tips: Månedens jubilant:
Januarnytt Desember: Vi har lagt bak oss en måned preget av daglige adventsamlinger der Ebenezer Scrooge hjalp oss å telle ned dagene til jul. Barna trakk.
PIA - HVEM ER VI? Oppvekstkomitemøte
KOMPETANSE FOR MANGFOLD
Plass til bilde med lokal tilknytning her.
Brukerundersøkelsen 2018 Har du deltatt?
Brukerundersøkelsen 2018 Har du deltatt?
Navnet på landet du bor i
Utskrift av presentasjonen:

Til dere som bor i nærheten av Styrimarka Kartet på innsiden av folderen er en gave til dere fra Styri Vel - som har bekostet utgivelsen av kartet. Vi har som formål er å fremme medlemmenes felles interesse i området og virke for stedets sosiale og fysiske miljø, samt beboernes trivsel og sikkerhet. Et viktig bidrag for å nå dette målet er det nye kartet over ”Styrimarka”. Vi håper det blir godt mottatt også utenfor Vel'ets område. Både sommer- og vinterstier og skiløyper er tegnet inn. I tillegg er mange av kulturminnene i områdene markert. På disse plassene vil det etter hvert bli oppslagstavler med noe historie. En del svært lokale navn er også tatt med, som f.eks Jentekulpen, Abborberget og Fandens fotspor. Mange eldre har nok minner knyttet til disse plassene, mens andre kanskje hører navnene for første gang. Styri Vel håper kartet og etter hvert oppslagstavlene vil pirre nysgjerrigheten og bidra til at dere vil bruke nærområdet vårt, ”Styrimarka”, enda mer. At interessen er stor allerede er hevet over enhver tvil. 6300 besøkende skrev navnet sitt i gjesteboka i Bokkedalen i 2005! Bruk det nye kartet til å planlegge din neste tur! I tillegg til Februa og Åsletta, er både Haugen, Sætertjennet, Brennhaugen og Frilset mulige utgangspunkt for fine turer. Hilsen styret i Styri og omegn vel i samrbeid med Eidsvoll O-lag Bildene fra rasteplassen i Bokkedalen er tatt i forbindelse med kaffeposten til Eidsvoll O-lags turorientering 2004 Bildene er fra familiedagen i Bokkedalen sist vinter samt to av o-lagets tur-o-poster 2005

Bli med på Eidsvoll O-lags turorientering: Turorientering er trim for voksne og "skattejakt" for barn, akkurat når det passer deg.... Eidsvoll orienteringslag legger hvert år ut turorienteringsposter på forskjellige områder i Eidsvoll. Noen av årets poster er plassert i Styrimarka, andre poster finner du på Benkemyra, Staviåsen og andre områder i kommunen vår. Til sammen settes det ut 100 poster, hvorav 30-50 (avhengig av alder) må besøkes for å få gullmerke . 40 av postene er svært enkle og passer ekstra godt for småbarnsfamilier og andre som ikke beveger seg så lett i terrenget. Andre poster krever at du beveger deg lenger inn i terrenget for å finne... Deltagelsen i EOL s tur-orientering fordoblet seg etter "moderniseringen" i 2003 og fram til 2005... 276 var med siste året...det høyeste antallet på 35 år med turorientering i Eidsvoll. Åpningsdagen 7.mai i år ga ytterligere deltagerøkning i forhold til i fjor, og vi ble utsolgt på tur-o-poser. Det arrangeres derfor en ekstra åpningsdag onsdag 31.mai kl 18-20 fra parken ved Eidsvollsbygningen. Søndag 25.juni setter vi ut de såkalte "kaffepostene" - 5 lette ekstraposter i terrenget nord for Bokkedalen. Dette skjer i samarbeid med Bokkedalsgjengen - som vil være på rasteplassen i Bokkedsalen kl 12-14 denne søndagen. Det er selvsagt anledning for ikke turorienterere å ta denne turen. Turorienteringsposer får du blant annet kjøpt hos G-Sport og Halvorsen Libris i Sundet - eller du kan kjøpe det ved Eidsvollsbygningen 31.mai eller i Bokkedalen 25.juni. Kontaktperson EOL Tur-O: Olav Engen 901772776 ol-en@online.no