PRODUKTLANSERINGER OG NYHETER PUBLISERT SISTE 3 ÅR.

Slides:



Advertisements
Liknende presentasjoner
SHINGEL.
Advertisements

Introduksjon.  ITIL står for Information Technology Infrastructure Library.  Det er mye snakk om ITIL i næringslivet for tiden, og veldig mange bedrifter.
En mal for forretningsfolk (du kan bruke denne PPT-filen og tilpasse den etter behov) Dato, forfatter, emne/tema osv. «Utfordringer og muligheter skapt.
Konflikthåndtering. Fra Inkluderende arbeidsliv.. Konflikter er en naturlig del av et arbeidsmiljø. Konflikten i seg selv er ikke en negativ arbeidsmiljøfaktor,
Oift Fartøyvernets ABC Bestillerkompetanse. Oift Fartøyvernets ABC Bestillerkompetanse.
Tips og triks 3 Fargelagte fasader Felles bruker – hvordan håndtere? Penn, lag og fontfiler.
Konstruksjon Versjon 11. Brukersamling 2016 | SIN | Kristiansand 11. – 13. mars Nyheter v11 KONSTRUKSJON Tips & Triks Sperre prosjektering.
NORSK VED Fagsjef Øyvind Stranna Larsen Ved er også bioenergi.
Løvenstad FK -på lag med lokalsamfunnet for et bedre oppvekst-og nærmiljø Spilleren i fokus – laget i sentrum - klubben i hjerte.
IDAR HELLE, DE FACTO Fagforbundet HVA VERKTØYENE KAN BRUKES TIL Utvikle argumentasjon som tillitsvalgte i Fagforbundet kan bruke mot anbudsutsetting.
VURDERING FOR LÆRING Forskrift til Opplæringsloven, § 3
STUDIEFORBUNDET FUNKIS I TELEMARK. Styret 2015/2016.
Strategiforum Inntektssikring Mars
Brukermedvirkning i formidling av aktivitetshjelpemidler og hvordan har vi på NAV Hjelpemiddelsentral Møre og Romsdal valgt å gjøre denne formidlingsprosessen.
Multiplikasjon - Leksjon 2: Hoderegningsstrategier store multiplikasjonsstykker Lekse til tirsdag.
Business case – vurdering av enkelttiltak
Eilert Sundt videregående skole
Hvorfor skal vi måle? Hvordan?
PRAKTISKE OPPGAVER.
Asker velferdslab Komite Helse og omsorg
Murerfaget Fliser i storformat
nHS og Universitetspilotene - prosjektledersamling 15. mars 2007
Videomodelleringsprosjekt
De fire regneartene.
Sintef Teknologiledelse
Familieråd En for alle, alle for en
v/Hanne-Lisbet Løite Pilotklasseansvarlig i NDLA
Eie, leie eller plasseres?
Nettverksledersamling
Agenda Vurdere tekniske hjelpemidler som kan hjelpe oss i jobbsøkerprosessen...! Takk for muligheten til å presentere en alternativ hjelpemiddel. La oss.
Tekstseminar Hvor ble det av leken?.
Kapittel 1 Helse og sykdom
Sett inn riktig form av adjektivene, med artikkel hvis nødvendig.
Nordberg skole – Den beste starten på fremtiden!
Elevinstruksjon 2017.
Kapittel 7 Aktivitetsbasert kalkulasjon (ABC)
Evaluering av publiseringssystem Stadnavn
Optimal hygiene og trygg mat
Arealeffektiv bruk av skolebygg i videregående opplæring
Kapittel 14 – Valg av valutakursregime
Viktige deler relatert til opplæring / sakkyndig kontroll.
Kapittel 7 Aktivitetsbasert kalkulasjon (ABC)
LMK - den rene motorhistoriske kulturorganisasjon!
Begrepsforståelse i matematikk B – Samarbeid
Strategiske kostnadsdrivere
Energiavregning 2016 Og litt om 2017.
Viktige deler relatert til sakkyndig kontroll.
Kapittel 14 Produktvalg Læringsmål:
7 Økonomi og miljø Er forurensning en kostnad? Hvorfor ikke ha totalforbud mot forurensning av luft, jord og vann? Hva har økonomer å bidra med i forurensningsdebatten?
Naturmangfold i internasjonalt farvann
Barometeret Utdrag fra Pengepolitisk rapport 2/18 fra Norges Bank. Figurene kan hjelpe deg til å beskrive tilstanden i norsk økonomi. Oppgi følgende kilde.
STILLEHAVSØSTERS I VESTFOLD LENE BERGE FYLKESMANNEN I VESTFOLD
Montessori og teknologi
Posisjonering og differensiering
Åpen økonomi aggregert etterspørsel
I 2005 tok Buskerud fylkeskommune i bruk digitale inmålingsinstrumenter i forbindelse med arkeologiske registreringer. Utstyret består av en PDA med tilhørende.
Nå er vi spente!.
Fjord Pontoon Norway AS
Grunnmodellen: likevekt
«én innbygger - én journal» 7. mars 2019 Christine Bergland
Arnhild Dordi Gjønnes, advokat, NHO
Torunn Drage Roti F4 - INEC Økonomi, finans og regnskap Foreleser: Torunn Drage Roti Universitetslektor.
Dybdelæring – regneark B – Samarbeid
Dybdelæring - GeoGebra B – Samarbeid
Vi oppnår resultater gjennom samarbeid Vi respekterer hverandres meninger Vi gjør det som er besluttet Vi oppnår resultater.
Matematikklæreres profesjonelle utvikling B – Samarbeid
Dybdelæring - GeoGebra B – Samarbeid
Sykefraværsstatistikk for Det medisinske fakultet 2018
Gjenåpning Jo Stigen, Oslo, 30. april 2019.
Utskrift av presentasjonen:

