Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Fløibanen er Bergens største turistattraksjon og en av Norges mest besøkte attraksjoner.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Fløibanen er Bergens største turistattraksjon og en av Norges mest besøkte attraksjoner."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Fløibanen er Bergens største turistattraksjon og en av Norges mest besøkte attraksjoner.
Den er Skandinavias eneste skinnegående kabelbane for personbefordring Fløibanen har årlig ca. en 1 million påstigninger. Her presenterer vi et kortfattet sammendrag av banens historie.

3 Åpningstider 2007 2. januar - 1. mai 2. mai - 31. august
1. september - 31. desember

4 PRISER 2007 Enkeltbilletter og tur/returbilletter Voksne Barn Sentrum - Fløyen én vei kr 35,- kr 18,- Sentrum - Fløyen t/r kr 70,- kr 35,- Sentrum - mellomstasjoner én vei kr 18,- kr 10,- Fløyen - mellomstasjoner én vei kr 18,- kr 10,- Familiebillett: 175,-

5 Fløyen Folkerestaurant
Her kan deg og din familie spise til nesten alle anledninger Fløyen Folkerestaurant – beliggende 320 meter over havet – er med sin særpregede arkitektur og spesielle beliggenhet, utvilsomt en attraksjon i seg selv.

6 Fløyen suvenir og kiosk
Ved Fløibanens øvre stasjon finner du Fløien Kiosk og Souvenir som er åpen hver dag hele året. Her får du kjøpt is, brus, pølser og tursjokolade og ellers vanlige kioskvarer. Butikken har et rikt utvalg av souvenirer fra Fløyen og Bergen.

7 Lekeplass på Fløyen Vi tar ikke munnen for full når vi hevder at du finner byens flotteste lekeplass for barn på Fløyen. Varierte og utfordrende lekeapparater, et digert troll som det er gøy å klatre på, og flotte steinskulpturer av hester. Et helt naturlig og nødvendig stopp for alle barnefamilier. For noen er nok dette målet for turen.

8 Grilling på Fløyen Hvis du ønsker å grille på turen, finnes det ferdig tilrettelagte griller som kan benyttes både på Fløysletten og ved Skomakerdiket. Ved grillen på Fløysletten finnes det ved som kan benyttes til opptenning.

9 Utsikten på Fløyen På Fløyen, Bergens tak, får du en fantastisk utsikt over byen, innseilingen, fjordene og øyene rundt. For alle som besøker Bergen, gir det en storslått oversikt over mangfoldet i byen og nærområdet.

10


Laste ned ppt "Fløibanen er Bergens største turistattraksjon og en av Norges mest besøkte attraksjoner."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google