Presenterer….

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
Åpenbaringen om Jesus Hvem er Jesus Kristus?.
Advertisements

Den vesle gutten og julenissetoget
“Fra ord til liv” Februar
Skjønnlitterær fortelling

Hvordan er et atom bygd opp?
Intern presentasjon for medlemmer
Livsfilosofi for moden alder
Den Glade Internasjonale Vennskaps Uke.
Hvordan etablere nettbutikk med GoOnline Commerce
Fra ord til liv Mars 2011.
ALKOHOL|IDRETT. IDRETTEN – EN ALKOHOLFRI SONE ALKOHOL | IDRETT.
Masteroppgave Masteroppgave i helsevitenskap UIS nov 2012
Fotball mot homofobi Et skjevt blikk fra sidelinja.
Fra ord til liv August 2012.
Laget av Embret Lund 1BAA. Hovedlærer når vi lærte det praktiske av ‘’gamle metoder’’ og var flink i det han viste oss. Det syntes også godt at han hadde.
ER DU EN PERSON SOM… Kan tenke nye tanker? Kan gjøre noe du ikke har gjort før? Kan du gjøre noe som ikke er typisk deg? Ser du for deg at du om ett år.
Fra ord til liv april 2011 «Men ikke som jeg vil, bare som du vil.» (Mark 14,36)
Krabbe sesongen høsten 2011 Havbris jr
Alkohol | fotball.
Fra ord til liv mai 2009 “Tjen hvernadre, hver og en med den nådegave han har fått, som gode forvaltere av Guds mangfoldige nåde.” (1. PT. 4,10)
“Think it over...” Klikk på musen og se sidene. I dag har vi høyere bygninger og bredere veier, men kortere lunte og skylapper.
Rita Lucia Endresen. Medlem NFU´s Landsstyre Den første person med utviklingshemming som er medlem i Landsstyret i egen organisasjon.
Åpenbaringen av Jesus Del 1. Jesu lengsel.
Kapittel 30 Fag og rutiner på skolen.
Hvem er Jesus?.
Vintreets hemmelighet Livet i vennskap og kjærlighet Joh 15,12-17
Hurra for Barns rettigheter! De blir 23 år i år
Foreldresamarbeid Kan vi gjøre det enda bedre ?
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Matteus 17,1-9 ”Forklarelsens berg”
Hva er vitsen med å gifte seg?
Skattejakt-samling på torsdag
De viktige ting i livet Kilde: Ukjent.
HISTORIKK Historikk: Solan Gundersen Vinterleker ble første gang arrangert i 1998 etter at hoppanlegget Sandeggbakken ble full restaurert og gjenåpnet.
Rotary Distriktssamling Langesund 29.mars 2008 Niels Jørgen Andersen.
Til Noas ark.
Priviligerte mennesker, lever livet uten grenser, graver og pumper opp
Vi startet med å spørre dem: Hva er bra med kaninboys?”
Kapittel 47 Å gjøre lekser.
♥♥ Verv en bridgevenn ♥♥ Stor kampanje til høsten – vi løfter i flokk Alle verver én Trivelig å verve noen vi kjenner - sjansen øker for at de nye vil.
”Fra utsiden og inn, og innenfra og ut”
1 ”Blandet drops” IKT og utfordringer for barnehagemyndighet i kommunen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Konsept, tekst og regler av Skage Hansen.
Fra ord til liv April 2010.
‘Fra Ord til liv’ ‘Fra Ord til liv’ Desember 2011 Desember 2011.
1 Å tjene skaperen eller skapelsen  Givertjeneste handler om penger ”Gi, så skal det bli gitt dere! Et godt mål, stappet, ristet og overfylt, skal bli.
De 100 mest brukte ordene i bøker i klasse..
HVORFOR er jeg Rotarianer ? Distriktssamling 20. mars 2010
ELEFANTKLUBBEN (De eldste barna)
10 regler for å skrive for web
Jes 40,13 Hvem har målt Herrens Ånd, og hvor er mannen som kunne gi Ham råd og tilføre Ham kunnskap? Rom 11,34 For hvem har kjent Herrens sinn? Eller hvem.
Jesu Kristi Gud Ef 1,17 Jeg ber om at vår Herre Jesu Kristi Gud, herlighetens Far, må la dere få den Ånd som gir visdom og åpenbaring, så dere lærer Gud.
100 lure ord å lære.
Litterære virkemidler
Matt 28:18 Og Jesus trådte fram, talte til dem og sa: Meg er gitt all makt i himmel og på jord! 19 Gå derfor ut og gjør alle folkeslag til disipler, idet.
De 222 mest brukte ordene i det norske språket..
BARNAS BARNEVERN 2020.
Den store forsoningsdagen, 3.Mos.16
Arbeid i valgkomite og nominasjonskomite på fylkesplan i Sp
Kapittel 13 I begravelse.
Han sier: Jeg kaller dere ikke lenger tjenere, men venner.
Fortelling. Grunntrekk Kjernen i en fortelling er handlingen. Handlingen strekker seg over et tidsrom, og underveis er det noe som forandrer seg. Fortellingene.
Hva er egentlig en menighet -og hva er vår oppgave.
Kriseteori Ski, mai Livskrise, ulike faser 1.Sjokkfase 2.Reaksjonsfase 3.Bearbeidingsfase 4.Nyorienteringsfase.
Mulig.
Gang.
Hva er den ekte og opprinnelige versjonen av deg selv?
Utskrift av presentasjonen:

