Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit."— Utskrift av presentasjonen:

1 Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit.

2 Oppgave 42 Ikke helt riktig setning: Forslag til riktig setning 1. Jeg blir mer bekymret hva slags klær har dere på seg, kanskje dere blir kaldt. 2. Sikkert passer hun bra på dere. 3. Mine kjære barna jeg håper at dere forstår min vanskelig situasjonen. 1. Jeg blir bekymret over hva slags klær de har på seg, for det blir kanskje kaldt. 2. Hun passer sikkert godt på dere. 3. Mine kjære barn, jeg håper dere forstår min vanskelige situasjon.

3 Oppgave 42 Ikke helt riktig setning: Forslag til riktig setning: 4. Samboerforholdet er forhold hvor mann og kvinne bor sammen uten å bli giftet. 5. Jeg tror at samboerforhold bestod bestandig. 6. Samboerforhold er en god sjanse at mann bereder seg for ekteskap. 4. Samboerforhold er forhold hvor mann og kvinne bor sammen uten å være gift. 5. Jeg tror at samboerforhold alltid vil bestå. 6. Samboerforhold gir en god mulighet til å forberede seg til ekteskapet.

4 Oppgave 42 Ikke helt riktig setning: Forslag til riktig setning: 7. Også mange barn bor med bare mor eller far. 8. Også håper jeg at en dag skal jeg arbeide som lege og på den måten kunne være nyttig for samfunnet. 9. Hvis mennesker er lykkelig vil bli staten vellykket. 7. Det er/finnes også mange barn som bor bare med mor eller far. 8. Jeg håper også at jeg er dag skal arbeide som lege og på den måten være nyttig for samfunnet. 9. Hvis mennesket er lykkelig, vil staten bli/være vellykket.

5 Oppgave 42 Ikke helt riktig setning: Forslag til riktig setning:
10. Hver man må ofre mange ting i liv å greie og bli lykkelig. 11. Den sangen ” Ride Ranke ” er den veldig interessant sangen som er full av sannhet om hverdags liv. 12. Folket som bor alene er ofte triste, deprimerte, nervøse o.s.v. Så prøver de å finne en måte å kunne være nyttig for noen annen. 10. Hvert enkelt menneske må ofre mange ting i livet for å klare å bli lykkelig. 11. Sangen ”Ride Ranke” er en veldig interessant sang som er full av sannheter om hverdagslivet. 12. Folk som bor alene er ofte triste, deprimerte, nervøse, osv. Derfor prøver de å finne en måte å kunne være nyttig for andre på.

6 Oppgave 42 Ikke helt riktig setning: Forslag til riktig setning:
13. Det er en historie om hele liv fra barndommen til voksen periode og forhold mellom faren og sonen sin. 14. På den andre siden hvis man ikke har toleranse, vilje for samarbeid og hater andre mennesker det kan bli veldig stor problem som kan følge til kjempeproblematiske situasjonene. 13. Det er en historie som omhandler barndom til voksen alder, og forholdet mellom far og sønn. 14. På den andre siden er det slik at hvis man ikke har toleranse, vilje til samarbeid og hvis man hater andre mennesker, kan det føre til veldig store problemer og skape svært problematiske situasjoner.

7 Oppgave 42 Ikke helt riktig setning: Forslag til riktig setning: 15. Avslutningsvis håper jeg at mange land betrakter dette problemet på alvor og utvikler nye alternative energikilder. 16. Idet jeg sitter i stolen som minner meg på barndommen min, tenker jeg på dere mine kjære lille barn. 15. Avslutningsvis vil jeg si at jeg håper at mange land tar dette problemet på alvor og utvikler nye alternative energikilder. 16. Når jeg sitter i denne stolen som minner meg om barndommen min, tenker jeg på dere, mine kjære, små barn.

8 Oppgave 42 Ikke helt riktig setning: Forslag til riktig setning: 17. Nora prøver, men lyktes ikke. 18. Helmer oppfører seg som en dobbel moralsk person. 19. Kvinner bør ha den liten plass for seg selv, de bør ta ansvar over livet sin og finne sin egen plass i samfunnet. 17. Nora prøver, men lykkes ikke. 18. Helmer oppfører seg som en dobbeltmoralsk person. 19. Kvinner bør ha en liten plass for seg selv. De bør ta ansvar for sitt eget liv og finne seg sin egen plass i samfunnet.


Laste ned ppt "Oppgave 42 Finn feilene i setningene, og gi forslag til riktige setninger. Her finnes det selvsagt mange muligheter og ikke én fasit."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google