Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Navnet på landet du bor i

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Navnet på landet du bor i"— Utskrift av presentasjonen:

1 Navnet på landet du bor i
Ditt navn | Lærerens navn | Klasse

2 Hvor landet ligger Fortell hvilken verdensdel landet ligger i, og hvilke land det grenser mot. Sett inn et kart over landet.

3 Geografien i landet Fortell navnet på noen viktige elver, innsjøer, hav, fjellområder og andre geografiske severdigheter i landet ditt eller like ved. Sett inn et bilde av en av de geografiske severdighetene i landet.

4 Klimaet i landet Fortell om de vanlige værtypene i landet gjennom hele året. Sett inn et bilde som viser en årstid i landet.

5 Miljøet i landet Beskriv noen av dyrene og plantene som hører til i landet ditt. Sett inn et bilde av et dyr og/eller en plante som finnes i landet.

6 Landets historie Navn på Hendelse 1 Navn på hendelse 2
1. dato 2. dato 3. dato 4. dato 5. dato 6. dato Beskrivelse av hendelse Legg til noen hovedpunkter fra landets historie på tidslinjen.

7 Skikker og tradisjoner
Fortell om noen av de viktige skikkene og tradisjonene i landet ditt. Ta med informasjon om hvem som feirer og når de feirer de ulike tingene. Sett inn et bilde som viser en skikk eller tradisjon.

8 Landets styresett Forklar hvordan lovene lages og endres i landet ditt, og om hvordan folk velges til å styre landet. Sett inn et bilde av statsoverhodet i landet.

9 Landets økonomi Forklar hvilke varer og tjenester som produseres i landet. Hvordan er det vanlig at menneskene der tjener til livets opphold for familiene sine? Sett inn et bilde som illustrerer en eller annen del av landets økonomi.

10 Turismen i landet Fortell om noen interessante ting med landet ditt som folk fra andre land kan være interessert i å besøke. Sett inn et bilde av ett av de interessante stedene i landet.


Laste ned ppt "Navnet på landet du bor i"

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google