Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

Den Glade Internasjonale Vennskaps Uke.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "Den Glade Internasjonale Vennskaps Uke."— Utskrift av presentasjonen:

1 Den Glade Internasjonale Vennskaps Uke.

2 Du møter mange mennesker i ditt liv, men det er kun riktige venner, som sår gleden i ditt hjerte. For å kunne håndtere deg selv, bruk hodet; For å kunne håndtere andre, bruk ditt hjerte.

3 Kloke mennesker diskuterer idéer; Middelmådige mennesker diskuterer hendelser; Dårlige mennesker diskuterer andre mennesker.

4 Smukke unge mennesker er et lykketreff fra naturen,
Den som mister penger, mister mye; Den som mister en venn, mister enda mere; Men den som mister troen, mister alt. Smukke unge mennesker er et lykketreff fra naturen, Lær av andres feil. Du lever ikke tilstrekkelig lenge selv til å prøve dem alle.

5 Vi er venner du og jeg, tar du en ny venn med, er vi tre
Vi er venner du og jeg, tar du en ny venn med, er vi tre. Vi blir en liten gruppe og får en vennskapskrets. Der finnes egentlig ingen begynnelse og heller ingen slutt.

6 Gårsdagen er historie. Morgendagen blir en overraskelse
Gårsdagen er historie. Morgendagen blir en overraskelse. Dagen idag er en gave. Det er den internasjonale vennskaps Uke. Vis dine venner, hvor meget du bryr deg om dem, send brevet til dem, som du anser for dine venner. Når det sidenhen kommer tilbake til deg, så vet DU, at du har en vennskapskrets.

7 Når du får dette brev, skal du videresende det til dine venner, men samtidigt sende det tilbake til den, du fikk det fra.


Laste ned ppt "Den Glade Internasjonale Vennskaps Uke."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google