PRODUKTLANSERINGER OG NYHETER PUBLISERT SISTE 3 ÅR

Bøhler X - PRESS, 2011 Set-up tider representerer 1 av de høyeste kostnadsfaktorer tilknyttet selve produksjonen av bølgepappesker. Større og mer krevende verktøy betyr enda mer tid til klargjøring og tapt produksjonstid. Målet er at man skal bruke et minimum av tid på opplapping for å spare kostnader. Bøhler X - PRESS hjelper til å redusere denne tidsbruken. Oppbyggingen av stålet betyr i stor grad at stålet justerer seg selv under press slik at mindre opplapping er nødvendig. Tester i Europa har vist en reduksjon av denne prosessen med opptil 80%.

Polytop Mx - syntetisk utstøtermateriale, 2011 Rask produksjonshastighet med lavere press og mindre vedlikehold! Som et resultat av sine unike toleranser og levetid er dette materialet blitt en standard for den nye generasjon av utstøtermateriale både til flat og rundstans. Mindre press betyr redusert slitasje på kniver og verktøy forøvrig. Verktøyet "står" lengre. Mindre støv og englehår, renere kutt og færre punkter er andre sentrale tilbakemeldinger. For mer informasjon se vår hjemmeside.

Trim Saver System, 2011 Systemet er ment til rotasjonsformer med hensikt å redusere avfall. Den innovative oppbygningen av systemet betyr kraftfull renere stripping av rett rems i tillegg til at denne kan reduseres til et minimum - kostnadsbesparende i begge ender.

Nye trimbreakere, 2012 Trimbreakere har som oppgave å skille side og bakrems. Dette er ofte et kritisk område som kan by på utfordringer i forhold til design og layout. Vi har produsert vår egen "breaker" med dobbel funksjon. Pga. sin utforming skiller den fysisk avfallet fra hverandre i plukkeprosessen. Den ligger direkte ned mot tverrstang og hindrer at rems legger seg over denne. Direkte kontakt med tverrstang betyr også en mer stabil under plate, en avgjørende faktor i enkelte tilfeller.

Speedi - Tear, Bedre perf og riv linjer. - Enestående brettelinjer. - Mindre strekk og brudd i papiret. - Penere sluttprodukt.

Pressplater overform, 2012 Ark som skal stanses bør være optimale mht. fuktighet og planhet. Dette er en tilstand som sjelden er stabil. Ulike layouts gir også forskjellig press i underform under plukking. I mange tilfeller vil underform bue seg under det ekstreme presset som oppstår, og avfall vil kunne bli hengende igjen. Vi har laget en pressplate i overform som kontrollerer denne prosessen. Platen vil fordele seg jevnt over hele arket som også reduserer presset. Arket vil under plukking være plan og sikrer et riktig forhold mellom under og over verktøy.

Hjørnebeskyttere, 2013 Hjørnene på stanseverktøy er et område som er gjenstand for slitasje gjennom håndtering. Hjørnebeskyttere i både stans og plukkeform vil forhindre deformasjon av kryssfineren. Disse vil settes på med 2 ulike fargekoder, blå og rød. Verktøy levert med blå hjørnebeskyttere indikerer at det skal påsettes kanallinjer på denne.

Nicksymbols, 2013 Stanseoperatører er avhengig av å vite hvor de ulike punktene på verktøy er plassert og også med hvilke bredder. Som informasjon til operatørene graverer vi nå inn denne informasjonen direkte på kryssfineren, enklere å forholde seg til i utgangspunktet og for fremtiden.