Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Livsfilosofi for moden alder

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Livsfilosofi for moden alder"— Utskrift av presentasjonen:

1 Livsfilosofi for moden alder
... av George Carlin år gammel. (absolutt fantastisk) OM DU IKKE LESER DETTE HELT TIL “THE BITTER END”, JA SÅ HAR DU MISTET EN DAG I DITT LIV - OG NÅR DU HAR LEST DET FERDIG SÅ GJØR SOM MEG OG SEND DET VIDERE KLIKK FOR Å STARTE Music: Ernesto Cortazar “Eternal Love Affair” He Yan Jan 2010

2 Er du klar over at den eneste gangen i våre liv at vi liker å bli gamle, er når vi er barn?
Når du er mindre enn 10 år gammel, er du så opptatt av å bli eldre at du tenker i brøk.

3 “Hvor gammel er du. ” “Jeg er fire og et halvt år
“Hvor gammel er du?” “Jeg er fire og et halvt år!” Du er aldri trettiseks og et halvt. Du er fire og et halvt - blir snart fem. Det er nøkkelen

4 Når du kommer inn i tenårene kan ingen holde deg tilbake.
Du hopper til neste tall og kanskje helst et par i slengen om du kunne.

5 “Hvor gammmel er du?” “Jeg blir snaaart 16!” Du kunne blitt 13, men hallo - du holder jo på å bli 16! Og så den aller største dagen i vårt liv . . . Du bliiiir 21. Til og med ordene høres ut som en høytidelig sermoni. YESSSS !!! JEG ER 21...

6 Men så ble du plutselig 30. Ufffff.
Hva var det egentlig som hendte? Det får deg til å høres ut som dårlig surmelk! Den BLE sur; og vi var nødt til å tømme den ut. Det er ikke noe moro lenger, du er bare en gammel “surmelksring”. Hva er galt? Hva var det som skjedde?

7 Du BLE 21, du RUNDET de 30, og plutselig NÆRMER du deg de Wow! Slå på bremsen, alt bare glir unna. Før du vet ordet av det, NÅR du de 50 og alle drømmene bare forsvinner.

8 Men vent litt!!! Du GREIER dét til de 60. Det trodde du vel ikke!

9 Du BLE 21, RUNDET 30, NÆRMET DEG 40, NÅDDE 50 og GREIDE 60.

10 Du har bygget deg opp så stor fart at du REKKER 70!
Etter det er det en dag-for-dag sak; Du RAKK i alle fall onsdag, 5. mai 2010!

11 Du kreket deg til de 80 og hver dag er en fullendt syklus: du kreker deg til lunsj, kommer deg på do, og du rekker sengedags klokken 16:30. Men det ender ikke her. Når du oppnår de 90, begynner du å tenke baklengs. “Jeg var BARE 92 den gangen.”

12 Så plutselig skjer det noe rart.
Om du klarer deg til de 100, så blir du en liten unge igjen . “Hurra! Jeg er 100 og et halvt år!” Måtte dere alle oppleve et friskt 100 og et halvt år !!

13 HVORDAN Å HOLDE SEG UNG 1. Kutt ut alle unødvendige tall. Dette omfatter alder, vekt og høyde. La legene bekymre seg over dem. Det er defor du betaler dem. 2. Behold bare muntre venner. Grinebiterne bare drar deg ned

14 3. Fortsett å lære noe nytt.
Lær mere om Pc, håndverk, hagestell eller hva som helst. La aldri hjernen være inaktiv. “En inaktiv hjerne er djevelens tilholdssted.” Og djevelens navn er Alzheimer's. 4. Nyt de små og enkle gleder.

15 5. Le ofte, lenge og høyt. Le helt til du gisper etter luft. 6. Tårene kan dryppe. Men hold ut, sørg og gå videre. Den eneste personen som er med deg hele livet, det er deg selv. Vær LEVENDE mens du fortsatt er i live !!!

16 7. Omgi deg selv med det du selv liker,
enten det er familie, venner, kjæledyr, musikk, planter, hobbier eller hva som helst. Ditt hjem er ditt tilfluktssted. 8. Verdsett og ta vare på din helse: Hvis den er bra, så bevar den. Hvis den er ustabil, forbedre den. Hvis den er hinsides av hva DU selv kan forbedre, innhent kyndig hjelp.

17 9. Gjør aldri noe som gir deg dårlig samvittighet.
Ta deg en tur på kjøpesentret, til nabokommunen eller sågar til et annet land, men aldri dit hvor den dårlige samvittigheten bor og råder. 10. Benytt enhver sjanse til å fortelle andre at du er glad i dem.

18 OG HUSK ALLTID PÅ : Livet måles ikke i antall åndedrag vi tar, MEN i antall øyeblikk - som tar pusten i fra en.

19 Og dersom du ikke sender denne til minst 8 personer . . .
– hvem bryr seg vel? Men del dette med noen for . . . Vi trenger alle å leve livet til det fulle hver dag !!!

20 Vi ses !!!


Laste ned ppt "Livsfilosofi for moden alder"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google