Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Åpenbaringen om Jesus Hvem er Jesus Kristus?.
Advertisements

Sprell levende 4.mai 08.
SERIE: Bønn som forvandler Ikke tenk for smått om bønn. luk
Tro & Tilhøre, Tilbe & Tjene 4 verdier å bygge livet og menigheten på.
Messa for travle familier
Harald Kaasa Hammer Knattholmen Guds kjærlighet og vår.
Fra ord til liv Mars 2011.
Barnet som gave og oppgave
FRIHET Galaterne 5,1 ”Til frihet har Kristus frigjort oss. Stå derfor fast, og la dere ikke igjen legge under trelldommens åk.”
Fra ord til liv August 2012.
Gudstjeneste med Skattejakt.
MBS OmsorgsSkolen - Vennesla
Jesus – kilden til glede
Guds vrede.
1.
Hvem er Jesus?.
Vintreets hemmelighet Livet i vennskap og kjærlighet Joh 15,12-17
Vintreets hemmelighet Livet i ordet, bønnen og gleden Joh 15:7-11
Fra ord til liv desember 2012 «Men alle som tok imot ham, dem ga han rett til å bli Guds barn» (Joh 1,12)
Smittende tro Det kommende året vil vi fokusere på: Hvordan…
Jane Sunde, verdi 2 - "at alle som går her har som mål å leve slik at livet ærer Kristus og tjener forsamlingen.” Marit Thingbø, verdi 11 - "å ta et særskilt.
lig velkommen til høsttakkefest med dåp i Botne kirke
Tenn lys. Et lys skal brenne for denne lille jord
Å vokse i erkjennelse og erfaring
Johannes 16, Om sorg og glede
”Vi vil gjerne se Jesus”
Skattejakt-samling på torsdag
Fellesskap med Gud. Johannes 3,30: Han skal vokse, jeg skal avta. Nåden skal vokse, synden skal avta.
Deg være ære, Herre over dødens makt!
Tre håndfuller vann for livet.
For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin sønn den eneste, for at hver den som tror på ham ikke skal gå fortapt men ha evig liv.
Hosianna, Davids sønn! Velsignet være han! Velsignet Davids sønn som kommer, i Herrens navn! Hosianna i det høye, hosianna, Davids sønn! Velsignet,
Velkommen til ettårssamling
Velkommen til Barnas gudstjeneste!
Velkommen til dåpskurs!
Johannes 21,11-19.
Johannes 14,1-11 veien, sannheten og livet
”Jeg er ikke god nok for Gud!”
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
Fellesskap med Gud.
HVEM ER GUD, EGENTLIG? Salem
Nåde.
Alle hjerters dag… 14.feb ..Den dag han skulle ledes ut til sin død, han etterlot et brev i sin celle adressert til henne. Det var undertegnet «Din Valentin».
Tenn alle lysene! Julemesse, Misjonssalen Sandnes 29. november 2013 Asbjørn Kvalbein 1.
Fra ord til liv April 2010.
1.Blir Gud æret gjennom det? 1Kor 10:31 2.Kommer jeg til å skamme meg over å gjøre dette når Herren kommer tilbake? 1Joh 2:28 3.Er det ”av verden”?Joh.
Jesu bergpreken Mateus 5,1-16.
Problemet og løsningen:
Levende vann Joh 4,10 Jesus svarte: "Om du hadde kjent Guds gave og visst hvem det er som ber deg om drikke, da hadde du bedt ham, og han hadde gitt deg.
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
Joh 10,36 kan dere da si om Ham som Faderen helliget og sendte til verden: Du taler gudsbespottelig, fordi Jeg sa: Jeg er Guds Sønn? Joh 5,18 Derfor forsøkte.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
STILLE BØNN Takk Gud, Han som er din Far
Matt 1:23: Se, jomfruen skal bli med barn og føde en sønn, og de skal gi ham navnet Immanuel - det betyr: Med oss er Gud. For et barn er oss født, en sønn.
STØRST AV ALT 5.Klasse Bibelklubb!!!.
Salme 32, en læresalme 5 S-er
”Skapt i Kristus” Efeserne 2,1-13
Joh 14,6 Jesus sier til ham: Jeg er veien, sannheten og livet
1.samling: Jesus Kristus
Kjærlighet – mellom søsken
“Disippel-høring”.
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
Jeg tror på Den Hellige Ånd … syndenes tilgivelse.
«Du er frelst!».  יְהוֹשֻׁעַ  Jesjua = Jesus = Herren + frelse  frelse  fri + hals  «Han er den som fridde oss ut av mørkets makt og satte oss over.
Hvordan du ser på mennesket, både deg selv og andre.
Matt  I samme stund kom disiplene til Jesus og sa: Hvem er den største i himlenes rike? 2 Han kalte da et lite barn til seg og stilte det.
DÅP - hvem? - hva? - hvorfor?.
Evangeliet for dummies
Hva vi eier og har i Jesus Kristus.
Johannes 3, påsken i Det Gamle Testamentet
Utskrift av presentasjonen:

Skritt 1 er å bli klar over Guds Plan Den største opplevelse i livet er å finne fred med GUD. Liv og fred Gud elsker deg og ønsker å gi deg liv og fred – nå og i evigheten.

BIBELEN SIER... Joh. 3,16: «For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.» Joh. 10,10: «.. Jeg er kommet for at dere skal ha liv og overflod.» Når Gud har bestemt at vi skulle ha fred og et rikt liv, hva er grunnen til at de fleste mennesker ikke har opplevd dette?

Skritt 2 er å erkjenne vårt problem- Atskillelse

BIBELEN sier...

Skritt 3 er å erkjenne Guds løsning – Korset

BIBELEN sier... Rom 5,8: «Men Gud viser sin kjærlighet til oss ved at Kristus døde for oss da vi ennå var syndere.» Joh. 14,6: Jesus sier: "Jeg er veien, sannheten og livet. Ingen kommer til Faderen uten ved meg. Ef. 2,8: «For av nåde er dere frelst, ved tro. Det er ikke deres eget verk, men Guds gave» Gud har gitt oss veien ... Mennesket må treffe sitt valg...

Skritt 4 er MENNESKETS SVAR -

BIBELEN sier... Joh. 1,12: «Alle som tok imot ham, dem gav han rett til å bli Guds barn - de som tror på hans navn» Er det noen grunn til at du ikke kan motta Kristus her og nå? Hva du må gjøre: 1. Erkjenne din stilling (jeg er en synder) 2. Være villig til å vende synden ryggen (angre) 3. Tro at Jesus døde for deg (på korset). 4. Be Jesus komme inn og styre ditt liv (motta Ham som frelser og Herre.)

HVORDAN DU KAN BE: Kjære Far! Jeg vet at jeg er en synder og trenger din tilgivelse. Jeg tror at Jesus Kristus døde for mine synder. Nå ber jeg deg, Jesus Kristus om å komme inn i mitt liv, som min frelser. Jeg er villig til, med din hjelp, å følge deg og adlyde deg som Herre i mitt liv.

Gud gir visshet – i sitt ord Ba du Jesus Kristus komme inn i ditt liv? Mente du det? I så fall, hva lover han å gjøre og i det tilfellet: Hva har du da? Jesus sier i Joh. 5,24: «Sannelig, sannelig, jeg sier dere: Den som hører mitt ord og tror på ham som har sendt meg, han har evig liv og kommer ikke for dommen, men er gått over fra døden til livet.»

For sikkerhets skyld: 1 Joh. 5,11-13: «..Gud har gitt oss evig liv, og dette liv er i hans Sønn. Den som har Sønnen, eier livet, men den som ikke har Guds Sønn, eier ikke livet. Dette har jeg skrevet til dere for at dere skal vite at dere har evig liv, dere som tror på Guds Sønns navn.»

Dette er bare begynnelsen.. .. til et nytt rikt liv med Kristus. Fortsett å leve med Ham: Les i Bibelen daglig for bedre å kjenne Jesus. Be til Ham hver dag.. Fortell andre om Ham.. Søk fellesskap med andre kristne i en menighet.. La Kristi sinnelag få prege deg – vis kjærlighet og omsorg for andre.

Henvendelse ang. illustrasjon: Har du spørsmål om illustrasjonen, kontakt:Asbjørn Lund Har du kommet til tro, eller ønsker å høre til Frikirka: kontakt oss På siste bilde kommer mulighet for bestilling av innholdet i denne illustrasjonen som traktat:

Var dette en grei måte å presentere evangeliet på? Ovenstående illustrasjon kan bestilles som traktat: Bestilling av Veien til fred med Gud(kr. 5 pr. Stk) (Porto i tillegg) Postadresse: epost: Navigatørene oslo@navigatorene.no Postboks 6920 St. Olavs plass 0130 Oslo