Presenterer…

SNOWMEN’S NATURAL OVERALL WELFARE (Snømenns Nitriste Økosystem)

Snømenn… …er, som vi alle vet, en eller flere snøballer gitt en tenkt personlighet i form av hodeplagg, skjerf, knapper og lignende. Fra tid til annen utvikler snømenn intelligent liv, og hopper ut i vinternatta med pågangsmot og livsglede.

Snømenn deles inn i hovedgrupper: Miniballemann Ballemann Standard Snømann KongeSnømann -HerskeSnømann KongeHerskeViltSnømann (Homo Aqua Minimus) (Homo Aqua Maximus) (Homo Aqua) (Homo Aqua Rex) (Homo Aqua Rex Fortis) (Homo Aqua Diaboli) For detaljer om typene, klikk her For å gå videre

Miniballemann (Homo Aqua Minimus) Små aggressive snøballer opptil 15 cm. i diameter. De opererer i større flokker, eller krams, og er plagsomme, lynende intelligente, gode festdeltagere og blant de ypperste på den internasjonale hacker-arenaen. Antall snøballer: Størrelse: Krams-størrelse: Utbredelse: Hovedernæring: 1 Opptil 15. Cm Opptil 500 individer Hele nordlige halvkule IT og Tele.

Ballemann (Homo Aqua Maximus) Stille, rolige og beskjedne snømenn som til og med i sitt ess forblir anonyme. De er dumme, rare, og med unntak fra en håndfull krams verden over er de små og rolige kramsene ubemerket og handlingshemmet. Antall snøballer: Størrelse: Krams-størrelse: Utbredelse: Hovedernæring: 1 Opptil 45 cm Opptill 20 individer Skandinavia, Canada Import/eksport,

Standard Snømann (Homo Aqua) De vanlige snømennene som hopper rundt i verden. Disse er de kjedelige, lite eksotiske og normale snømenn som fyller opp den grå massen som må eksistere i alle de berømte økosystemene. Antall snøballer: Størrelse: Krams-størrelse: Utbredelse: Hovedernæring: 2 Opptil 120 cm Opptill 45 individer Nordlige halvkule, rykter om Sørpolen. Serviceyrker, kriminalitet og det meste annet.

Kongesnømann (Homo Aqua Rex) Kongesnømenn er somregel de som tar avgjørelser og som står for de store forandringene. De opererer som Kakamitushi (leder) for mindre krams av andre snømenn, og begge parter er fornøyd med det. Antall snøballer: Størrelse: Krams-størrelse: Utbredelse: Hovedernæring: 3 Opptil 180 cm Opptill 12 medlemmer Spredt utbredelse over hele nordlige halvkule. Ledere, direktører og investorer.

