Presentasjon lastes. Vennligst vent

Presentasjon lastes. Vennligst vent

ER DU EN PERSON SOM… Kan tenke nye tanker? Kan gjøre noe du ikke har gjort før? Kan du gjøre noe som ikke er typisk deg? Ser du for deg at du om ett år.

Liknende presentasjoner


Presentasjon om: "ER DU EN PERSON SOM… Kan tenke nye tanker? Kan gjøre noe du ikke har gjort før? Kan du gjøre noe som ikke er typisk deg? Ser du for deg at du om ett år."— Utskrift av presentasjonen:

1 ER DU EN PERSON SOM… Kan tenke nye tanker? Kan gjøre noe du ikke har gjort før? Kan du gjøre noe som ikke er typisk deg? Ser du for deg at du om ett år er enda dyktigere enn i dag? Hva skal til for at du løser oppgavene dine enda bedre? Hvem har ansvaret for dette, hva trenger du av støtte?

2 KIKKE SKJEVT PÅ BARN Prøv en hel dag på jobben; Legg hodet på skakke og kikke skjevt på barna rundt deg Samle på lysglimtene Gi barna tilbakemelding der og da Dyrke suksessene, særlig de små sikre, gjør dem synlige Bruk funnene dine for alt de er verd Vis entusiasme, la det gløde

3 VEILEDNING - Han har konsentrasjonsvansker og henger ikke helt med de andre gutta, sa de – og jeg kikket ut av vinduet. Der gikk det en blid niåring i spissen for en gjeng gutter på vei opp i skauen. - Han er det, sa de. - Han vet alt om maur og kan masse om rare ting i naturen. - Hvem tar denne? sa jeg og tenkte på den positive tilbakemeldingen som ventet vår lille venn. Veiledning i vinduet er gøy!


Laste ned ppt "ER DU EN PERSON SOM… Kan tenke nye tanker? Kan gjøre noe du ikke har gjort før? Kan du gjøre noe som ikke er typisk deg? Ser du for deg at du om ett år."

Liknende presentasjoner


Annonser fra Google