Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Jane Sunde, verdi 2 - "at alle som går her har som mål å leve slik at livet ærer Kristus og tjener forsamlingen.” Marit Thingbø, verdi 11 - "å ta et særskilt.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Jane Sunde, verdi 2 - "at alle som går her har som mål å leve slik at livet ærer Kristus og tjener forsamlingen.” Marit Thingbø, verdi 11 - "å ta et særskilt."— Utskrift av presentasjonen:

1

2 Jane Sunde, verdi 2 - "at alle som går her har som mål å leve slik at livet ærer Kristus og tjener forsamlingen.” Marit Thingbø, verdi 11 - "å ta et særskilt ansvar for ytremisjonen. Vi har et felles ansvar for at ytremisjonsarbeidet er levende blant oss og står sentralt i vårt arbeid.” og verdi 5 - "å være bevisst at Gud har utrustet oss med ulike ”ressurser” og naturgaver. Vi respekterer at vi har ulik grad av ”kapasitet”. Helge Endresen, verdi 3 - "å bruke vår munn til å tilbe Jesus, vitne om ham samt oppmuntre og tale godt om andre.” Bjarte Bore, verdi 15 - "å møte hverandre med kjærlighet og respekt.” Kjartan Aano, verdi 12 - "å ta ansvar for at Jesus blir kjent i Sandnes og vårt nærmiljø.”

3 Verdi nr. 1 ”Å vise hverandre hvem Jesus er og hva Han har gjort.” Verdi nr. 1 ”Å vise hverandre hvem Jesus er og hva Han har gjort.” Johannes 3,16: For så høyt har Gud elsket verden at han ga sin Sønn, den enbårne, for at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv.

4 ”Å vise hverandre hvem Jesus er og hva Han har gjort.” ”Hvem Jesus er” 1) Historisk

5 ”Å vise hverandre hvem Jesus er og hva Han har gjort.” ”Hvem Jesus er” 1)Historisk 2)Universell

6 ”Å vise hverandre hvem Jesus er og hva Han har gjort.” ”Hvem Jesus er” 1)Historisk 2)Universell 3)Menneske og Gud - samtidig

7 ”Å vise hverandre hvem Jesus er og hva Han har gjort.” Jeg tror på Jesus Kristus, Guds enbårne Sønn, vår Herre, som ble unnfanget ved Den Hellige Ånd, født av jomfru Maria, pint under Pontius Pilatus, korsfestet, død og begravet, fòr ned til dødsriket, stod opp fra de døde tredje dag, fòr opp til himmelen, sitter ved Guds, den allmektige Faders høyre hånd, skal derfra komme igjen for å dømme levende og døde.

8 ”Å vise hverandre hvem Jesus er og hva Han har gjort.” ”Hva Han har gjort.” * Jesu død og oppstandelse er sentrum! - Hvorfor måtte Jesus dø?

9 ”Å vise hverandre hvem Jesus er og hva Han har gjort.” ”Hva Han har gjort.” * Jesus gjorde noe ”først” “Jeg kunngjør dere brødre det evangelium som jeg forkynte for dere, det som dere også tok imote, som dere også står fast i. Ved det (evangeliet) blir dere frelst dersom dere holder fast ved det ord jeg forkynte dere, om dere da ikke forgjeves er kommet til troen. For først og fremst overgav jeg dere det jeg selv mottok: -At Krisus døde for våre synder, etter Skriftene -At han ble begravet… stod opp… (1.Kor.15,1-4)

10 ”Å vise hverandre hvem Jesus er og hva Han har gjort.” ”Hva Han har gjort.” * Jesus gjorde alt ”for oss” ”Han (Jesus) som ikke visste av synd, har Gud gjort til synd for oss, for at vi i ham (Jesus) skal bli rettferdige for Gud.” (2.Kor.5,21)

11 ”Å vise hverandre hvem Jesus er og hva Han har gjort.” REFLEKSJON REFLEKSJON: Hva vil det si for deg at Jesu død er sentrum i din tro? Sett egne ord på hva Jesus har gjort ”for deg”.


Laste ned ppt "Jane Sunde, verdi 2 - "at alle som går her har som mål å leve slik at livet ærer Kristus og tjener forsamlingen.” Marit Thingbø, verdi 11 - "å ta et særskilt."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google