Herskesnømann (Homo Aqua Rex Fortis) Herskesnømannen er ofte blandet med Kongesnømannen, disse holder ofte sammen, men Herkesnømenn er de som har gått videre fra lederstillingene og som nå lever et tilbaketrukket liv i sus, dus og bringebærbrus. Antall snøballer: Størrelse: Krams-størrelse: Utbredelse: Hovedernæring: 3 + opptil 3 hoder Opptil 2 m Einstøinger, noen ganger i par eller trioer. Spredt utbredelse over hele nordlige halvkule. ukjent

KongeHerskeViltsnømann (Homo Aqua Diaboli) De makabre, udødelige og legendariske myteskapningene som kun kommer frem når endetiden er nær. De er praktisk talt alltid alene, og snakker sjelden med verken mennesker, snømenn eller andre skapninger. Antall snøballer: Størrelse: Krams-størrelse: Utbredelse: Hovedernæring: 4 + hoder Fra 2-4 m Einstøinger. Spredt utbredelse over hele nordlige halvkule. ukjent

Snømenn… …organiserer seg på verdensbasis som de intelligente skapninger de er. Deres handlinger påvirker den internasjonale verden med større effekt enn menneskene er klar over, og de største organisasjonene strekker seg langt over rettsvesenet, det Hvite Hus og Men in Black…

SUI SUI ble grunnlagt av Simme Gulsenese fra Canada i 1955. Simme hadde et imponerende nettverk av personlige kontakter innen forskjellige bransjer, og satte en fellesnevner for det hele og kalte det Standard of the Underground International. En organisasjon kun for standard snømenn. I 1981 gikk Simme av med pensjon, og hans gode venn og kompanjong, Vims, overtok organisasjonen som øverste overhode. Vims gjorde forandringer… Forandringer som førte til en splittelse av organisasjonen høsten 1982, hvor SUSI var utspringet.

Joy. Oh, Joy Joy en organisasjon som ble grunnlagt i 1962 av Armani Durac. Dette er en gruppe som jobber for vennskap mellom snømenn og alle andre arter. Alt i fra mennesker til løfler til Nissen og Antonisser. Alle skal være venner, mener Joy, og sammen skal vi ha det skikkelig moro og le og synge og danse gjennom snøen på vei til et nirvana av snø og gjensidig vennskap.

SUSI Snowmen of the Underground Sivilisation International ble startet i 1982 etter en intern konflikt i SUI. Bruddet førte til at godene ble delt mellom de to organisasjonene, og SUI beholdt den største delen av medlemmene. SUSI har likevel de siste årene vokst seg skremmende nær SUIs medlemstall, og nærmer seg toppen av sin storhetstid med stormskritt. De utvider også sitt medlemstall ved blant annet, ulikt SUI, å la andre enn standard snømenn verve i organisasjonen.

SHE Snowmen for Human Enslavement er en terroristgruppe, hvis antall medlemmer ikke er kjent for noen. Det er ikke kjent hvordan man skal komme i kontakt med gruppen eller hvem som er overhodet. Kun antakelser har blitt tatt, og de leder mot mørke hjørner av snømann-verden. På slutten av 70- og begynnelsen av 80-tallet hadde SHE en rekke attentater i Sveits og Østerrike. Deretter har de forflyttet seg nordover, og de siste angrepene har vært i Berlin og København.

SNOT Som den best drevne norske snømann organisasjonen har SNOT gjort det svært bra de siste årene, særlig på grunn av sitt hjernebarn SNOWDEAD, som gir dem inntekter så det suser. SNOT er egentlig kun en organisasjon drevet av fem snømenn fra Toten. De har likevel spredd seg utover Totens grenser, og har nå tilhengere i Oslo, Trondheim, Bergen og Lofoten.

Snømenn… …er sosiale skapninger som er glade i godt selskap. De samles i større grupper, ofte kalt et ”krams”. Deres hierarkiske system er bygd opp på følgende måte: Magasugi – de patetiske, fortapte stakkarene som har kommet skeivt ut i det sosiale liv og er utstøtt og/eller mobbeoffer. Ofte Ballemenn i krams uten andre å hakke på. Vanlige snømenn – trenger ikke stor mer forklaring. Kakamitushi – Det øverste overhode i et Krams. Denne er ofte en kongesnømann og styrer med stor makt. Kakamitushi Macho – dersom antall medlemmer i kramset tillater dette, er de to i tallet, og sørger for at Kakamitushiens ord blir fulgt til punkt og prikke.